- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Arkadaşlar anneme karşı içimde bı öfke var bazen Allah rızası için annemdir mecburum diye içimdeki öfkeyi bastiriyorum ama yine bu aralar o öfkeyle mücadele ediyorum.sebebi anneme çok kiriliyorum bildiğim ve rahatsizlilik vermemek icin 6 ayda bir defa evine gitmeme rağmen daha bir defa beni cagirmadi ve gelcegimi kaç gün önceden bildiği halde bir çorba dahi yapmamis ama başkaları gelse önemsiyor hazırlık yapıyor,ben çok hazırlık beklemiyorum ama azcik bu konuda değer istiyorum.gidip ben mutfaga giriyorum mecburen eşimde var çünkü mecbur hazırlıyorum.benmi çok şey bekliyorum acaba onlar bana gelse binbir çeşit hazırlarım yatın diye yalvarırım aşırı kirilsamda hiç belli etmem.millete bakıyorum hep annesinde yemekte kahvaltıda ben senede 5 6 ayda bir,evlatlar annelere mecbur dinde, bu yüzden hep kendimi içimdeki öfkeyi bastiriyorum ama çok üzülüyorum.kendisi hep sana geliriz sende kalırız ben bir defa diyemedim bunu.sanirim o evlat mecbur gözüyle bakıyor ama gücün yerindeyken evladın icinde elinden geleni yapicaksin,doğum yaptığım zamanlarda hep yalnızdım ertesi gün gitti yıllardır içimde öfke birikti.gecenlerde gittik aylar sonra kahvaltı yapmadan çıkmıştık bı çayı dahi koymamis,ama teyzemler geliyoruz dese bı hazırlıklar ben kendi kızlatima bunu yapmicam inşallah bencil olmicam.kinusmamizda sorun yok ben aşırı saygılıyım haksizda olsa sen hsklisin derim huyuna giderim hep içimde birikti kimseyede anlatamam içimi dökmek istedim.(