Inşallah tez zamanda.. Umarım kendisi de bunu idrak eder. Seneye benim de nasip olursa düğünüm olcak. Ben hep istedim ki bol bol vakit geçirelim nişanlısı ve ailesiyle de tabi ki vakit geçirsin ama bize de bozluk bıraksın. Çünkü nişanlım tayinci ve yüksek ihtimalle ailemden kopcam. Hep söyledim pek zamanımız kalmadı sonra az görücez birbirimizi diye ama anlamadı sanırım ben daha çok düşkünüm.Emin olun kendi ailesinin kıymetini anlayacak mutlaka, kimse insanın ailesi kadar anlayışlı olamaz.
O günü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum zatenBiraz iç karartici olucak ama bu umutsuz vaka. Ne yazık ki söz geciremezsiniz. En iyisi kabullenip,evlenmesini beklemek
Evlenınce görür durumlar nasıl degısıyor anam da anam senden gayrisi yalan demeye baslar ayrıca bu durumda babanız nerede nasıl göz yumuyo okdar durmasına gtmesıne orayıda anlamadmÇoooook uzun zamandır bu konuyu burada paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kaldım. O süre içerisinde de kardeşimi hep izledim. Konu şu: Kardeşim şuan nişanlı kendisi 23 yaşında ve nişanlısı da ailesiyle birlikte bizim çapraz apartmanımızda oturuyor. Kardeşim bu ilişkiye başladıktan sonra zamanla değişmeye başladı. (2 yıldır beraber) oğlanın ailesiyle tanıştı. Ve sürekli olarak oraya gitmeye başladı. Oğlanın annesi arardı hadi gel kızım bu kahve içelim hadi haftasonu hazırlan pikniğe gidelim falan. Annem iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Babam da aksidir arada resmiyet olmadan bu kadar yüz göz olma durumlarından haz etmez. Annem de oğlanın annesiyle konuuştı eşim biraz aksidir kızımı arada böyle çağırmanız beni zor durumda bırakıyor gibirinden bi konuşma yaptı. Ancak oğlanın annesi yılmadı ve annemin konuşmasına rağmen yine aynı laçkalıklarına devam etti. Tabi buradaki en büyük hata kız kardeşim de çünkü o yüzü veren o. Kendisiyle konuştuğumuzda da bizimle kavga ediyordu.
Neyse uzunca bir süre bu böyle devam etti. Ve 5 ay önce istemesi yapıldı. 2 hafta önce de nişanı. Sözden beri nerdeyse hergün benim kardeşim paso onların evinde. Onlara bir gider her gün rahat 6-7 saat orda durur. Bazen nişanlısı olmaz yine oraya gider. Ve işin kötü tarafı annem bişe istediğinde of poflayan insan orda kayınvalidesi bişe isticek diye tetikte bekliyor. Annemı asla dinlemiyor. Kadıncağızın doğru düzgün ni işini görmez. Bişe istediğinde de hep isyan eder. Ya da bazen kavgaya kadar gider olay. Kendi evinde k.çından çıkanları bile tersiyle bırakan adam orda emirlerine amade. Ve durum beni gerçekten inanılmaz sinir ediyor. Anneme haksızlık yaptığını görmem kendisinden de soğumama sebep oluyor. Kızla konuşuyorum yapma biraz mesafeli ol onlara ne güzel değer veriyorsun ama bu değeri anneme de ver gibisinden. Sonra benim fesatlıkla suçluyor imalarıyla. Halbuki yemin ederim ki içimden asla öyle bişe olmuyor. Anneme yaptığı haksızlığı hazmedemiyorum. Napılabilir bu kızla daha nasıl konuşmalıyımbu saat olmuş yine orda annem mantı yapıyor oma yardım ediyorum diyor. Ölür müsün öldürür müsün keşke aynı derece anneme de hassas ve merhametli olsa, ailesi yokmuş gibi davranmasa
Aynı evin icinde de yokmuş gibi davranilmiyor malesef. Anlamıyor kızarak anlattım yok sakince anlattım yok tavır aldım yok yok yok yani..
Çoooook uzun zamandır bu konuyu burada paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kaldım. O süre içerisinde de kardeşimi hep izledim. Konu şu: Kardeşim şuan nişanlı kendisi 23 yaşında ve nişanlısı da ailesiyle birlikte bizim çapraz apartmanımızda oturuyor. Kardeşim bu ilişkiye başladıktan sonra zamanla değişmeye başladı. (2 yıldır beraber) oğlanın ailesiyle tanıştı. Ve sürekli olarak oraya gitmeye başladı. Oğlanın annesi arardı hadi gel kızım bu kahve içelim hadi haftasonu hazırlan pikniğe gidelim falan. Annem iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Babam da aksidir arada resmiyet olmadan bu kadar yüz göz olma durumlarından haz etmez. Annem de oğlanın annesiyle konuuştı eşim biraz aksidir kızımı arada böyle çağırmanız beni zor durumda bırakıyor gibirinden bi konuşma yaptı. Ancak oğlanın annesi yılmadı ve annemin konuşmasına rağmen yine aynı laçkalıklarına devam etti. Tabi buradaki en büyük hata kız kardeşim de çünkü o yüzü veren o. Kendisiyle konuştuğumuzda da bizimle kavga ediyordu.
Neyse uzunca bir süre bu böyle devam etti. Ve 5 ay önce istemesi yapıldı. 2 hafta önce de nişanı. Sözden beri nerdeyse hergün benim kardeşim paso onların evinde. Onlara bir gider her gün rahat 6-7 saat orda durur. Bazen nişanlısı olmaz yine oraya gider. Ve işin kötü tarafı annem bişe istediğinde of poflayan insan orda kayınvalidesi bişe isticek diye tetikte bekliyor. Annemı asla dinlemiyor. Kadıncağızın doğru düzgün ni işini görmez. Bişe istediğinde de hep isyan eder. Ya da bazen kavgaya kadar gider olay. Kendi evinde k.çından çıkanları bile tersiyle bırakan adam orda emirlerine amade. Ve durum beni gerçekten inanılmaz sinir ediyor. Anneme haksızlık yaptığını görmem kendisinden de soğumama sebep oluyor. Kızla konuşuyorum yapma biraz mesafeli ol onlara ne güzel değer veriyorsun ama bu değeri anneme de ver gibisinden. Sonra benim fesatlıkla suçluyor imalarıyla. Halbuki yemin ederim ki içimden asla öyle bişe olmuyor. Anneme yaptığı haksızlığı hazmedemiyorum. Napılabilir bu kızla daha nasıl konuşmalıyımbu saat olmuş yine orda annem mantı yapıyor oma yardım ediyorum diyor. Ölür müsün öldürür müsün keşke aynı derece anneme de hassas ve merhametli olsa, ailesi yokmuş gibi davranmasa
Zamanla görür boşver. Her gelin elbet birgün kaynananın gerçek yüzünü görecektir.
Sizlik bir durum yok. Kendi kendinizi kardeşinize karşı doldurmayın. Anne babanız kardeşinizle halletsin sorunlarını. Hepsi koca insanlar. Onların ilişkisine müdehale etmeyin.Çoooook uzun zamandır bu konuyu burada paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kaldım. O süre içerisinde de kardeşimi hep izledim. Konu şu: Kardeşim şuan nişanlı kendisi 23 yaşında ve nişanlısı da ailesiyle birlikte bizim çapraz apartmanımızda oturuyor. Kardeşim bu ilişkiye başladıktan sonra zamanla değişmeye başladı. (2 yıldır beraber) oğlanın ailesiyle tanıştı. Ve sürekli olarak oraya gitmeye başladı. Oğlanın annesi arardı hadi gel kızım bu kahve içelim hadi haftasonu hazırlan pikniğe gidelim falan. Annem iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Babam da aksidir arada resmiyet olmadan bu kadar yüz göz olma durumlarından haz etmez. Annem de oğlanın annesiyle konuuştı eşim biraz aksidir kızımı arada böyle çağırmanız beni zor durumda bırakıyor gibirinden bi konuşma yaptı. Ancak oğlanın annesi yılmadı ve annemin konuşmasına rağmen yine aynı laçkalıklarına devam etti. Tabi buradaki en büyük hata kız kardeşim de çünkü o yüzü veren o. Kendisiyle konuştuğumuzda da bizimle kavga ediyordu.
Çoooook uzun zamandır bu konuyu burada paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kaldım. O süre içerisinde de kardeşimi hep izledim. Konu şu: Kardeşim şuan nişanlı kendisi 23 yaşında ve nişanlısı da ailesiyle birlikte bizim çapraz apartmanımızda oturuyor. Kardeşim bu ilişkiye başladıktan sonra zamanla değişmeye başladı. (2 yıldır beraber) oğlanın ailesiyle tanıştı. Ve sürekli olarak oraya gitmeye başladı. Oğlanın annesi arardı hadi gel kızım bu kahve içelim hadi haftasonu hazırlan pikniğe gidelim falan. Annem iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Babam da aksidir arada resmiyet olmadan bu kadar yüz göz olma durumlarından haz etmez. Annem de oğlanın annesiyle konuuştı eşim biraz aksidir kızımı arada böyle çağırmanız beni zor durumda bırakıyor gibirinden bi konuşma yaptı. Ancak oğlanın annesi yılmadı ve annemin konuşmasına rağmen yine aynı laçkalıklarına devam etti. Tabi buradaki en büyük hata kız kardeşim de çünkü o yüzü veren o. Kendisiyle konuştuğumuzda da bizimle kavga ediyordu.
soğumayın kardeşinizden candır o :)Gerçekten böyle böyle kardeşimden soğucam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?