- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBazi seylerin caresi yok,bazi dertler paylastikca azalmaz,anlattikca gecmez bitmez. Ayni seyleri ben de yasadim bebegim oldu annem yoktu, Birak yardimi torununu bile goremedi canimdi o benim. Kimle konussam annemden allah razi olsun o olmasa ben nasil buyuturdum bu cocugu dediler. Ben nasil buyuturum acaba dedim. Iste oyle boyle buyudu ama bir de bana sor. Bana bisey olsa benim cocugum bensiz nasil yasar diye dusunmekten kafayi siyirdim. Allah yasatmasin ben ins cocugumu yalniz birakmam. Umarim o cocuk buyuturken destek olabilirim. Benim yasadiklarimi yasamaz. Siz de bunlari dusunmeyin yapacak bisey yok dusunseniz de. Allah size guc kuvvet versin cocugunuzun yanindan ayirmasin
Başınız sağ olsun. Pandemi zamanı olduğu için daha da bunalmışsınız. Internette de öyle şeylere bakmayın. Insanlar her şeyi paylaşıyor yediği güzel yemeği, kazandığı parayı, kocasının aldığı pahalı hediyeyi vs bildiğin hava atmak için. Biri olmasa diğeri etkileyebilir insanı.Eşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık
İnanırmısınız sırf bu yüzden kişisel sayfaların hepsini sessize aldım. Takibi de bırakamam ayıp olur ama bi yeterin ya. Benim annem de var kayınvalidem de ama bana bir gün bile yardıma gelmek şöyle dursun nasılsın diye sormadılar bile. Doğum yaptım bir gün anam kaldı ertesi gün ben rahat edemedim dedi çekti gitti gidiş o gidiş. Zaten çocukluğumdan beri sevmez beni. İçinizi rahatlatır mı bilmem ama böyle bir annenin varlığı yokluğundan daha çok acı veriyor. Bebekle evde sıkışıp kalma hissini çok iyi bilirim. Geçecek hepsi merak etmeyin. Takın maskenizi dolaşmaya çıkın hergün temz havalı biryerlere. Ben çok geç anladım sadece kendimle mutlu olabilmeyi.Arkadaşlarımın paylaşımları öyle. Hatta öyle ki eşimin kuzeni sürekli annem iyiki var o olmasa ne yapardım deyip durur bana kacamiyorum öyle insanlardan. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Seni çok iyi anliyorum ama bebeğin hep böyle kalmayacak inan bana.Benim kizimda çok zor buyudu.şimdi bana arkadaş.3.5 yaşında.Birde bebeğim var.Bana yardım ediyor düsünün.Eşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık
Teşekkür ederimSeni çok iyi anliyorum ama bebeğin hep böyle kalmayacak inan bana.Benim kizimda çok zor buyudu.şimdi bana arkadaş.3.5 yaşında.Birde bebeğim var.Bana yardım ediyor düsünün.
Annem hayatta ama gurbetteyim yardim edemiyor.Eşim tayin sebebiyle uzakta.Anlayacagin bende geceli gunduzlu tek buyutuyorum.
yanliz degilsin.sabirli ol lutfen.annene allah rahmet eylesin
Teşekkür ederim. İçimi rahatlatmaz öyle bir anne üzer sadece. Benim annem öyle değildi dünyanın en iyi annesiydi. Hayatta olsa her şeyi yapardı. Allah yardımcınız olsun sizin deİnanırmısınız sırf bu yüzden kişisel sayfaların hepsini sessize aldım. Takibi de bırakamam ayıp olur ama bi yeterin ya. Benim annem de var kayınvalidem de ama bana bir gün bile yardıma gelmek şöyle dursun nasılsın diye sormadılar bile. Doğum yaptım bir gün anam kaldı ertesi gün ben rahat edemedim dedi çekti gitti gidiş o gidiş. Zaten çocukluğumdan beri sevmez beni. İçinizi rahatlatır mı bilmem ama böyle bir annenin varlığı yokluğundan daha çok acı veriyor. Bebekle evde sıkışıp kalma hissini çok iyi bilirim. Geçecek hepsi merak etmeyin. Takın maskenizi dolaşmaya çıkın hergün temz havalı biryerlere. Ben çok geç anladım sadece kendimle mutlu olabilmeyi.
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun. Pandemi zamanı olduğu için daha da bunalmışsınız. Internette de öyle şeylere bakmayın. Insanlar her şeyi paylaşıyor yediği güzel yemeği, kazandığı parayı, kocasının aldığı pahalı hediyeyi vs bildiğin hava atmak için. Biri olmasa diğeri etkileyebilir insanı.
Teşekkür ederim inşallah pandemi biterseYaza kadar bebeğiniz biraz büyür bir haftalık ege yada Akdeniz tatli yaparsınız biraz olsun nefes olur size.. Allah rahmet etsin annenize o boşluk hic dolmaz eminim
Bebeğiniz büyüyünce size karşılıksız aşk duyan en yakın arkadaşınız olacak. Allah evladından güldürsün inşallah :)Eşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık
Çok doğru söylüyorsunuz işte insan bı gün keyifli oluyor bı gün başka sıkıntılar yüklenince basedemez oluyor. Kan tahlili yaptırdım değerlerim iyi çok şükür çok teşekkür ederimCan8m benim sen kendin anne olunca annenin yokluğunu daha çok hatırlar olmuşsun kendi çocukluğunda ki duyguların depreşmiş
Bence terapi alabilirsin online de var artık bunları hissetmen çok doğal
Şuan bebeğinin en güzel dönemleri doya doya keyjffle gecirmen gereken dönemler
Bebeğinin sana ihtiyacı var toparlanmalısın onun için destek al bence tek başına halletmek zor bu duygu yoğunluklarını
Bı de hamilelik ve emzirme döneminde kadınların bazı vitamin değerleri düşer ve bu eksiklikler depresyonu tetikler sağlık ocağına gidip vitaminlerini baktırabilirsin
Rabbim senin evladına analı babalı bir yaşam versin inşallah
Aminn canım Allah razı olsunBebeğiniz büyüyünce size karşılıksız aşk duyan en yakın arkadaşınız olacak. Allah evladından güldürsün inşallah :)
Allah yardimcin olsun sabirlar versin sana cok iyi anliyorum seniEşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?