bu saatten sonra öyle olacak zaten yapaak birşeyin yok. maleseffffAnlattım anlamadı. Yaşayıp tecrübe edenlerden de değilim. Mantığıma uygun olan i anlatıyorum sürekli. Kendi bilir yasasın görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu saatten sonra öyle olacak zaten yapaak birşeyin yok. maleseffffAnlattım anlamadı. Yaşayıp tecrübe edenlerden de değilim. Mantığıma uygun olan i anlatıyorum sürekli. Kendi bilir yasasın görsün
+1 kesinlikle yapın bunu..neden bana yemek yok derse,annen yedirmistr diye düşündük deyin..sabah gideceginizden niye haberim yok derse,evde durdugun mu var deyin...sinir oldum ya burda..evliyim ama evlenmeden önce de fikirlerim aynı sizin gibiydi..Allah akıl fikir versin kardeşinize..Bazen oyle olur evlenincede bu kaynana hic rahat vermiyo neces alamiuoruz denir
Annesine gider kardesine gider es ana babasini birak sulalesi istenmez
O raddeye getirmeden biraz aklini basina getirin artik kacta geliyo bu kiz eve bilmiyorum ama aksam geliyosa hepiniz odanizda olun geldiginde isiklar kapli olsun ve yemekte birakmayin
birkac gun yapin bunu bi sabahta hepiniz kalkip biyere gidin iyandiginda bulamasin sizi
Annenizde camasirlarini yikamasin utusunu yapmasin
O sizi yoksayiyosa sizde sayin anlasin
Yok ya evdekiler de kaç yaşındalar ben kalkıp kimseyi örgütleyemem ki.. Onlar susmayi tercih ediyorlar. Birazdan kız kardeşim yine oraya gidecek hatta kayınvalidesi yemeğe çağırmış. Halbuki biz ortaya sofra koyduk ama oturmadı oraya gidecek diye. Muhtemelen de 11 gibi geri dönecektir eve. Ben de bu konu artık canımı sikmasina rağmen umrumda değilmiş gibi davranicamBazen oyle olur evlenincede bu kaynana hic rahat vermiyo neces alamiuoruz denir
Annesine gider kardesine gider es ana babasini birak sulalesi istenmez
O raddeye getirmeden biraz aklini basina getirin artik kacta geliyo bu kiz eve bilmiyorum ama aksam geliyosa hepiniz odanizda olun geldiginde isiklar kapli olsun ve yemekte birakmayin
birkac gun yapin bunu bi sabahta hepiniz kalkip biyere gidin iyandiginda bulamasin sizi
Annenizde camasirlarini yikamasin utusunu yapmasin
O sizi yoksayiyosa sizde sayin anlasin
Bıraktım bıraktım bundan sonra bu konuda yüz göz olmayı düşünmüyorum.Sana bir şey diyeyim mi ki z kardeşini rahat bırak
Bizimkiler onu yapacak insan değiller malesef. He benim evladım böyle birşey yapsa bu dediklerinizin fazlasını uygularım :)+1 kesinlikle yapın bunu..neden bana yemek yok derse,annen yedirmistr diye düşündük deyin..sabah gideceginizden niye haberim yok derse,evde durdugun mu var deyin...sinir oldum ya burda..evliyim ama evlenmeden önce de fikirlerim aynı sizin gibiydi..Allah akıl fikir versin kardeşinize..
anne babalar yapmayınca yapan ablalar fazla göze batıyor değil mi? benim de babam hiiiç laf etmez,annem az da olsa söylenir..asıl tepkiyi ben veririm..o zaman da kötü abla oluyorum..ben çareyi şu şekilde buldum;kızdığım zaman asla lafımı esirgemeden söylüyorum,anlatıyorum..konu değiştiği zaman da sabırlı olup kızdığım olaydan bagımsız normal bi yaklaşımla konusuyorum..son 1 yıldır bunu deniyorum,sanki bir tık daha etkili oluyorum uyarıılarım :) ama sabretmek zor tabi..bazen istemeye geldiklerinde ne hali varsa görsün asla yardımcı olmam diyorum,ama biliyorumki anneme kıyamam ablalaık damarım tutar,kardeşimin düşünmediği herseyi ben düşünürüm yineBizimkiler onu yapacak insan değiller malesef. He benim evladım böyle birşey yapsa bu dediklerinizin fazlasını uygularım :)
Siz neden bu kadar çok geriliyorsunuz ben anlayamadım. Anne ve kızı arasındaki ilişkide ölür müsün öldürür müsün durumuna neden geldiniz, ayrıca kız kardeşiniz anyayı konyayı evlenince görür siz çok da müdahil olmayınÇoooook uzun zamandır bu konuyu burada paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kaldım. O süre içerisinde de kardeşimi hep izledim. Konu şu: Kardeşim şuan nişanlı kendisi 23 yaşında ve nişanlısı da ailesiyle birlikte bizim çapraz apartmanımızda oturuyor. Kardeşim bu ilişkiye başladıktan sonra zamanla değişmeye başladı. (2 yıldır beraber) oğlanın ailesiyle tanıştı. Ve sürekli olarak oraya gitmeye başladı. Oğlanın annesi arardı hadi gel kızım bu kahve içelim hadi haftasonu hazırlan pikniğe gidelim falan. Annem iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Babam da aksidir arada resmiyet olmadan bu kadar yüz göz olma durumlarından haz etmez. Annem de oğlanın annesiyle konuuştı eşim biraz aksidir kızımı arada böyle çağırmanız beni zor durumda bırakıyor gibirinden bi konuşma yaptı. Ancak oğlanın annesi yılmadı ve annemin konuşmasına rağmen yine aynı laçkalıklarına devam etti. Tabi buradaki en büyük hata kız kardeşim de çünkü o yüzü veren o. Kendisiyle konuştuğumuzda da bizimle kavga ediyordu.
Neyse uzunca bir süre bu böyle devam etti. Ve 5 ay önce istemesi yapıldı. 2 hafta önce de nişanı. Sözden beri nerdeyse hergün benim kardeşim paso onların evinde. Onlara bir gider her gün rahat 6-7 saat orda durur. Bazen nişanlısı olmaz yine oraya gider. Ve işin kötü tarafı annem bişe istediğinde of poflayan insan orda kayınvalidesi bişe isticek diye tetikte bekliyor. Annemı asla dinlemiyor. Kadıncağızın doğru düzgün ni işini görmez. Bişe istediğinde de hep isyan eder. Ya da bazen kavgaya kadar gider olay. Kendi evinde k.çından çıkanları bile tersiyle bırakan adam orda emirlerine amade. Ve durum beni gerçekten inanılmaz sinir ediyor. Anneme haksızlık yaptığını görmem kendisinden de soğumama sebep oluyor. Kızla konuşuyorum yapma biraz mesafeli ol onlara ne güzel değer veriyorsun ama bu değeri anneme de ver gibisinden. Sonra benim fesatlıkla suçluyor imalarıyla. Halbuki yemin ederim ki içimden asla öyle bişe olmuyor. Anneme yaptığı haksızlığı hazmedemiyorum. Napılabilir bu kızla daha nasıl konuşmalıyım bu saat olmuş yine orda annem mantı yapıyor oma yardım ediyorum diyor. Ölür müsün öldürür müsün keşke aynı derece anneme de hassas ve merhametli olsa, ailesi yokmuş gibi davranmasa
Çoooook uzun zamandır bu konuyu burada paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kaldım. O süre içerisinde de kardeşimi hep izledim. Konu şu: Kardeşim şuan nişanlı kendisi 23 yaşında ve nişanlısı da ailesiyle birlikte bizim çapraz apartmanımızda oturuyor. Kardeşim bu ilişkiye başladıktan sonra zamanla değişmeye başladı. (2 yıldır beraber) oğlanın ailesiyle tanıştı. Ve sürekli olarak oraya gitmeye başladı. Oğlanın annesi arardı hadi gel kızım bu kahve içelim hadi haftasonu hazırlan pikniğe gidelim falan. Annem iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Babam da aksidir arada resmiyet olmadan bu kadar yüz göz olma durumlarından haz etmez. Annem de oğlanın annesiyle konuuştı eşim biraz aksidir kızımı arada böyle çağırmanız beni zor durumda bırakıyor gibirinden bi konuşma yaptı. Ancak oğlanın annesi yılmadı ve annemin konuşmasına rağmen yine aynı laçkalıklarına devam etti. Tabi buradaki en büyük hata kız kardeşim de çünkü o yüzü veren o. Kendisiyle konuştuğumuzda da bizimle kavga ediyordu.
Neyse uzunca bir süre bu böyle devam etti. Ve 5 ay önce istemesi yapıldı. 2 hafta önce de nişanı. Sözden beri nerdeyse hergün benim kardeşim paso onların evinde. Onlara bir gider her gün rahat 6-7 saat orda durur. Bazen nişanlısı olmaz yine oraya gider. Ve işin kötü tarafı annem bişe istediğinde of poflayan insan orda kayınvalidesi bişe isticek diye tetikte bekliyor. Annemı asla dinlemiyor. Kadıncağızın doğru düzgün ni işini görmez. Bişe istediğinde de hep isyan eder. Ya da bazen kavgaya kadar gider olay. Kendi evinde k.çından çıkanları bile tersiyle bırakan adam orda emirlerine amade. Ve durum beni gerçekten inanılmaz sinir ediyor. Anneme haksızlık yaptığını görmem kendisinden de soğumama sebep oluyor. Kızla konuşuyorum yapma biraz mesafeli ol onlara ne güzel değer veriyorsun ama bu değeri anneme de ver gibisinden. Sonra benim fesatlıkla suçluyor imalarıyla. Halbuki yemin ederim ki içimden asla öyle bişe olmuyor. Anneme yaptığı haksızlığı hazmedemiyorum. Napılabilir bu kızla daha nasıl konuşmalıyım bu saat olmuş yine orda annem mantı yapıyor oma yardım ediyorum diyor. Ölür müsün öldürür müsün keşke aynı derece anneme de hassas ve merhametli olsa, ailesi yokmuş gibi davranmasa
Ne demek niye geriliyorsunuz. Söz başkası bir başkası değil annem. Annemle alakalı konularda hassasım hele ki ona karşı haksızlık yapıldığını görüyorsan katlanamıyorum. Karakter meselesi..Siz neden bu kadar çok geriliyorsunuz ben anlayamadım. Anne ve kızı arasındaki ilişkide ölür müsün öldürür müsün durumuna neden geldiniz, ayrıca kız kardeşiniz anyayı konyayı evlenince görür siz çok da müdahil olmayın