Anneme ihtiyacım varken anne olamıyorum galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah canim ya,Allah rahmet eylesin.benim annemde beyin kanamasi gecirdi,hep ilaclarla yasadigindan bi derdimiz bile olsa soyleyemiyoruz,o cocuk olmuş biz buyuyu.sizi cok iyi anliyorum,bazen ablamlari kiskaniyorum ki,onlarin zamaninda annem gercek anneydi diye.sen en iyisi bi doktora git,sut vermiyorsan bi depresyon ilaci,esçita filan iç yoksa mutsuzlugun artdikca artar ne iyi bi anne olursun nede iyi bi eş

Allah rahmet eylesin bir fatiha okudum inşallah ruhuna ulaşır

Başınsağ olsun canım benim annem mersinde ben istanbul da 4 aylık bebeğim var burda kapısını çalıp oturup dertleşebileceğim kimse yok bazen annemi arıyorum ağlıyorum gel diye ama gelemiyor çünkü bur kardeşim var kas erimesi hastalığı var ve maddi yönden sıkıntıdalar çok yalnızım hissediyorum bazen oturup ağlıyorum içim yana yana

Merhaba öncelikle başınız sağ olsun.Bir arkadaşın da dediği gibi elde ettiğin şeylere şükret mutlu olmaya çalış .Hayatta herkesin eksik kaldığı birşeyleri muhakkak vardır.Cevremde kimsenin dört dörtlük olduğunu görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…