Bebek Beslenmesi anneme gidijem

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

quinny

lokumum
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
8
0
86
38
kızlar mrb yarın anneme gidijez ama kızımın çantasına neler koyabilirim lütfen yardım 5-6 gün orda kalıcaz neler koymalıyım bilemiyorum:ecrin_bebek:

hımm biz bir hafta uzun yolculuk etmiştik aldıklarımızı sayayım sana bir valiz sadece küçük hanıma aitti
pijama elbise corap iç camasır badi giyecek olarak birde mont şapka
bez ıslak mendil pişik kremi, ateş ölçer ,ateş düşürücü şurup
mamaları biberon sevdiği oyuncağı
şimdilik bunlar hatırladıklarım
sen uzun yola mı cıkıyosun öyleyse yol için de ayrıca yanına küçük canta yap acil durum gereclerini

bayramda bizde gidiyoruz bende düşnüyorum neler alsam diye liste yapalım en iyisi:
battaniye
uzun kollu body(3-4 tane)
pijama
ateslçer
ateş düşürücü şurup
bez
ısak mendil
ter bezi
biberon
suluk
sevdiği birkaç oyuncak
mont
atkı bere
pişik kremi
çorap
unuttukarım vardır ama şimdilik aklıma gelenler bunlar

walla bizim hanımında kendine ait orta boy bir bavulu var
neyi var neyi yok sığdığı kadar koycam bavula kıyafet namına

bir hafta uzun bir süre hayal bile edemiyorum ben 1 geceliğine bile giderken anneye yada yatılı baska yere bi orta boy cantayı dolduruyoruz biizm hanım efendinin eşyalarıyla ...:)

ay yatılı gidilmez bebeklerle ya gerçi eve gidiyorsunuz nasılsa gerekli olan şeyleri alın nasıl olsa yıkama gibi bir şansınız olur bebiş çıplak kalmaz ya

zaten kıyafet yer tutmuyo ki mini mini hepsi ama o ıvır zıvırları yok mu?
biz yazın 2 ay evden ayrıydık, halimizi düşünün, dönüşte kesin dönüş yapan gurbetçiler gibiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…