• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim duracak bi testime bakın

Sipser Sipser canım haziran temmuz topiğinden hatırlıyorum seni, bence pozitif 😍 hatta ikinci yaptığında bile görüyorum ben, regle bu kadar varken çıkması bile çok iyi bence 🤩 moralini bozma kan testi sonucunu bekle sakince 🙏 allah kucağına almayı nasip etsin 🎊❤️
Kuşummm ben de seni hatırlıyorum kimseyi unutmuyorum burda beraber neler yaşıyoruz :) kan verdim bugün bekliyorum yarın öğleni duana amin diyorum ama hiç belirtim filan da yok adet ağrısı gibi her şey. Bugün herkese pozitif çıkaran artimed bile pozitif göstermedi düşün :)))
Tek freely e güvenmekte tabi biraz ihtimal dışı ama ne yapalım yapacak bir şey yok 🤲

Kuşummm ben de seni hatırlıyorum kimseyi unutmuyorum burda beraber neler yaşıyoruz :) kan verdim bugün bekliyorum yarın öğleni duana amin diyorum ama hiç belirtim filan da yok adet ağrısı gibi her şey. Bugün herkese pozitif çıkaran artimed bile pozitif göstermedi düşün :)))
Tek freely e güvenmekte tabi biraz ihtimal dışı ama ne yapalım yapacak bir şey yok 🤲
Her markanın hassaslığı farklı canım ya ben ilk ikisinde gördüm çizgiyi, artık yarın belli olacak hayırlısı olsun 😻🙏

Evet kızlar gördüğünüz gibi feeely pozitif test sonucunun kandaki karşılığı …..
Yorum yok.

Eklentiler

• IMG_5637.jpeg
    IMG_5637.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 101
Evet kızlar gördüğünüz gibi feeely pozitif test sonucunun kandaki karşılığı …..
Yorum yok.
Ahh canım benim yaaa çok bariz bir pozitifti gerçekten çok üzgünümm :( Regle kaç gün vardı ovü üstünden kaç gün geçmişti?

Yumurtlama gördükten 12 gün sonra kan verdim:KK43:
Anladım canımm. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. :( Aylardır deniyorsun olumlu bir sonuç almak sana çok iyi gelecekti ama yumurtlama ve adet görüyorsun umutlar tükenmiş değil, umarım aralık uğurlu gelir ve yeni yılda hamile oluruz hepimiz :)

Anladım canımm. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. :( Aylardır deniyorsun olumlu bir sonuç almak sana çok iyi gelecekti ama yumurtlama ve adet görüyorsun umutlar tükenmiş değil, umarım aralık uğurlu gelir ve yeni yılda hamile oluruz hepimiz :)
Tabi Allahın takdiri ve her şey de biraz nasip , yapacak bir şey yok çiçeğim ne diyelim , amin 🤲 ❤️

Tabi Allahın takdiri ve her şey de biraz nasip , yapacak bir şey yok çiçeğim ne diyelim , amin 🤲 ❤️
Kuzucum yaaaa öyle heyecanla girdim ki gönderine. Ve bariz pozitifti bence. Çok üzgünüm ama sakın umudunu kaybetme. Bak beni getir aklına ben de tüp bebek için bekliyordum artık. Sana tavsiyem trendyolda 5 li şekilde satılan prodoctor marka testlervar onlardan al. Bana hiç yaşancı pozitif çıkarmadı kuzum

Back