• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme gelmem ve eşimin çıldırması

Hanım efendi eşyalar tekrar alınır. Yani evinizi özlemeyin, çalışırsınız aileniz de destek olursa bir daha alırsınız. Ha eğer özlediğim eşyalar değil yuva diyorsanız da yuva diye bir şey yok sizin evinizde, bunu fark edemiyorsanız lütfen ama lütfen yardım alın. Kendinize biraz saygınız ve her şeyden öte sevginiz olsun lütfen.

Ciddiyeti görünce yalvar yakar olup sözler, vaatler verirse hiç şaşırma.. Sakın da kanma, asla değişmeyecek çünkü..

En kötüsünü atlatmadınız, hayati tehlikeniz var, göremiyorsunuz, göremiyorsunuz, cinayete kurban giden kadınların çoğu da göremiyor, en kötüsüni atlattığını sanıyor, akıllı olan kadınlarsa şehir şehir kaçıyor o adamlardan, ama adam şehir şehir takip ediyor ve yine yapıyor yapacağını. İnsanın kendine ettiği kötülüğü kimse yapamazmış, canınızı nasıl kurtaracağınızı düşünün, boşanmakla kurtulamıyorsunuz bu ş.fsizlerden.
Öyle tabi bundan sonra neler olucak bilemiyorum. Ailem yanımda. Şehir şehir kaçmak öyle zannetttiğiniz gibi kolay değil. Bir de çocukla beraber. Ailemin onayı olmadan evlenmek tabiki hataydı ama zamanı geriye alamam. Sürekli kendimi suçlayıp ağlayıp zırlamaktansa, sabah kalkıyorum, annemle kahvaltı hazırlıyorum. Gülüyorum, konuşuyorum. Onlarda şaşırıyolar. Güçlü hissediyorum. Belki şehir şehir kaçmam da gerekicek bilemiyorum. Ama zaten daha 4 gün oldu. Zaman ne getiricek bilmiyorum. Kızımın güvenliği önceliğim tabiki.

Hıcbırseye yorum yazmıyorum da su gerckten kafama takıldı. derinss derinss siz kesılınce mutlu olacak olsa neden burda sizinle tartışsın neden o eve dönmeyin desin.. Arkadası tanımıyorum bir yakınlıgım felan yok ama bu gercekten banada tuhaf geldi. Merak ettim sadece yalnıs anlamayın.

Kafanız cok karısık duygularınız yogun elbet kolay değil. Rabbım yardımcınız olsun AMIN🙏Ama lutfen o evi özlemeyin🤐
O eve dönmeyin demiyorki hanımefendi. Ben dönmüycem diyorum. O ısrarla döneceksin diyor. Bende diyorumki nerden biliyorsun. Nasıl bu kadar eminsin. Yaşadığım şeyleri yazdım. Bunları yaşayan benim. Geri döneceğimden emin ama kendisi. Eğer zaten böyle düşünüyorsa aptal olduğumu düşünüyodur. Olay bu yani.

Ciddiyeti görünce yalvar yakar olup sözler, vaatler verirse hiç şaşırma.. Sakın da kanma, asla değişmeyecek çünkü..
Asla inanmıyorum değiliceğine. Hepsi rol.
Hanım efendi eşyalar tekrar alınır. Yani evinizi özlemeyin, çalışırsınız aileniz de destek olursa bir daha alırsınız. Ha eğer özlediğim eşyalar değil yuva diyorsanız da yuva diye bir şey yok sizin evinizde, bunu fark edemiyorsanız lütfen ama lütfen yardım alın. Kendinize biraz saygınız ve her şeyden öte sevginiz olsun lütfen.
Tabiki öyle. Eşya delisi değilim. Beni anlamıyosunuz ama şöyle diyim. Çok duygusal herşeyi bir anda yaşadığım bir dönem. Korkuyorum,umutluyum, belki size saçma gelicek bir sürü duyguyla boğuşuyorum. Belki geldiğim düzene yabancı olmamdan. Annemin evide olsa 8 sene oldu burdan çıkalı. Neden bu kadar abartıldı anlamadım. Çok zengin işi, altın varaklı eşyalarım yok zaten. Umurumda da değil eşya zaten. O bir duygu. O evde mutlu olucağımla ilgili kurduğum aptalca hayallerle alakalı belki bilmiyorum. Neyse yoruldum anlatmaya çalışmaktan istediğini düşünsün herkes. Dayak yedim evden ayrıldım boşanacağım diyorum. Yorumlarda koca delisi diyorlar. Sonra sağlıklı düşünemiyor diyorlar. Kim anormal anlayamadım

Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Eşinizle bi kez güzellikle konuşsanız sanki daha iyi gibi birbirinizin üstğne gitmeyin boşanma konusunu açmayın bence bu zamanda. Şuan ailenizde kalıyorsanız biraz bekleyin zamana bırakın
Hemen boşanalım demek karşı tarafı dahada sinirlendirecektir ben o yüzden bekleyin biraz dedim

Az önce gazetede bir haber okudum.
Konu sahibi gibi evini terk eden bir hanımı,
kocası barışmak için dil döküp eve davet ediyor.
Bu teklifi kabul eden kadıncağızı gözünü bile kırpmadan öldürmüş adi herif.
Bu tipler hasta ruhlu ve dengesiz oluyor.
Çok dikkatli olmak lazım.

Döneceksiniz, sadece duygusal olarak hazır olmak için zamana ihtiyacınız var. Yaşayıp göreceğiz tabii sizi kesmezse yanıyorum o çocuklara yanıyorum yanıyorum kavruluyorum.
Hepsini okudum ve abarttiginizi dusunuyorim bence susun artik
Kadin donmeyecem dedikce doneceksin demek bir nevi psikolojik siddettir.
Kusura bakmayin ben bile buradan rahatsiz oldum

Evet aklıma hep geliyor bunlar emine bulutuda eşi kafaye konuşmak için çağırmıştı. Erkek kardeşim yada babam evde sürekli. Eğer isterse yalnız görüşmeyi kabul etmem. Kızımın önemli bir kaç eşyası var. Hafta içi babamla evde olmazsa alıcam lazım olanları. İnsan böyle bişeyi yaşadığına inanamıyor.

Aynen canım dikkatli olmak lazım hemen boşanalım demekte dogru değil barışmakta
Boşanalım demek onu öfkelendirebilir. Yada barışalık dediğinde hemen inanmamak
En iyisi sessiz kalıp beklemek birax

Silentscreen miydi bir üye vardı. Alllahin belası bir kayın aile ve kocaya sahipti. Burada konu acti. Evi ayirdi, dava açtı. Pislik kocası kadını ve kadının annesini öldürdü.
Böyle adamdan kurtulmak lazım ama güvenliğinizi nasıl sağlayacağınızi bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. Konuşmaya cagirirsa gitmeyin. Ya da illa konusacaksaniz AVM gibi bir yerde bulusun, güvenlikten silahla geçemez.

Silentscreen miydi bir üye vardı. Alllahin belası bir kayın aile ve kocaya sahipti. Burada konu acti. Evi ayirdi, dava açtı. Pislik kocası kadını ve kadının annesini öldürdü.
Böyle adamdan kurtulmak lazım ama güvenliğinizi nasıl sağlayacağınızi bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. Konuşmaya cagirirsa gitmeyin. Ya da illa konusacaksaniz AVM gibi bir yerde bulusun, güvenlikten silahla geçemez.

Hepsini okudum ve abarttiginizi dusunuyorim bence susun artik
Kadin donmeyecem dedikce doneceksin demek bir nevi psikolojik siddettir.
Kusura bakmayin ben bile buradan rahatsiz oldum
Neyse ki susup susmayacağıma ben karar veriyorum, evet dönecek adım kadar eminim dönecek. Sadece adam aşırı derecede iğrenç daha az iğrenç olacağı günü bekliyor.Seni keserim yerine seni seviyorum çocuk odası bomboş duygusallığına geldiği saniye dönecek. Susmuyorum yorumum da bu. Neden özgürce yapamıyorum ? İlla ayy canımm ne güçlüsün o kadar dayak yemişsin dayanmışsım mı demek gerek ? Demiyorum, çünkü çocuğu olan kadın bunu yapmamalı. Nelere dayanmış, susmuş oturmuş, yemiş yutmuş, çocuğu eşi tarafından psikolojik şiddete maruz kalmış kadın benim lafıma mı takılacak ? Takılmasın yani kimim ki ben ?

Onca soruna rağmen gitmeyen kadınlar çocuklarını onlara bakicak yasa getirince çocuklarının destegine güvenip gidiyo. Siz o bencil annelerden olmayın. Çocuğunuza bu yuku tasitmayin gençliğini çocukluğunu elinden almayın cocugunuzun psikolojisi bozulmadan bu işe son verin. Evi özledim falan diyerek saçma sapan gerekçeler sunmayin

Neyse ki susup susmayacağıma ben karar veriyorum, evet dönecek adım kadar eminim dönecek. Sadece adam aşırı derecede iğrenç daha az iğrenç olacağı günü bekliyor.Seni keserim yerine seni seviyorum çocuk odası bomboş duygusallığına geldiği saniye dönecek. Susmuyorum yorumum da bu. Neden özgürce yapamıyorum ? İlla ayy canımm ne güçlüsün o kadar dayak yemişsin dayanmışsım mı demek gerek ? Demiyorum, çünkü çocuğu olan kadın bunu yapmamalı. Nelere dayanmış, susmuş oturmuş, yemiş yutmuş, çocuğu eşi tarafından psikolojik şiddete maruz kalmış kadın benim lafıma mı takılacak ? Takılmasın yani kimim ki ben ?
Nasıl eminsiniz ki bana da forum da sizin gibi bir kaç kişi döneceksin falan diye zırvalamıştı siz ve sizin gibi kişileri anlayamıyorum gerçekten insanların mutsuzluklarından yaşadığı çektiği şeylerden alaycı ve aşağılayıcı şekilde cümleler kurarak zevk alıyorsunuz. Siz hayatınızda çok mükemmel yaşıyorsunuz hiç hata yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Kadın dertleşmek istemiş benim de yaptığım hata gibi burada konu açarak hata yapmış insanların içinde sizin gibi olanlar olabileceğini düşünmemiş. İnsanları bu kadar ezikleyici tavırda konuşmak sizi mükemmel yapmaz bunu unutmayın.

Nasıl eminsiniz ki bana da forum da sizin gibi bir kaç kişi döneceksin falan diye zırvalamıştı siz ve sizin gibi kişileri anlayamıyorum gerçekten insanların mutsuzluklarından yaşadığı çektiği şeylerden alaycı ve aşağılayıcı şekilde cümleler kurarak zevk alıyorsunuz. Siz hayatınızda çok mükemmel yaşıyorsunuz hiç hata yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Kadın dertleşmek istemiş benim de yaptığım hata gibi burada konu açarak hata yapmış insanların içinde sizin gibi olanlar olabileceğini düşünmemiş. İnsanları bu kadar ezikleyici tavırda konuşmak sizi mükemmel yapmaz bunu unutmayın.
Tamam :KK14: oldu , iyi günler.

Evet haklısınız iyi fikir yada polisin haberi olucak. Karakola yakın bir yerde olabilir

Gerçekten çok şaşkınım bu kadar kötü olmanıza. Negatifliğiniz bana derdimi unutturucak cinsten. Allah etrafınızdakilere sabır versin. Çocuğunuz varsa eğer içim sızladı onun için.

Gerçekten çok şaşkınım bu kadar kötü olmanıza. Negatifliğiniz bana derdimi unutturucak cinsten. Allah etrafınızdakilere sabır versin. Çocuğunuz varsa eğer içim sızladı onun için.
Keşke her çocuk kızım kadar şanslı olsa ❤️ Kötüyüm tabii, gerçekleri söyleyen herkes kötüdür. Ama vazgeçmem.

Back