Kızlar oldu mu yoksaaaa bugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Kan verin en mantıklısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar oldu mu yoksaaaa bugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Kuşummm ben de seni hatırlıyorum kimseyi unutmuyorum burda beraber neler yaşıyoruz :) kan verdim bugün bekliyorum yarın öğleni duana amin diyorum ama hiç belirtim filan da yok adet ağrısı gibi her şey. Bugün herkese pozitif çıkaran artimed bile pozitif göstermedi düşün :)))Sipser canım haziran temmuz topiğinden hatırlıyorum seni, bence pozitif hatta ikinci yaptığında bile görüyorum ben, regle bu kadar varken çıkması bile çok iyi bence moralini bozma kan testi sonucunu bekle sakince allah kucağına almayı nasip etsin
Her markanın hassaslığı farklı canım ya ben ilk ikisinde gördüm çizgiyi, artık yarın belli olacak hayırlısı olsunKuşummm ben de seni hatırlıyorum kimseyi unutmuyorum burda beraber neler yaşıyoruz :) kan verdim bugün bekliyorum yarın öğleni duana amin diyorum ama hiç belirtim filan da yok adet ağrısı gibi her şey. Bugün herkese pozitif çıkaran artimed bile pozitif göstermedi düşün :)))
Tek freely e güvenmekte tabi biraz ihtimal dışı ama ne yapalım yapacak bir şey yok
Kuzum gecikmeden kaç gün önce yaptinO çıktıda diğerleri negatif bakalım yarın çıkar dedi aile hekimi
Tahmini 3/4 gün var sanırım 28/30 günde bir oluyorum ..Kuzum gecikmeden kaç gün önce yaptin
Bizede dua et Allah nasip etsinTahmini 3/4 gün var sanırım 28/30 günde bir oluyorum ..
Ne demek kuşum Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin, yarın öğleni bekliyorum kan sonucu için. Sadece bir testim pozitif :) ama ümit işte .Bizede dua et Allah nasip etsin
Burda daha önce test verdiniz mi acaba o zaman ki değere bakar mısınızEvet kızlar gördüğünüz gibi feeely pozitif test sonucunun kandaki karşılığı …..
Yorum yok.
Ahh canım benim yaaa çok bariz bir pozitifti gerçekten çok üzgünümm Regle kaç gün vardı ovü üstünden kaç gün geçmişti?Evet kızlar gördüğünüz gibi feeely pozitif test sonucunun kandaki karşılığı …..
Yorum yok.
Yumurtlama gördükten 12 gün sonra kan verdimAhh canım benim yaaa çok bariz bir pozitifti gerçekten çok üzgünümm Regle kaç gün vardı ovü üstünden kaç gün geçmişti?
Yok vermedim …Burda daha önce test verdiniz mi acaba o zaman ki değere bakar mısınız
Anladım canımm. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Aylardır deniyorsun olumlu bir sonuç almak sana çok iyi gelecekti ama yumurtlama ve adet görüyorsun umutlar tükenmiş değil, umarım aralık uğurlu gelir ve yeni yılda hamile oluruz hepimiz :)Yumurtlama gördükten 12 gün sonra kan verdim
Tabi Allahın takdiri ve her şey de biraz nasip , yapacak bir şey yok çiçeğim ne diyelim , aminAnladım canımm. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Aylardır deniyorsun olumlu bir sonuç almak sana çok iyi gelecekti ama yumurtlama ve adet görüyorsun umutlar tükenmiş değil, umarım aralık uğurlu gelir ve yeni yılda hamile oluruz hepimiz :)
Kuzucum yaaaa öyle heyecanla girdim ki gönderine. Ve bariz pozitifti bence. Çok üzgünüm ama sakın umudunu kaybetme. Bak beni getir aklına ben de tüp bebek için bekliyordum artık. Sana tavsiyem trendyolda 5 li şekilde satılan prodoctor marka testlervar onlardan al. Bana hiç yaşancı pozitif çıkarmadı kuzumTabi Allahın takdiri ve her şey de biraz nasip , yapacak bir şey yok çiçeğim ne diyelim , amin
Benim de bugün testim aynen böyle çıktı,sizin sonuç nedir?Bunu da şimdi çektim .. prediktör almaya gidicem şimdi
Merhaba sonradan yaptığım testler maalesef negatif çıktı , kanda negatifti…Benim de bugün testim aynen böyle çıktı,sizin sonuç nedir?
peki beyaz kremsi akıntı vs belirtiler var mıydı beraberinde?Merhaba sonradan yaptığım testler maalesef negatif çıktı , kanda negatifti…