Anneme haksızlık yapan laftan anlamayan kız kardeş!

Hayır ben de nişanlıyım ama kafa yapımız inanılmaz farklı kızla. Anlamıyorum onu aynı durumda olmamıza rağmen. Ne sanıyor acaba bizim gibi köpekliğini çekerler mi sanıyor.. Tabi henüz orda o tarafını göstermedi pek. Orda gören de onu düşünceli, her işin ucundan tutan, acizlenmeyen bi insan sanacak.

Evlenınce görür durumlar nasıl degısıyor anam da anam senden gayrisi yalan demeye baslar ayrıca bu durumda babanız nerede nasıl göz yumuyo okdar durmasına gtmesıne orayıda anlamadm
Babamla küs konuşmuyor. He pek konuşulacak insan da değil pek orası ayrı bi mevzu zaten de.. Normalde sesini çıkarır böyle şeylere ama annem ses çıkarmıyor diye o da bunun nişanlılık döneminde normal olduğunu düşünüyor sanırım. Ondan da ses çıkarmıyor. Ondan gibi..

zaten yapacağını yaptın boşuna kendini hasta ediyorsun. Ya baban ya annen güzelce konuşmalı sen değil.
Ya onlara da bi haller oldu bise dedikleri yok. Bende mi var bi gariplik onlarda mı anlamıyorum. Bu saatten sonra umrumda değil ne hali varsa görsün. Lafima gelirse eger bir gün o zaman konuşurum ancak..

Sık muhabbet tez ayrılır getirir. Anlayacak ablası daha evlenmedi, daha gerçek kv yi gerçek kocayı görmedi ki anlayacak da işte demek ki illa yaşayarak anlamak istiyor yanlış davrandığını
Yok onlar da enteresan. Nişanlısı kardeşimin k.çını toplamaya razı evlenince öyle söylüyor. Kayınvalidesi de bi an önce kızı alalım derdinde gibi kardeşimi göremiyorum. Yine orda hatta

Merak etme evlenip evlilikten hevesini aldiktan sonra da sürekli kv'deyim beni evin hizmetçisi gibi olarak görüyorlar her gün kv'demlere gitmekten bıktım diye kafanızı ütüler :) bu yorumumu da okut kendisine.
Canım aynılarını söylüyorum. Insanları varlığına, oraya gitmelerine haddinden fazla alıştırdın. Bu böyle devam ederse evlendikten sonra da sizi sık sık görmek isteyecek bu kadın o zaman bu kadar sevimli görünmeyecek gözüne diyorum ama fesatlikla suçlanıyorum. Hayır evli falan değilim ama bunları kestirebilmek icin de evli olmaya gerek yok gibi geliyor

Biliyor musunuz yine orada. Kayinvalidesinin yine manti siparişi varmış ve muhtemelen orada iş yapıyor

soğumayın kardeşinizden candır o :)

eninde sonunda görecek yaptığı yanlışı

nişanlısının başka kardeşi var mı erkek? eltilenince görürüz onu
Yüzüme karşı ağzından çıkanları bi duysanız harbi dayağı hakediyor dersiniz. Dilinin kemiği yok. Birike birike gözümden düşer oldu

Belli ki bu işlerin hiç ortası yok ben kendimce burdan okuduklarımdan ve etrafımda gördüklerimden dolayı nişanlımın ailesi aramdaki hoş sohbeti bozmamaya çalışıyorum ama olabildiğinde de mesafemi korumaya yüz göz olmamaya çalışıyorum. Anca haftada 1 falan ararım. Ona da söylüyorum mesafeni düzelt olmaz böyle canın sikilcak diye ama kayınvalidesi ne derse inanıyor çok enteresan ya

Kaynanası da yakın oturursunuz diyor

Ah ahh.. inşallah erken toparlar kafayı..

Sizlik bir durum yok. Kendi kendinizi kardeşinize karşı doldurmayın. Anne babanız kardeşinizle halletsin sorunlarını. Hepsi koca insanlar. Onların ilişkisine müdehale etmeyin.
Annemi evde delirtip orda süt dökmüş kuzuya dönerse müdahale ederim. Yoksa ne hali varsa görsün bu saatten sonra, ucu anneme değmesin.. Annem ben üzülmem dese de üzülür ve ben bunu hissedersem kardeşim de olsa karşısında beni bulur.

oyle kv bordo berelidir.evlendıkten sonra başlar askerliğibiraz bekleyın sadece.
Şuan kendini inanılmaz iyi gösteriyor gibi geliyor bana. Nişan için abiye almaya gittiğimiz zaman kadın bana diyor ki sen niye abiye alcan abiye bakıyorum niye uzun bakıyorsun diyor yanımdan oflayarak geçiyor nerde salak saçma kıyafet var onu gösteriyor değişik bi insan

bir an önce evlendirin sonra kenara çekilip bekleyin ,
hatta beklemeyın annenizle gezmelere turlara katılın o da yediği haltın farkına varsın
Çocuğun henüz sabit düzgün bir işi yok ailesinin elinde de bise yok. Ondan düğünü yapamıyorlar. Yoksa nisan bile yapmadan direkt düğünü yaparlardı

Şuanda maalesef uçuyor ve ayakları yerden kesilmiş.
Umarım kv ilişkisi böyle devam eder,ama zor.
Nerden geldiğini unutmuş olsada zamana bırakın zamanla bence hatasının farkına varacaktır.
Amin inşallah dediginiz gibi olur

Bundan sonra bu konuda muhatap olmayı düşünmüyorum kendisiyle zaten. Ne yaparsa kendine..

Anne kız gibi olabilirler ama oğlan anneleri en ufak bir seyde gelinlere hemen el kizi muamelesi yapiyor. Iyiyken kizım gibisin kötü olunca hemen el kızı. Biraz zaman verin hatalarıni anlayacaktır

Anne kız gibi olabilirler ama oğlan anneleri en ufak bir seyde gelinlere hemen el kizi muamelesi yapiyor. Iyiyken kizım gibisin kötü olunca hemen el kızı. Biraz zaman verin hatalarıni anlayacaktır
Illa ki yapacaktır tahmin edebiliyorum. O zaman da sen bana demiştin diyebilecek yüzü olacak mı bana karşı bilemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…