- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım senin de. Allah annene şifa versin mucize versin snaa bağışlasın. Öyle zor ki annesizlik dediğin gibi. İnsan eşine de nazlaniyor ama anneye nazlanmak öyle güzel kii. İnşallah senin kayınvaliden iyidir . Benimki başkalarının yanında yalandan sevgi gösterisi yapan annnemm bebeğim diyen ama ne iyi ne kötü günümde yanımda olan bir kadınBen seni anliyorum su..
Bir oglum var hamileyim..
Annem cok hasta durumu iyice agirlasti..
Oglum 3 aylikti hastaligini ogrendigimizde iyiydi aslinda gecen yaza kadar hamileligimi ogrendim bu defa da baska bir hastaliginin oldugunu ogrendim ve maalesef tedavisi yok.
Cok dua ettim kizimi da gorsun diye ama bu defa hastaneden cikmasi cok zormus..
Simdi diyorum bunaldigimda bir alo dedigimde sesini duyamayacak olmak dedigin gibi onunla karsilikli bir kahve icemeyecek olmayacak evine gittigimde o evde olmayacagini bilmek beni hickiriklara boguyor..
Ne desem sana bos atlatir miyim kendi adima bilmiyorum.
Insan annesi olmayinca o dedigin cocukta olamiyor artik..
Kendimden kötüsünü düşününce daha da mutsuz oluyorum. Mutlu olamıyorum kii. Allah senin kucağına da bir bebek nasip etsin inşallah çok dua edeceğim. Doktora gittiniz mi yoksa henüz erken mi. Yumurtlama takibini iyi yap ve ilişki sonrası ayağa kalkma /banyo /tuvalet olaylarına dikkat bu yüzden hamile kalamayan çok insan var. Kimisi eşi üstüne ceket atsa hamile kalıyor kimisi ilişki sonrası 1saat ayağını havaya dikiyor. Allah yardımcımiz olsun herkesin derdi kendine büyük. Allah evlat göstersin acısını gösterecekse evladı da göstermesinAllah yardimcin olsun sabirlar versin sana cok iyi anliyorum seni Ama dirayetli olmalisin tabi ki zor Allah sana gücünü de verir mutlu ol bebeğin de mutlu olsun biz de esimle bebek sahibi olmak istiyoruz nasip olmadi bu ay yine siz de bebeğinize tutunup yaşama sevinci aşılayın kendinize bence kendinizden kötü durumda olanlari düsünün şükredin.imtihan herkesin farkli işte elden birsey gelmiyor. Ve ben de sürekli bebeklerini paylaşan annelerden bunaldim çok bunaldim görünce aklima düşüyor çnkü çok zor herkese sabirlar dilerim
Amin canım ama mucize olmali..Allah yardımcın olsun canım senin de. Allah annene şifa versin mucize versin snaa bağışlasın. Öyle zor ki annesizlik dediğin gibi. İnsan eşine de nazlaniyor ama anneye nazlanmak öyle güzel kii. İnşallah senin kayınvaliden iyidir . Benimki başkalarının yanında yalandan sevgi gösterisi yapan annnemm bebeğim diyen ama ne iyi ne kötü günümde yanımda olan bir kadın
Tabi ki mutlu olmaniz acisindan söylemiyorum şükür etmeniz acisindan diyordum sahip olduklarinizla mutlu olmayi denemelisiniz şahsen ben öyle yapmaya calisiyorum bu bi nebze insani hayata bagliyor sonucta imtihan dunyasi biz hep bunu unutuyoruz aslinda ondam cekiyoruz sıkıntılari da..Doktora gittim takip de yapiyorum ama olmadi hemen kalkmiyorum ama ayaklarimi da dikmiyorum bilmiyorum bundan mı olmuyo cok tesekkut ederim size de sabirlar versin Rabbim. hayirli evlatlar versin Allah insallahKendimden kötüsünü düşününce daha da mutsuz oluyorum. Mutlu olamıyorum kii. Allah senin kucağına da bir bebek nasip etsin inşallah çok dua edeceğim. Doktora gittiniz mi yoksa henüz erken mi. Yumurtlama takibini iyi yap ve ilişki sonrası ayağa kalkma /banyo /tuvalet olaylarına dikkat bu yüzden hamile kalamayan çok insan var. Kimisi eşi üstüne ceket atsa hamile kalıyor kimisi ilişki sonrası 1saat ayağını havaya dikiyor. Allah yardımcımiz olsun herkesin derdi kendine büyük. Allah evlat göstersin acısını gösterecekse evladı da göstermesin
Değişik bir mesaj. Anneniz var mı?Duygusallığın faydadan ziyade zarar verdiğini düşünüyorum, o nedenle duygusallığa mahâl vermemeni diliyorum. Allah rahmet eylesin annene.
Ablan varmış. İnan abla anne yarısıdır keşke benim de olsa. Rabbim yardımcımız olsunAmin canım ama mucize olmali..
Bugun ona bakarken ne kadar aci cektigini gordum kahroldum inan uzun zamandir hasta ama suan gercekten durumu cok kotu maalesef dayanalicak gibi degil...
Kv.. mi ondan hicbir beklentim yok inan..
Seninde dedigin gibi ne iyi gunumde ne kotu gunumde yanimda olan biri olmadi..
Esim evet yanimda bana destek ama anne gibi kim olabilir ki..
Ablam var cok sukur ben senin annen olurum aglama diyor ama yok yani anne bambaska bir sey su yasimda annesiz kalicam diye surekli agliyorum..
Dik dik ayaklar önemli ben nolur nolmaz 1saat kalkmadimTabi ki mutlu olmaniz acisindan söylemiyorum şükür etmeniz acisindan diyordum sahip olduklarinizla mutlu olmayi denemelisiniz şahsen ben öyle yapmaya calisiyorum bu bi nebze insani hayata bagliyor sonucta imtihan dunyasi biz hep bunu unutuyoruz aslinda ondam cekiyoruz sıkıntılari da..Doktora gittim takip de yapiyorum ama olmadi hemen kalkmiyorum ama ayaklarimi da dikmiyorum bilmiyorum bundan mı olmuyo cok tesekkut ederim size de sabirlar versin Rabbim. hayirli evlatlar versin Allah insallah
Eşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık
Kayınvalidem yardım etmiyor ona çok kızıyorum yazmışsınız iyide zaten siz ev isi istemiyormussunuz annenizi çok ozlemissiniz kayinvalidenin ne suçu var .alakasız duygulari kadına niye mal ediyorsunuz .Anneye özlem farklı şey Allah rahmet eylesin size sabir diliyorum.Sizin sınırlarımız bozulmis gayet normal biraz sabırla herşey yoluna girecekEşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık
Mesajınızı okuyunca içim yandı... Naçizane tavsiyem şu olabilir; meditasyon yapın internette bir sürü var ve anneniz ile bağlantıya geçtiğimizi hayal edin. Şöyle düşünün diğerlerinin anneleri bazen geliyor ama benimki hep yanımda. Çünkü anneniz size bakıyor sizi görüyor. Fiziksel temas bir yere kadar önemli olan ruhsal teması yakalamak.Annemi yıllar önce kaybettim 26 yaşındayım şu an. Ben de anne oldum. pandemiden +sürekli mızmız tek başına asla hiçbir şey yapmayan bebeğim yüzünden çok bunaldım. Anneme çok ihtiyacım var. Anne yoruldum gel yardım et demek istiyorum. Kayinvalidem asla yardım etmiyor ona olan öfkem de bitmiyor. Ve tükendim. Çocuğuma kendime yetemiyorim sürekli mutsuzum. Tek istediğim şey annemi arayip anne yoruldum demek. Gelsin bebeğime de bana da ilaç olsun istiyorum . Diyeceksiniz ki amaan benim annem var da ne oluyor benim annem öyle değildi. Annem hayatta olsaydı yapacaklarını/yapacaklarımızı düşünmeden edemiyorum.bu yükü kaldıramıyorum
Ah canım Allah rahmet eylesin annene ne söylesen ne yapsan geri getiremeyeceksin fakat geri getiremeyeceğin bir şey daha var bebeğinin şu zamanları ve şu sıra kurulması gereken güvenli bağ sabırlı ol her şey düzelecek inan yavrun büyüdükçe hem kendine hem çocuğuna annelik ettiğini göreceksin. Ben lohusa günlerimin çoğunluğunu yalnız geçirdim delireceğim sanıyordum niye benim kimsem yok diye ( var ama yanımda yok) ama kızım büyüdükçe sakinleştim, duruldum sabır sabır canımAnnemi yıllar önce kaybettim 26 yaşındayım şu an. Ben de anne oldum. pandemiden +sürekli mızmız tek başına asla hiçbir şey yapmayan bebeğim yüzünden çok bunaldım. Anneme çok ihtiyacım var. Anne yoruldum gel yardım et demek istiyorum. Kayinvalidem asla yardım etmiyor ona olan öfkem de bitmiyor. Ve tükendim. Çocuğuma kendime yetemiyorim sürekli mutsuzum. Tek istediğim şey annemi arayip anne yoruldum demek. Gelsin bebeğime de bana da ilaç olsun istiyorum . Diyeceksiniz ki amaan benim annem var da ne oluyor benim annem öyle değildi. Annem hayatta olsaydı yapacaklarını/yapacaklarımızı düşünmeden edemiyorum.bu yükü kaldıramıyorum
Bir an bunları kendim yazdım sandım, aynı ben.Annemi yıllar önce kaybettim 26 yaşındayım şu an. Ben de anne oldum. pandemiden +sürekli mızmız tek başına asla hiçbir şey yapmayan bebeğim yüzünden çok bunaldım. Anneme çok ihtiyacım var. Anne yoruldum gel yardım et demek istiyorum. Kayinvalidem asla yardım etmiyor ona olan öfkem de bitmiyor. Ve tükendim. Çocuğuma kendime yetemiyorim sürekli mutsuzum. Tek istediğim şey annemi arayip anne yoruldum demek. Gelsin bebeğime de bana da ilaç olsun istiyorum . Diyeceksiniz ki amaan benim annem var da ne oluyor benim annem öyle değildi. Annem hayatta olsaydı yapacaklarını/yapacaklarımızı düşünmeden edemiyorum.bu yükü kaldıramıyorum