• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme ihtiyacım varken anne olamıyorum galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Annemi yıllar önce kaybettim 26 yaşındayım şu an. Ben de anne oldum. pandemiden +sürekli mızmız tek başına asla hiçbir şey yapmayan bebeğim yüzünden çok bunaldım. Anneme çok ihtiyacım var. Anne yoruldum gel yardım et demek istiyorum. Kayinvalidem asla yardım etmiyor ona olan öfkem de bitmiyor. Ve tükendim. Çocuğuma kendime yetemiyorim sürekli mutsuzum. Tek istediğim şey annemi arayip anne yoruldum demek. Gelsin bebeğime de bana da ilaç olsun istiyorum . Diyeceksiniz ki amaan benim annem var da ne oluyor benim annem öyle değildi. Annem hayatta olsaydı yapacaklarını/yapacaklarımızı düşünmeden edemiyorum.bu yükü kaldıramıyorum

Allah rahmet eylesin.
Yorulduğunuz zaman eşiniz diger aile fertleri yardım etmiyor mu
Eşim çok yardımcı. Başka da yardım eden kimse yok. Yorgunluktan kastım ev işleri değil. Eşim ev işlerine çok yardım eder bebeğe de bakar sen biraz dinlen der ama benim anneme ihtiyacım var. İnsanların annemle kahve keyfi& anneannesi torununa bakarmis cart curt storyleeine de tahammül edemez oldum. Sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimin arkadaşlarımın dolduramayacagi bir yalnızlık

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sana güç kuvvet versin inşallah Rabbim . Çokça dua edeceğim sana , sıkıntılarının geçmesi için.
Havalar güzelleşsin bebeğinle gezer tozar stres atarsınız .
Eşin yardım etsin ya da maddi olarak sizi yormayacaksa yardımcı alın eve .

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sana güç kuvvet versin inşallah Rabbim . Çokça dua edeceğim sana , sıkıntılarının geçmesi için.
Havalar güzelleşsin bebeğinle gezer tozar stres atarsınız .
Eşin yardım etsin ya da maddi olarak sizi yormayacaksa yardımcı alın eve .
Çok teşekkür ederim. Yardımcı maddi olarak yorar ev işleri sorun da değil en kötü yapmam sadece pandemi&yoğunluk&bebek&kimsesizlik yordu beni

Allah rahmet eylesin. Pandemi döneminde hepimiz bunaldık. Bunaldığında camı aç temiz nefes al ,şükredeceğin şeyleri aklından geçir. Zaman zaman insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Benim annem 9 saat uzakta rahatsız oyüzden çağıramiyorum. K.v var 5 dakika uzakta ama tam bir gamsız. İntrakranial hipotansiyon hastasiyim +hamileyim . K.v beni bırak kendi oğlunu bile doyurmaz. Bazen 1 tabak çorbaya ihtiyacım oluyor oğlum için. Onu bile yapip göndermiyor

Allah rahmet etsin..Buyuk ihtimalle cocuk ve pandemi yordu sizi .Insan boyle zamanlarda kendisini yargılamayacak tek kisi olan anneyi ariyor..hayat bu hepimizin imtihani baska sizinki de bu olmus..inşallah cocuk uslanir sizde rahat edersiniz
Aynennn öyle ne güzel demişsiniz. Kendisini yargılamayacak tek kişiyi arıyor diye. Daha iyi anlatamazdim. Eşim çok merhametli şefkatlidir. Ama annemin şefkati gibi olmuyor. Ben annemle bir kahve bile icemedim çok küçüktüm. O bile nasıl güzeldir düşünmeden edemiyorum

Allah rahmet eylesin. Pandemi döneminde hepimiz bunaldık. Bunaldığında camı aç temiz nefes al ,şükredeceğin şeyleri aklından geçir. Zaman zaman insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Benim annem 9 saat uzakta rahatsız oyüzden çağıramiyorum. K.v var 5 dakika uzakta ama tam bir gamsız. İntrakranial hipotansiyon hastasiyim +hamileyim . K.v beni bırak kendi oğlunu bile doyurmaz.
Allah yardımcınız olsun. Keşke annem olsaydı başka ülkede olsaydı telefonla arayıp derdimi anlatabilseydim. Anne dışında kimse umursamıyor insanın derdini. Arkadaşa anlatsan akıl veriyor ikinci defa anlatamıyosun. Akrabaya anlatsan aman boşver diyor. İnsan bazen çocuk olmak istiyor. Şımarmak istiyor. Öyle isterdim ki baba evim olsun(babam başkasıyla evli rahat değilim orda) bugün yemek yapasim yok size geliyorum demek. Oraya gittigim zaman çocuk olmak öyle isterdim ki

Çok teşekkür ederim. Yardımcı maddi olarak yorar ev işleri sorun da değil en kötü yapmam sadece pandemi&yoğunluk&bebek&kimsesizlik yordu beni
Sen o yeni anneleri takip etme , bakma sayfalarına vs .
Anne oldun artık sen dünyanın en güçlü kadınları arasındasın. Biz de senin hep yanındayız . Sıkıldıkça buraya yaz . Ya da komik şeylerin paylaşıldığı yerlere bak . Balkonuna çiçekler ek , çilek al pazardan kızarsın , küçük domateslerden ek .

Sen o yeni anneleri takip etme , bakma sayfalarına vs .
Anne oldun artık sen dünyanın en güçlü kadınları arasındasın. Biz de senin hep yanındayız . Sıkıldıkça buraya yaz . Ya da komik şeylerin paylaşıldığı yerlere bak . Balkonuna çiçekler ek , çilek al pazardan kızarsın , küçük domateslerden ek .
Arkadaşlarımın paylaşımları öyle. Hatta öyle ki eşimin kuzeni sürekli annem iyiki var o olmasa ne yapardım deyip durur bana kacamiyorum öyle insanlardan. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız 😊

Allah yardımcınız olsun. Keşke annem olsaydı başka ülkede olsaydı telefonla arayıp derdimi anlatabilseydim. Anne dışında kimse umursamıyor insanın derdini. Arkadaşa anlatsan akıl veriyor ikinci defa anlatamıyosun. Akrabaya anlatsan aman boşver diyor. İnsan bazen çocuk olmak istiyor. Şımarmak istiyor. Öyle isterdim ki baba evim olsun(babam başkasıyla evli rahat değilim orda) bugün yemek yapasim yok size geliyorum demek. Oraya gittigim zaman çocuk olmak öyle isterdim ki

Ahh canım annem var ama anlatamıyorum ki. 3 ay evde yattım . Çocuğuma kalkıp 1 tencere çorba yapmak için kalkamiyordum. Ama annem aradığında anneme ; anne sen beni düsünme k.v hergün yemek gönderiyor gelip evimi temizliyor diye yalan söylüyordum.
Pandemide hepimiz bunaldık ve eksik taraflarımız daha çok gözümüze batmaya başladı. Allah yardımcınız olsun.

Sizi teselli edecek kelimelerim yok. Tek duam Rabbim evladınızı bağışlasın, size hayırlı bir evlat etsin. İnşallah büyüyünce en yakın arkadaşınız o olsun, içinizde ki boşluğu o yoksunluğu onunla doldurun. Kendi canınızla evladınızla🤲
Canimm aminn insallah çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏

Ahh canım annem var ama anlatamıyorum ki. 3 ay evde yattım . Çocuğuma kalkıp 1 tencere çorba yapmak için kalkamiyordum. Ama annem aradığında anneme ; anne sen beni düsünme k.v hergün yemek gönderiyor gelip evimi temizliyor diye yalan söylüyordum.
Pandemide hepimiz bunaldık ve eksik taraflarımız daha çok gözümüze batmaya başladı. Allah yardımcınız olsun.
Aynen öyle. Ama anneniz hayattayken güçlü olmaya çalışmayın bu kadar. Bırakın biraz da nazını çeksin

Annemi yıllar önce kaybettim 26 yaşındayım şu an. Ben de anne oldum. pandemiden +sürekli mızmız tek başına asla hiçbir şey yapmayan bebeğim yüzünden çok bunaldım. Anneme çok ihtiyacım var. Anne yoruldum gel yardım et demek istiyorum. Kayinvalidem asla yardım etmiyor ona olan öfkem de bitmiyor. Ve tükendim. Çocuğuma kendime yetemiyorim sürekli mutsuzum. Tek istediğim şey annemi arayip anne yoruldum demek. Gelsin bebeğime de bana da ilaç olsun istiyorum . Diyeceksiniz ki amaan benim annem var da ne oluyor benim annem öyle değildi. Annem hayatta olsaydı yapacaklarını/yapacaklarımızı düşünmeden edemiyorum.bu yükü kaldıramıyorum
Kendinizi o kadar güzel ifade etmişsiniz ki hisleriniz bana çok geçti. Anneciğinize Allah rahmet eylesin, sizin de karanlıklarınızı bir an önce aydınlığa çıkarsın inşallah..
O hayalini kurduğunuz anne ile kahveleri, torun sevmelerini, bir telefonla yardıma koşmaları Allah size nasip etsin. Evladınızla uzun güzel yıllarınız olsun ki hissettiğiniz eksikliğiniz tamamen geçmese de hafiflesin :)

Öncelikle başınız sağolsun.
Bu pandemi hepimizi psikolojik olarak mahfetti.
Size ancak dua edebilirim. Allah yardımcınız olsun.
Allahım hayallerinizi çocuğunuzla yaşamayı nasip etsin.
İnanın çok içten diliyorum.

havalar biraz düzelsin, bebek biraz toparlansın. çayır çimen yada deniz kenarı, bir çay. Güzel hayaller ...

Kendinizi o kadar güzel ifade etmişsiniz ki hisleriniz bana çok geçti. Anneciğinize Allah rahmet eylesin, sizin de karanlıklarınızı bir an önce aydınlığa çıkarsın inşallah..
O hayalini kurduğunuz anne ile kahveleri, torun sevmelerini, bir telefonla yardıma koşmaları Allah size nasip etsin. Evladınızla uzun güzel yıllarınız olsun ki hissettiğiniz eksikliğiniz tamamen geçmese de hafiflesin :)
Ahh canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim size de nasip etsin inşallah 🙏🥰🥰

Öncelikle başınız sağolsun.
Bu pandemi hepimizi psikolojik olarak mahfetti.
Size ancak dua edebilirim. Allah yardımcınız olsun.
Allahım hayallerinizi çocuğunuzla yaşamayı nasip etsin.
İnanın çok içten diliyorum.

havalar biraz düzelsin, bebek biraz toparlansın. çayır çimen yada deniz kenarı, bir çay. Güzel hayaller ...
Aminnn coook teşekkür ederim 🙏🙏🙏 deniz kenarına kimsenin olmadığı park bahçelere gidiyoruz da bu hayatta insanın insana ihtiyacı varmış bunu hatırlattı bana pandemi

Back