Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız sen de insanı kanser edersin sen de az değilsin şaka falan :KK70: inşallah bazı söylediklerin troldür
Adamı falakaya yatır döv diyorduk biz de zaten. 🤣 Mecaz yani pısırık pasif süt kuzusu gibi durma manasında.
Ya inanın öyle durmuyorum. Sinirlenince telefon kırmışlığım var. Sinirimi çok güzel belli ediyorum oda bunu biliyor. Yaptığım keke laf etti diye olduğu gibi lavaboya bocaladım. Ama bu konuda çok büyük kıyametler koparmaya gerek var mı diye düşünüyorum hep. Elbet düzelir. Elbet alışır. Elbet elbet diye diye gidiyorum …

Yani evlendik diye niye eşimizle sürekli her şeyi yapmak zorundayız ? 10 günde bir beni görmeyince geberiyor mu kocam ?
Bir tane ömrüm var ölüp gideceğim niye elalemin koyduğu şeyleri esas sayayım.
Kocam da 10 günde 1 veya ayda 1 hafta gidebilir anasına.
Eşim aynı şehirde onun öyle bir hasreti olmuyor. Belkide bu yüzden beni anlayamıyor.

Ya inanın öyle durmuyorum. Sinirlenince telefon kırmışlığım var. Sinirimi çok güzel belli ediyorum oda bunu biliyor. Yaptığım keke laf etti diye olduğu gibi lavaboya bocaladım. Ama bu konuda çok büyük kıyametler koparmaya gerek var mı diye düşünüyorum hep. Elbet düzelir. Elbet alışır. Elbet elbet diye diye gidiyorum …
Düzelirse yaz buraya :KK70:

Yani evlendik diye niye eşimizle sürekli her şeyi yapmak zorundayız ? 10 günde bir beni görmeyince geberiyor mu kocam ?
Bir tane ömrüm var ölüp gideceğim niye elalemin koyduğu şeyleri esas sayayım.
Kocam da 10 günde 1 veya ayda 1 hafta gidebilir anasına.
Tatlım tabii ki öyle, mümkünse allah bütün kocaların cezasini versin , buna ben de katılıyorum ama çocuk olunca öyle olmuyor işte...Adamın eş olarak hakkı olmasa da baba olarak rahatsız olmakta haklı. Çünkü cocugun düzeni gerçekten felç oluyor.

Tatlım tabii ki öyle, Allah bütün kocaların cezasini versin , buna ben de katılıyorum ama çocuk olunca öyle olmuyor işte...Adamın eş olarak hakkı olmasa da baba olarak rahatsız olmakta haklı. Çünkü cocugun düzeni gerçekten felç oluyor.
Ama kızım çok memnun duruyor. Burda kuzenleri var deli gibi eğleniyor. Oyun alanları var. Anneannesi onunla çocuk oluyor.

Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kim ne yazdı bilmiyorum da, 2 saatlik mesafede cidden 1 hafta kalmak mi istiyorsunuz, e 5 6 gün kalıyormussunuz zaten:))) Ahhhahhhahhhh ben gülmek istiyorum ya musaadenizle :KK70::KK70:
Bir de aylarca degil demişsiniz ahhahhhahhh Aylarca kalsaydınız ya, ne kadar iyisiniz 5 6 gün kalıyormussunuz :KK70:

Kim ne yazdı bilmiyorum da, 2 saatlik mesafede cidden 1 hafta kalmak mi istiyorsunuz, e 5 6 gün kalıyormussunuz zaten:))) Ahhhahhhahhhh ben gülmek istiyorum ya musaadenizle :KK70::KK70:
Bir de aylarca degil demişsiniz ahhahhhahhh Aylarca kalsaydınız ya, ne kadar iyisiniz 5 6 gün kalıyormussunuz :KK70:
Kaldığım günden şikayet etmedim aslında. Her kalışımda trip yemekten yoruldum.

Anneme geliyorum. Kızımı uyutuyor yediriyor parka götürüyor. Ben arkadaşlarımla geziyorum. Bunlar bana çok iyi geliyor. Yanlış mı bilmiyorum ama hoşuma gidiyor. Çünkü yaşadığım yer çok çok küçük bir yer.
Evinizi sevmiyormusunuz, ailem nerede olursa olsun benim evim benim düzenim, koşa koşa dönesim geliyor

Siz buradaki haksız eleştiriyi hemen kabul edip kendinizi değiştiriyorsunuz. Kocanıza nasıl itiraz edebilirsiniz ki...

Bu doğru olsaydı esin araba bana lazım demez 2. Arabayi alirdi.
İkinci arabayı alacak maddi gücümüz yok şuan. Haksız eleştiriye gelirsek zaten dünya kadar yorum gelmiş benim asıl meselem daha önemli. Yanlış yazmışım yazmamışım şuanlık önemli değil.

Evinizi sevmiyormusunuz, ailem nerede olursa olsun benim evim benim düzenim, koşa koşa dönesim geliyor
Evimi seviyorum eşimi seviyorum kızımı seviyorum. Ama annemi de özlüyorum. Kaldığım yerde tek aktivite market gezmek. Annemlere gidince daha farklı şeyler yapabiliyorum. Ve arada buna ihtiyaç duyuyorum.

Hemen hemen her gün kocanın ailesini görüyormuş yorumlarda yazıyor :KK70: adam karısını annesine salmıyor ama kendi annesine götürüyor evine getiriyor.
Üstelik konu sahibin ailesinin de evine gelmesinden rahatsız. Uyuz bişi ya
Aaaa, şimdi işin rengi değişti, vay terbiyesiz :tokat:
Eşimin en memnun oldugum davranısı aileme saygısı ve hoş tutmasıdır, eger yapmasa gözümden kötü düşerdi. Ben vazgeçtim, konu sahıbı 2 ayda bir 10 gün kal :KK60:

Ama kızım çok memnun duruyor. Burda kuzenleri var deli gibi eğleniyor. Oyun alanları var. Anneannesi onunla çocuk oluyor.
0-5 yaş güvende hissetmek ve gelişmek icin net ve kesintisiz bir rutine ihtiyaç duyulan en önemli gelişim dönemidir. O çocuk sonuçta, her koşulda hele ki annesi mutluysa mutlaka mutlu olur, güler , şimarir eğlenir elbette ama onun asıl ihtiyacı olan şey, inanın bu saydiklariniz değil...

Tatlım tabii ki öyle, mümkünse allah bütün kocaların cezasini versin , buna ben de katılıyorum ama çocuk olunca öyle olmuyor işte...Adamın eş olarak hakkı olmasa da baba olarak rahatsız olmakta haklı. Çünkü cocugun düzeni gerçekten felç oluyor.
Türkiye’de çocuğun düzenini gerçekten problem eden adam sayısı 100 kişiye geçmez inan bana. Daha çocuk okula bile gitmiyormuş. Sen bu adamın gerçekten çocuğu özlediğini, düzenini dert ettiğini düşünüyor musun cankuşum ? Sen bu forumun en akıllı kadınlarından birisin yapma böyle düşünme üzersin beni

Teşekkür ederim yorumunuz için. 3-4 günlüğüne gittiğim zaman kızım tam alışıyor sonra geri dönüyoruz. Ki eşim 3-4 gün gidincede söyleniyor. Hep benimle kal diyor. Böyle olamayacağını çok konuştum. Annemi kız kardeşimi özlediğimi söylüyorum. Burada yapılacak bişey yok canım sıkılıyor diyorum. Ama yinede acıtasyon yağıyor trip atıyor.
Eşiniz hep bir ayar devam etsin istiyor ama hayat bu değil. O da biliyordu evlenirken bi aileniz olduğunu gelip gideceğinizi. Yıl da 1 defa gitseniz yine güle oynaya göndereceğini düşünmüyorum sizi. Umarım bu duruma bi orta yol bulursunuz. Eşiniz sizin ailenize gitmez mi ?

Aaaa, şimdi işin rengi değişti, vay terbiyesiz :tokat:
Eşimin en memnun oldugum davranısı aileme saygısı ve hoş tutmasıdır, eger yapmasa gözümden kötü düşerdi. Ben vazgeçtim, konu sahıbı 2 ayda bir 10 gün kal :KK60:
Ben ortak yolu bulmak istiyorum. Sürekli limoni olmak istemiyorum.

Düzelirse yaz buraya :KK70:
Hayatım anan kekten daha büyük bir sorun. Sen de bir garipsin kekine laf ettirmiyorsun ananı evine sokulmayınca” hmmm sorun çıkarmaya gerek var mı :s “ diye düşünüyorsun.
Sence kek mi annen mi daha ciddi savunulmalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X