Anneme ihtiyacım varken anne olamıyorum galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazi seylerin caresi yok,bazi dertler paylastikca azalmaz,anlattikca gecmez bitmez. Ayni seyleri ben de yasadim bebegim oldu annem yoktu, Birak yardimi torununu bile goremedi canimdi o benim. Kimle konussam annemden allah razi olsun o olmasa ben nasil buyuturdum bu cocugu dediler. Ben nasil buyuturum acaba dedim. Iste oyle boyle buyudu ama bir de bana sor. Bana bisey olsa benim cocugum bensiz nasil yasar diye dusunmekten kafayi siyirdim. Allah yasatmasin ben ins cocugumu yalniz birakmam. Umarim o cocuk buyuturken destek olabilirim. Benim yasadiklarimi yasamaz. Siz de bunlari dusunmeyin yapacak bisey yok dusunseniz de. Allah size guc kuvvet versin cocugunuzun yanindan ayirmasin

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Yaza kadar bebeğiniz biraz büyür bir haftalık ege yada Akdeniz tatli yaparsınız biraz olsun nefes olur size.. Allah rahmet etsin annenize o boşluk hic dolmaz eminim

Başınız sağ olsun. Pandemi zamanı olduğu için daha da bunalmışsınız. Internette de öyle şeylere bakmayın. Insanlar her şeyi paylaşıyor yediği güzel yemeği, kazandığı parayı, kocasının aldığı pahalı hediyeyi vs bildiğin hava atmak için. Biri olmasa diğeri etkileyebilir insanı.

Arkadaşlarımın paylaşımları öyle. Hatta öyle ki eşimin kuzeni sürekli annem iyiki var o olmasa ne yapardım deyip durur bana kacamiyorum öyle insanlardan. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız
İnanırmısınız sırf bu yüzden kişisel sayfaların hepsini sessize aldım. Takibi de bırakamam ayıp olur ama bi yeterin ya. Benim annem de var kayınvalidem de ama bana bir gün bile yardıma gelmek şöyle dursun nasılsın diye sormadılar bile. Doğum yaptım bir gün anam kaldı ertesi gün ben rahat edemedim dedi çekti gitti gidiş o gidiş. Zaten çocukluğumdan beri sevmez beni. İçinizi rahatlatır mı bilmem ama böyle bir annenin varlığı yokluğundan daha çok acı veriyor. Bebekle evde sıkışıp kalma hissini çok iyi bilirim. Geçecek hepsi merak etmeyin. Takın maskenizi dolaşmaya çıkın hergün temz havalı biryerlere. Ben çok geç anladım sadece kendimle mutlu olabilmeyi.

Seni çok iyi anliyorum ama bebeğin hep böyle kalmayacak inan bana.Benim kizimda çok zor buyudu.şimdi bana arkadaş.3.5 yaşında.Birde bebeğim var.Bana yardım ediyor düsünün.
Annem hayatta ama gurbetteyim yardim edemiyor.Eşim tayin sebebiyle uzakta.Anlayacagin bende geceli gunduzlu tek buyutuyorum.
yanliz degilsin.sabirli ol lutfen.annene allah rahmet eylesin

Ilk çocukta ben çok yorulmuştum. Sizi anlıyorum, lütfen kendinizi üzmeyin demeye geldim. O aklınıza gelen ihtimalleri düşünmeyin. Benim annem araba ile üç dk uzakta oturuyor, ama ben ondan biseyler isteyemedim. Kendi sağlık sorunları, evde diğer kardeşlerim kendi problemleri derken sormak aklimin ucundan gecmezdi. Bize en iyi gelen sey kahvatlidan sonra hizlica evi toplayip temiz havaya cikmakti. Cocuk desarj oluyordu uykusu geliyordu, ya bebek arabasinda uyurdu yada eve gelince.
Anladığım kadariyla sizin zorlanmaniz ev isi ile ilgili değilde çocuk büyütürken yaşadığınız zorluklar. Inanin hepimiz yaşıyoruz ve benimde annem cok fedakar olmasina rağmen olmuyor işte. Madem eşinizde size yardimci oluyormus, önce çocukla güzelce ilgilenin size doysun sonda siz çıkın 2-3 saat dolaşın. Mesela imkaniniz varsa suyun kenarina sahile filan gidin oturun sadece kendinizi dinleyin, alisveris illa yapin demiyorum ama şöyle bir dolanin.
Ben ilk çocukta birden boşluğa düşmüştüm ve hem arkadaş grubum bana saldırmıştı hemde kuzenim ile. Çok sucladim benmi gecimsizim diye. Şimdi bilmiyorum ki problemli olanlar onlardi. Beni cok üzüler.. tüm gün evde yanlız çocukla arkadaşsız kalmak beni depresyona sürüklüyordu. Ilk unutkanliklarim aklimin dolmasi o zamanlar başladı. Sizinde aklıniza anneciginiz geliyor, allah rahmet etsin insallah.. bugünlerde geçer hayatımızın dönemleri hiç süresiz değildir...buda gelir buda geçer. Kvden de beklentiniz olmasiin hayak kırıklığı ile uğraşmayın. Onuda anlayin belli bir yaşa gelmis bebege balacak gücü Sabri kendinde bulamiyordur.
Esiniz evde yokken cok bunaldiysaniz arayin kv anne acil isim var bahane bulun cocugu sana birakicam musaitisin 1 saat sürmez diyin birakin. Yakinlarda takilin nefes alin. Ona birakamazsaniz çocuğunuzla uygun yerlerde gezin

Sizi anliyorum... Allah sabır versin. Ben de babamı kaybettim ki harika bir insandı, arkamda dagimdi..
Diyebileceğim tek şey, benim de yaptığım, onla geçen günlere şükretmek. Hiç geçirmemiş de olabilirdik. Hiç anne babamizla buyumemis de olabilirdik. Çok şükür onlarla büyüdük... Diğer türlüsünü düşünemeyiz. Sonuçta en kotu yüz yıl sonra bugün var olan hiç kimse hayatta olmayacak artık. Böyle düşünmek beni rahatlatıyor..

Teşekkür ederim benim sıkıntım ev işleri çocuğu tek başıma büyütmek değil. Anneme ihtiyacım var

Teşekkür ederim. İçimi rahatlatmaz öyle bir anne üzer sadece. Benim annem öyle değildi dünyanın en iyi annesiydi. Hayatta olsa her şeyi yapardı. Allah yardımcınız olsun sizin de

Teşekkür ederim

Yaza kadar bebeğiniz biraz büyür bir haftalık ege yada Akdeniz tatli yaparsınız biraz olsun nefes olur size.. Allah rahmet etsin annenize o boşluk hic dolmaz eminim
Teşekkür ederim inşallah pandemi biterse

Can8m benim sen kendin anne olunca annenin yokluğunu daha çok hatırlar olmuşsun kendi çocukluğunda ki duyguların depreşmiş
Bence terapi alabilirsin online de var artık bunları hissetmen çok doğal
Şuan bebeğinin en güzel dönemleri doya doya keyjffle gecirmen gereken dönemler
Bebeğinin sana ihtiyacı var toparlanmalısın onun için destek al bence tek başına halletmek zor bu duygu yoğunluklarını
Bı de hamilelik ve emzirme döneminde kadınların bazı vitamin değerleri düşer ve bu eksiklikler depresyonu tetikler sağlık ocağına gidip vitaminlerini baktırabilirsin
Rabbim senin evladına analı babalı bir yaşam versin inşallah

Ah sucum
Keşke komşu olsaydık hep beraber kahve içerdik fal da bakardım şamatasına
Bak en azından Allah sana destek bir melek göndermiş aslında ne kadar şanslısın kendinden bi parça büyütüyorsun
Yaşayamadıklarını sen kızınla yaşarsın inşallah
O atsın annemle kahve keyfi diye ilerde
Storylerinde bolca sen ol
Canım annem iyi ki varsın yazsın
İnşallah hep mutlu ol 🏵

Bebeğiniz büyüyünce size karşılıksız aşk duyan en yakın arkadaşınız olacak. Allah evladından güldürsün inşallah :)

Canimsiniz. ❤

Anneniz huzur icinde uyusun.

Pandeminin etkisi buyuktur bu durumunuzda. Kiziniz bugun zorlasa da ileride oyle guzel bir arkadasiniz olacaktir ki... Sadece biraz zamana ihtiyaciniz var.

Ask olsun. Kim demis yalniz oldugunuzu? Koca bir KK ailesi var yaninizda. Biz hep buradayiz.

Çok doğru söylüyorsunuz işte insan bı gün keyifli oluyor bı gün başka sıkıntılar yüklenince basedemez oluyor. Kan tahlili yaptırdım değerlerim iyi çok şükür çok teşekkür ederim

Ben seni anliyorum su..
Bir oglum var hamileyim..
Annem cok hasta durumu iyice agirlasti..
Oglum 3 aylikti hastaligini ogrendigimizde iyiydi aslinda gecen yaza kadar hamileligimi ogrendim bu defa da baska bir hastaliginin oldugunu ogrendim ve maalesef tedavisi yok.
Cok dua ettim kizimi da gorsun diye ama bu defa hastaneden cikmasi cok zormus..
Simdi diyorum bunaldigimda bir alo dedigimde sesini duyamayacak olmak dedigin gibi onunla karsilikli bir kahve icemeyecek olmayacak evine gittigimde o evde olmayacagini bilmek beni hickiriklara boguyor..
Ne desem sana bos atlatir miyim kendi adima bilmiyorum.
Insan annesi olmayinca o dedigin cocukta olamiyor artik..

Allah yardimcin olsun sabirlar versin sana cok iyi anliyorum seni Ama dirayetli olmalisin tabi ki zor Allah sana gücünü de verir mutlu ol bebeğin de mutlu olsun biz de esimle bebek sahibi olmak istiyoruz nasip olmadi bu ay yine siz de bebeğinize tutunup yaşama sevinci aşılayın kendinize bence kendinizden kötü durumda olanlari düsünün şükredin.imtihan herkesin farkli işte elden birsey gelmiyor. Ve ben de sürekli bebeklerini paylaşan annelerden bunaldim çok bunaldim görünce aklima düşüyor çnkü çok zor herkese sabirlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…