Anneme haksızlık yapan laftan anlamayan kız kardeş!

Ya onlara da bi haller oldu bise dedikleri yok. Bende mi var bi gariplik onlarda mı anlamıyorum. Bu saatten sonra umrumda değil ne hali varsa görsün. Lafima gelirse eger bir gün o zaman konuşurum ancak..
.
Canım sen yine de beddua eder gibi yazma. Ona bir şey olursa yine sana sıkıntı. Sanırım sen evde yoruluyorsun. Sen de kendini zorlama fazla sonuçta annenin eli ayağı tutuyor. O rahatsız olmuyor ise sen de yorma kendini bahane bul ama şakın kavga etme

İşte bunu yapma. annenin de ağzı var. Boşuna annenle babanla bile kötü olursun. Kadar z kardeşinizde inşaallah kv ile atası bozulmaz.

Kız kardeşiniz hayatının hatasına düşmüş.
Ancak bunu ne söyleyerek, ne de telkinleyerek gösterebilirsiniz ona.
Kardeşinizin dik kafalılığı ilerde evliliğinde yaşayacak problemlere gebe.

Bence daha fazla müdahil olmayın.
Tek diyeceğiniz şey, ilerde yaşayacağın problemlerde lütfen beni dahil etme olur mu.
Ben seni yeterince uyardım, sen de dinlememeyi tercih ettin.
Senin iyiliğini benden ve annemden başka kim daha çok isteyebilir ki?

Uzak durun ve uzaktan izleyin.
Bırakın kardeşiniz yapmasın, annenize destek olmasın, o açığı siz kapatın.

Evlilik çetrefillidir.
Şimdiden bu kadar yüz - göz olması ne doğru ne de etik.
Yaşayıp öğrenecek, umarım iş işten geçmez.
Kardeşinizin hakkında hayırlısı olsun.

Ben yerinde olsam kardeşime ah edeceğime dua ederdim mutluluğu daim olsun diye...anneme de ben yardım ederdim ..annem üzülmesin diye..Allah kızkardeşinizin mutluluğunu daim eylesin

evlat sahibi olunca anlar da çok geç olmaz inşAllah.

Evlendiginin daha birinci ayinda kayinvalide evinden kacmanin annesinin evine gitmenin yollarini aramaya baslar mersk etmeyin
Sabirli olup kardesinizle kotu olmayin bence

Sen suanda ne dersen beni kıskanıyor diye düşünür
Bırak kendi haline evlenince görürüm ah anam canım anam diye agıtlar yakar

Siz cok fazla uyarmayin...sizi kiskanclikla suclamis zaten...bi arkadasim vardi benzer durumdaydi hatta utanmadan annesini hepimizin icinde azarlardi...esinden bosandi...simdi sevdiklerimin kiymetini anladim diyo annesinin emrine amade

Inan beddua değil hiç bir yapılanın karsiliksiz kalmamasından yanayım normalde de. Artık bazen öyle yapıyorum bi bahane buluyorum odaya falan kapatıyorum kendimi.

İşte bunu yapma. annenin de ağzı var. Boşuna annenle babanla bile kötü olursun. Kadar z kardeşinizde inşaallah kv ile atası bozulmaz.
Annemin ağzı da genelde işin ucunda ben olunca açılır benim nişanlım doğuda görevde 3 ayda falan izne çıkıyor yanıma geliyor. Dışarı çıktığımızda falan arardı gecikme sakın diye. Nişanlımın ailesinin yanına yani ailesinin yanına gideceğimiz zaman da laf yapmıştı seni nişanlın varken oraya yollamam hoş değil falan diyordu. En sonunda tepem attı. Kardeşim allahın her günü nişanlısının evinde çoğu zaman ailesi de evde olmuyor bana gelince mı gözün açılıyor diye en sonunda tutamistim kendimi Anlamıyorum neden bu çifte standart...

2 gündür konuşmuyorum kendisiyle içimden de gelmiyor zaten.. Müdahil olmayı da düşünmüyorum artık.
O şekilde olucak muhtemelen lafima gelirse de kalkıp beni arayacağını zannetmiyorum. O durumda beni haklı çıkarmayı asla istemeyecektir. Kardeşimi biliyorum.

Evlendiginin daha birinci ayinda kayinvalide evinden kacmanin annesinin evine gitmenin yollarini aramaya baslar mersk etmeyin
Sabirli olup kardesinizle kotu olmayin bence
Bu konu da yüz göz olmayı kesip kötü olmanın önüne geçicem. Ama bu aralar değil hala içim soğumadı çünkü..

Sen suanda ne dersen beni kıskanıyor diye düşünür
Bırak kendi haline evlenince görürüm ah anam canım anam diye agıtlar yakar
Düşünüyor da. Eskiden şaşırdım 2 kardeş nasıl birbirin e karşı fesatlandigini düşünebilir diye.. oluyormuş gerçekten

Siz cok fazla uyarmayin...sizi kiskanclikla suclamis zaten...bi arkadasim vardi benzer durumdaydi hatta utanmadan annesini hepimizin icinde azarlardi...esinden bosandi...simdi sevdiklerimin kiymetini anladim diyo annesinin emrine amade
Umarım kardeşim bu tarz bise yaşamadan ailesinin kıymetini bilir..

ben tecrübeyim net söylüyorum ilerde demişti dersin evlensin 2 sene sonra orayla kanlı bıçaklı olacak bak demedi deme. sonra sizden çıkmayacak. onlara nispet yapacak. evlenirken kendine ve ailene saygı çok önemli. onlar ne düşünür napar diye düşünmelisin.

Anlattım anlamadı. Yaşayıp tecrübe edenlerden de değilim. Mantığıma uygun olan i anlatıyorum sürekli. Kendi bilir yasasın görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…