• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim duracak bi testime bakın

Su içme durumuna göre çizgi belli olamamiştir belki sabah ilk idrarla dene moralini bozma
İnşallah öyledir arkadaşım ya ..:( ilki böyleydi sabah yapmıştım

Eklentiler

• 4268fd64-548c-4222-add3-a75450ded018.jpeg
    4268fd64-548c-4222-add3-a75450ded018.jpeg
    13,3 KB · Görüntüleme: 153
Bence hamilesiniz inşallahh 🌸 ama yine de kan testi vermekte fayda var çok da ümitlenmeden
Her zaman az buz çizik bir şeyler görürdüm ama alttan alta da bilirdim boşa hevesleniyorsun çok az ya da kuruma filan gibi .. bu kadarını ilk gördüm :( yarın sabah ilk idrara kadar bekleyim varsa zaten belli eder inşallah 🤲

Alttakinde de hafif görünüyor ki ben yanlış görmüyorsam :) inşallah vardır canım inşallah
İşte üsttekinde bariz olup alttaki öyle çıkınca :( yarın sabahı bekliyorum Allah’ın izniyle 🤲 ne diyelim inşallah hayırla vardır

Ya var ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar bariz pozitif ve 3. Dakika çıkan çizgi yalancı olamaz olmamalıydı ya :KK43:(( şimdi başka marka yaptım hiç bi şey yok. Erken mi acaba 11. Gün bilmiyorumki o kadar bariz yalancılık olur mu
Çişinizden kaynaklı ikinci test negatif çıkmış olabilir. Genelde sabah ilk çiş ile öneriyorlar sebebi henüz çok yeni olması. Ben geçen sene test yaptım negatif çıkmıştı sonra adet günüm iki gün geçince yine test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kanda belli oldu. Allah gönlünüze göre versin 🌸

Çişinizden kaynaklı ikinci test negatif çıkmış olabilir. Genelde sabah ilk çiş ile öneriyorlar sebebi henüz çok yeni olması. Ben geçen sene test yaptım negatif çıkmıştı sonra adet günüm iki gün geçince yine test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kanda belli oldu. Allah gönlünüze göre versin 🌸
Allah razı olsun 🤲 İnşallah öyledir sabah yapacağım inşallah ama sabahı nasıl ederim bilmiyorum :)

Allah razı olsun 🤲 İnşallah öyledir sabah yapacağım inşallah ama sabahı nasıl ederim bilmiyorum :)
Su içip test yapmak çok etkiliyor hele yeniyse zaten görünmüyor ben negatif olduğundan o kadar emindim ki beta değerinde 2 gün inanılmaz fark ediyormuş meğer. Umarım mutlu sonuçlar alırsınız sabahı beklemek çok zordur eminim 🤭

Hamilesin 🥲 çok çom sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Hamilesin 🥲 çok çom sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yaaaa inanın bunu duydukça ağlamak geliyor .. yaptıgım ilk test bariz pozitif ama 1 er saat arayla yaptığım diğer testler negatif çıktı ..😑 sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum hemen sabah olsa 🤲

Daha regli günü gelmediği için çıkmamış olabilir 2.Testte. Sabah tekrar deneyin ve hayırla sonuçlansın inşallah 🌺
İnşallah öyledir daha önce hiç böyle görüp bu kadar umutlanmamıştım😍 çok teşekkürler

Bende aynı durumu yaşıyorum ilki böyle pozitif çıktı bir gün sonraki negatif 5 gün geçiyor ama bazen geçiyor freely marka sizinkide aynı sanırım

Eklentiler

• IMG_0040.jpeg
    IMG_0040.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 131
İnşallah öyledir daha önce hiç böyle görüp bu kadar umutlanmamıştım😍 çok teşekkürler
sabaha kadar idrarda biriken bhcg anca sılık bır cızgı (zorla :P ) cıkartıyorken 1 er saatte ne bhcg si bulacak da koyacak oraya cancazım :) stres yok. rabbim hayırlısını versın. sen ilk idrar dene yarın sabah .::)

Yaaaa inanın bunu duydukça ağlamak geliyor .. yaptıgım ilk test bariz pozitif ama 1 er saat arayla yaptığım diğer testler negatif çıktı ..😑 sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum hemen sabah olsa 🤲
Ya bence pozitif yarında denicekmisin. Ekim kasim topice yazılmıştın ya ordan biliyorum seni. Çok çok sevindim.

Kızlar sabahı zor ettim ama mantıken dünkünden koyu olması gerekmez miydi😭 bugün 12. Gün

Eklentiler

• IMG_5617.jpeg
    IMG_5617.jpeg
    674,2 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_5602.jpeg
    IMG_5602.jpeg
    514,5 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_5603.jpeg
    IMG_5603.jpeg
    622,4 KB · Görüntüleme: 125
Back