Anneme ihtiyacım varken anne olamıyorum galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim.annem yasiyor ,hic anne sahibi olamadim sadece var,ne destek ne bir yardim,20yil once ameliyat oldum ,tum gececyatakta oturdum kendisi horlayarak uyudu ,tek basima yetiyorum,ofkelendigim de oldu gencken ,herşeyin hayirlisi diyelim

Allah yardımcın olsun canım senin de. Allah annene şifa versin mucize versin snaa bağışlasın. Öyle zor ki annesizlik dediğin gibi. İnsan eşine de nazlaniyor ama anneye nazlanmak öyle güzel kii. İnşallah senin kayınvaliden iyidir . Benimki başkalarının yanında yalandan sevgi gösterisi yapan annnemm bebeğim diyen ama ne iyi ne kötü günümde yanımda olan bir kadın

Kendimden kötüsünü düşününce daha da mutsuz oluyorum. Mutlu olamıyorum kii. Allah senin kucağına da bir bebek nasip etsin inşallah çok dua edeceğim. Doktora gittiniz mi yoksa henüz erken mi. Yumurtlama takibini iyi yap ve ilişki sonrası ayağa kalkma /banyo /tuvalet olaylarına dikkat bu yüzden hamile kalamayan çok insan var. Kimisi eşi üstüne ceket atsa hamile kalıyor kimisi ilişki sonrası 1saat ayağını havaya dikiyor. Allah yardımcımiz olsun herkesin derdi kendine büyük. Allah evlat göstersin acısını gösterecekse evladı da göstermesin

Duygusallığın faydadan ziyade zarar verdiğini düşünüyorum, o nedenle duygusallığa mahâl vermemeni diliyorum. Allah rahmet eylesin annene.

Amin canım ama mucize olmali..
Bugun ona bakarken ne kadar aci cektigini gordum kahroldum inan uzun zamandir hasta ama suan gercekten durumu cok kotu maalesef dayanalicak gibi degil...
Kv.. mi ondan hicbir beklentim yok inan..
Seninde dedigin gibi ne iyi gunumde ne kotu gunumde yanimda olan biri olmadi..
Esim evet yanimda bana destek ama anne gibi kim olabilir ki..
Ablam var cok sukur ben senin annen olurum aglama diyor ama yok yani anne bambaska bir sey su yasimda annesiz kalicam diye surekli agliyorum..

Annenizin yeri dolmaz,Allah rahmet eylesin

Tabi ki mutlu olmaniz acisindan söylemiyorum şükür etmeniz acisindan diyordum sahip olduklarinizla mutlu olmayi denemelisiniz şahsen ben öyle yapmaya calisiyorum bu bi nebze insani hayata bagliyor sonucta imtihan dunyasi biz hep bunu unutuyoruz aslinda ondam cekiyoruz sıkıntılari da..Doktora gittim takip de yapiyorum ama olmadi hemen kalkmiyorum ama ayaklarimi da dikmiyorum bilmiyorum bundan mı olmuyo cok tesekkut ederim size de sabirlar versin Rabbim. hayirli evlatlar versin Allah insallah

Ablan varmış. İnan abla anne yarısıdır keşke benim de olsa. Rabbim yardımcımız olsun

Dik dik ayaklar önemli ben nolur nolmaz 1saat kalkmadim

Size siki siki sarilasim geldi. Yanlis okumadiysam 6 yasinda annenizi kaybetmissiniz. En cok sefkate, sevgiye, siginmaya muhtac olan donemlerde. Kendinizi sevin, anneniz sizi seviyormus gibi kendinizi sevin. Duygulariniza icinizdeki see kulak verin. Kucuk kiz cocugu iken mahrum kaldigniz sevgiyi ve sefkati suan cok derinden hissediyorsunuz. Dedigim gibi suanki yasadiginiz duygular uzerinde dusunun. Sizdeki yorgunluk bebeginiz bakimi degil. Kendiniz ac ve sussuz kalmissiniz, bebeginizide doyuramiyorsunuz. Boyle dusunun. Rabbim yureginize ferahlik versin.

Kayınvalidem yardım etmiyor ona çok kızıyorum yazmışsınız iyide zaten siz ev isi istemiyormussunuz annenizi çok ozlemissiniz kayinvalidenin ne suçu var .alakasız duygulari kadına niye mal ediyorsunuz .Anneye özlem farklı şey Allah rahmet eylesin size sabir diliyorum.Sizin sınırlarımız bozulmis gayet normal biraz sabırla herşey yoluna girecek

Allah rahmet eylesin yazdıkların içime dokundu çok haklı istekler ama maalesef bazen hayatı olduğu gibi kabullenmek zorunda kalıyoruz .mesela ben de anne olamiyorum bazen bi story yada başka birşey benim de içimi kaynatıyor. Sen bebeğinle teselli bulmaya çalış o büyüyecek ve senin sırdaşın, arkadaşın, yoldaşın olacak kendini böyle rahatlat ALLAH a sığın canım benim...

Mesajınızı okuyunca içim yandı... Naçizane tavsiyem şu olabilir; meditasyon yapın internette bir sürü var ve anneniz ile bağlantıya geçtiğimizi hayal edin. Şöyle düşünün diğerlerinin anneleri bazen geliyor ama benimki hep yanımda. Çünkü anneniz size bakıyor sizi görüyor. Fiziksel temas bir yere kadar önemli olan ruhsal teması yakalamak.
Ikinci tavsiyem de bebeğinize annenizin size göstereceği sefkati göstermek. Kendinizi bebeğinizin yerine koyun ve anne sefkatini hissedin. Anlattıklarım karışık geldiyse kusura bakmayın umarım yardımcı olur.

Ah canım Allah rahmet eylesin annene ne söylesen ne yapsan geri getiremeyeceksin fakat geri getiremeyeceğin bir şey daha var bebeğinin şu zamanları ve şu sıra kurulması gereken güvenli bağ sabırlı ol her şey düzelecek inan yavrun büyüdükçe hem kendine hem çocuğuna annelik ettiğini göreceksin. Ben lohusa günlerimin çoğunluğunu yalnız geçirdim delireceğim sanıyordum niye benim kimsem yok diye ( var ama yanımda yok) ama kızım büyüdükçe sakinleştim, duruldum sabır sabır canım

allah rahmet eylesin. anne eksikliği çok büyüktür, yeri dolmaz. bilirim.
3,5 sene önce vefat etti annem. evli değilim, çocuğum yok ama düşünüyorum evlenirken yaşadığım eksiklik büyük olacak.
teyze vs kimse yerini tutamaz. anneannem yaşıyor, birlikte oturuyoruz ve çok seviyorum ama o bile yerini tutamıyor.
böyle özel durumlarda insan annesini daha çok arıyor. ama malesef değiştiremeyeceğimiz bir gerçek bu..
güzel anılarınızı düşünüp, onun adına hayır yapıp yüreğinizi hafifletmeye çalışın.
mesela ben annemin her doğumgününde lösev'in özel gün bağışından yararlanıyorum. kampanya açıp paylaşıyorum sosyal medyada. herkes elinden geldiği kadar bağış yapıyor. böylece benim de gönlüm bir nebze olsun rahatlıyor.
isterseniz bir deneyin, ben yüreğinize iyi geleceğinden eminim.

bende 14 yaşımdayken kaybettim annemi
iki doğumumum da da aradım onu hep ah annem...

sonra birgün toparlanmam gerektiğini, çocuklarımla ilgilenmek büyütmek zorunda olduğumu, onları canımdan çok sevdiğimi
hergün kendime bunlar söyledim telkin etmeye çalıştım elimden geldiğince
benim de eşim ilgilendi elinden geldiğince
çok şükür ki eşlerimiz iyi merhametli insanlar

Bir an bunları kendim yazdım sandım, aynı ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…