son tercih daha mantıklı emin ol. ya da kreş yaşına kadar sen bakacaksın. ama o ara tabi sıkıntı olur sektör açısından. evden çalışma gibi bi şansın var mı?
hayır anneme de defalarca söyledim 2 hafta kalma evimde yatacak yer yok gelen giden olacak düzenim bozulacak iyice strese gircem dedim sana soran kim diyor. kendini ne zannediyorsun bişey bildiğin yok bana muhtaçsın diyor bende kimseye muhtaç değilim diye söyluyorum ama sigara yakıp ruh hastası gibi gülümsüyor.
psikolojisi bozuk akıl hastaları gibi bakıp gülüyor dediklerimi beyni algılamıyor sanki bir gram alınmıyor söylediklerime.
dinlemiyor hiç bi şekilde..
17 evliik 18 anne hatta 1 yaş küçük bile olabilir..
konuşmaya çalıştım ama konusacak bısı yok ben gayet normalim dıyor.
Annen güvenilir biri gibi değil.. bebege baktırma düşüncen zaten artık yok sanırım.. ayda 1 geldiğinde beklentini sıfırda tut.. yemeğe bekliyorsunuz ya beklemeyin.. özgürlük diyip durmuş.. saygı duymuyor peki diyin.. 1 gün kalır gider.. ya aynı sokakta yaşasa daha mı iyi.. sukret uzaksiniz.. canını sıkma esin destekcin.. bebeğine odaklan.. maalesef her ailede bir huzur sevmeyen oluyor..
Ya ben aslinda kayinvalidesine üzülmüştüm pembenin galiba okb hastaligi var kontrol etmeden duramıyordu kadin şimdi tedavide olmuş bebeğe iyi bakabilir çünkü cok sık kontrol eder bebeğiKv'nin balkondan sizin eve girisi aklima gelince evlerden irak diyordum ama anneni okuyunca kv mikemmel bir insan gozumde su an.
Ben de biraz uzuldum ama balkondan falan girmeler normal insani dahi delirtir. Sana tamamen katiliyorum ben olsam ben de bakabildigim kadar kendim bakmayi tercih ederim ki su an da oyle yapiyorum. Sonrasi icin de babaanne destekli bakici iyi bir secenek. Her ne kadar kv ilaclarla toparlansa da bebegi komple kv'ye birakmak risk. Bakici bulup kv ile mesafeyi korumak lazim.Ya ben aslinda kayinvalidesine üzülmüştüm pembenin galiba okb hastaligi var kontrol etmeden duramıyordu kadin şimdi tedavide olmuş bebeğe iyi bakabilir çünkü cok sık kontrol eder bebeği
Tabii pembe daha iyi bilir ama ben olsam bakabildigim kadar izinlerle falan ben bakar sonra bir bakiciyla beraber babaannesine birakirdim sonrada bir sene daha çalışır bir bebek daha yapar ikisini biir arada büyütmeye çalışirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?