Anneme gelmem ve eşimin çıldırması

İntihar tehditinin sizin sevginizi ölçme niyeti olduğunu sanmıyorum. Adam kendini o kadar değerli, o kadar ulu bir varlık olarak görüyor ki; sizi de kendini dünyadan silmek ile tehdit ediyor, bunu düşündünüz mü? Eğer kendini geri çeker, boşanmayı kabul ederse hissettiklerinizi yazın, olur mu?

Yaşadığım hayal kırıklığı, boşa çıkan güvenim. Yanlış adama güvendiğim için sıkıntı çeken kızım için üzülüyorum anlamıyorlar gerçekten.

Tamam yahu sensin doğrusun harikasın. Kocana yapamadığın atarı gideri burada yapıp rahatlıyorsun bende salak gibi alet oluyorum. sensin doğrusun çocuk odası oyuncak saklanbaç falan filan koca koca diye gözünüz dönmüş. adam kesicem diyor hala evim ocağım. Keseceğim diyor keseceğim ? 'Öldüreceğim diyor, çocuk anasız kalır diye de mi korkmuyorsunuz ? Allah kavuştursun Allah ayırmasın yuvanız huzurunuz daim olsun. Sizinle baş edilmez anladım.Tüm kalbim eşinizle sizinle ve yuvanızla özellikle çocuk odası ile. Pes ediyorum.

Boşanmayı sonunda kabul edicektir. Benim tavrımın aşırı soğuk ve net olması lazım. Tabiki ilk defa yaşayacağım bi durum ne hissediceğimi bilemem ama şuan tahmin ettiğimden iyiyim duygusal olarak.

Yaşadığım hayal kırıklığı, boşa çıkan güvenim. Yanlış adama güvendiğim için sıkıntı çeken kızım için üzülüyorum anlamıyorlar gerçekten.
Ve anlatarakta yorma kendini kendi kendine konuş ben yazı yazdım kendime uzun uzadıya öyle giriş gelişme sonuçlu falan değil aklıma o an ne biliyorsa saçma devrik cümleler ama içimden ruhumdan gelen sözler rahatlıyorsun bir iki damla göz yaşında dök yoruluyorsun sonra ve rahatlıyorsun, kızının görmediği zamanlarda yap ama çok da heba etme kendini yıllar geçecek ve kızın seninle gurur duyacak annem çok güçlüydü diyecek buna emin ol

Hanımefendi adam bunu dediği için şuan boşanıyorum zaten ben. Sizin ikna olamadığınız şey nedir anlayamadım. Benim zerre güvenim yok zaten. Niye ben bugün valizimi alıp eve dönüyorum gibi konuşuyorsunuz. Koca diye neden gözüm dönsün. Siz bir lütfen okuyun yazdıklarınızı.

Boşanmayı sonunda kabul edicektir. Benim tavrımın aşırı soğuk ve net olması lazım. Tabiki ilk defa yaşayacağım bi durum ne hissediceğimi bilemem ama şuan tahmin ettiğimden iyiyim duygusal olarak.
İyisiniz, belki de yalvar yakar aşamasında olduğu için. Benim korkum, adam kendini geri çekince kıymete binmesi.

Döneceksiniz, sadece duygusal olarak hazır olmak için zamana ihtiyacınız var. Yaşayıp göreceğiz tabii sizi kesmezse yanıyorum o çocuklara yanıyorum yanıyorum kavruluyorum.

Ailenizin onaylamadığı biriyle evlenmekte ısrarcı olduğunuz için, ilk gördüğünüz şiddette biletini kesememişsiniz kocanızın. O da gidemeyeceğinizi anlamış. Hele çocukta olunca hiç gidemeyeceğinize iyice kanaat getirip, manipüle etmeye devam etmiş. İletişim kurmayın. Ciddiyetinizi iyice anlasın.
Evinizi, düzeninizi özlemenizi yadırgamıyor, normal karşılıyorum. Bir karar almışsınız ve hayatınızda yeni bir düzen kurmak için bir yola çıkmışsınız. Bu geçiş sürecinde duygusal gel gitler mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan aldığınız kararın arkasında durabilmeniz. Uzmanlar ve yaşayanlar boşanmalarda ilk bir yılın sancılı geçtiğini söylüyorlar. Daha siz yolun başındasınız.Onun için şuan kafanızın karışık olması çok normal. Allah işinizi kolaylaştırsın. Hakkınızda hayırlı olana eriştirsin.

Döneceksiniz, sadece duygusal olarak hazır olmak için zamana ihtiyacınız var. Yaşayıp göreceğiz tabii sizi kesmezse yanıyorum o çocuklara yanıyorum yanıyorum kavruluyorum.
Sizin gibiler gerçekten düşman başına vermesin Rabbim. Sen oturduğun yerden beni ne kadar tanıyorsun da böyle konuşuyosun. Herşey bir kenara sen kimsinde benim çocuğuma yanıyormuş. Ben çocuğum için herşeyin iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün 3 gün oldu. En kötüsünü atlattım ve buradayım. Evet belki kendi hatalarımla düştüğüm cehennemden yavrumla kurtulmaya çalışıyorum. Kurtulucağımda. Peki sizin amacınız ne. Kendi ukalalığınızı insanların acısıyla ortaya dökmekten başka ne var şu yazdığınızda. Neden döneyim ben canımamı susadım. Sizdeki bu ısrar ne dönüceğimle ilgili. Sıkıntıda olan ben miyim sizmisiniz bilemedim. Ben kötü bir dönemden geçiyorum ama sizn çok daha büyük bir sıkıntınız var. Ne diyim Allah yardımcınız olsun. Adam yolda bi yerde beni kesse ve duysanız seviniceksiniz resmen bu nedir ben anlamadım

Amin Allah razı olsun. 10 yaşında bir kardeşim var sağolsun neşe oldu kızımada. Zamanla kolaylaşacaktır inşaAllah. Dua edin

hıı öyle, evet evet .. çocuk odası mobilya falan filan.. konuna yazdığıma bin pişmanım , ne halin var ise gör.kesse mutlu olacakmışım sizin kafa gitmiş, gerçekten çok zor durumdasınız Allah çocuğunuzun yüzü suyu hürmetine akıl fikir versin, muhakeme yeteneği versin .

İyisiniz, belki de yalvar yakar aşamasında olduğu için. Benim korkum, adam kendini geri çekince kıymete binmesi.
Olmaz öyle diye düşünüyorum. Çünkü zaten bir süredir evde ayrı hayatlar yaşıyoduk. Yok gibiydi zaten. İnşaAllah kolayca atlatırım gider. Hep diyorum seneye bugün daha iyi olucam inşAllah

En kötüsünü atlatmadınız, hayati tehlikeniz var, göremiyorsunuz, göremiyorsunuz, cinayete kurban giden kadınların çoğu da göremiyor, en kötüsüni atlattığını sanıyor, akıllı olan kadınlarsa şehir şehir kaçıyor o adamlardan, ama adam şehir şehir takip ediyor ve yine yapıyor yapacağını. İnsanın kendine ettiği kötülüğü kimse yapamazmış, canınızı nasıl kurtaracağınızı düşünün, boşanmakla kurtulamıyorsunuz bu ş.fsizlerden.

Hıcbırseye yorum yazmıyorum da su gerckten kafama takıldı. derinss siz kesılınce mutlu olacak olsa neden burda sizinle tartışsın neden o eve dönmeyin desin.. Arkadası tanımıyorum bir yakınlıgım felan yok ama bu gercekten banada tuhaf geldi. Merak ettim sadece yalnıs anlamayın.

Kafanız cok karısık duygularınız yogun elbet kolay değil. Rabbım yardımcınız olsun AMINAma lutfen o evi özlemeyin

ben sağlıklı düşünmediğini anladım , yazdığıma pişman oldum. Tam kullanamıyor mantığını, kalıpları var, eşya diyor mesela çocuk odası diyor,aptal değilim dayak yediğim için diyor, halbuki kimse aptalsın demedi.Özetle sağlıklı değil hala hayatta olur ise seneye bu zamanlar kadınlar neler demiş ben ne cvp vermişim diyecektir. inşallah yani, Allah evladının yardımcısı olsun korusun, biz her gece kızımla zorda olanlar için dua ederiz bazen buradan insanlar bile oluyor bu geceki duamız bu konu sahibinin evladı için..

Adam Emine Bulut demiş. Ben onu gördüm tüylerim diken diken oldu. O kadıncağızın adını normal bir insan böyle bir tehdit için kullanmaz. İntihar fln değil canınızdan endişe edin bence.
Zira Emine bulutun eşi de ilk boşanmalarında sessizce kabul etmiş ne zaman kadın yeni bir evlilik düşünmüş o zaman manyaklaşmış. Yani güvenmeyin. Bu kelimeyi kullanan adama güvenmeyin.
Aynı eve dönmeyin.
Ben emine ismini görünce o kadının o an ki çaresizliği, kızının acısı ve şokunu hatırlayıp kötü oluyorum

Evet. Kafası cok karısık ondandır. Karısık olacak da bısey yok aslında net olmalı. Cunku hayatı bir durum soz konusu ölum kalım. Ama suan psikolojisi bunu dusunmeye elverıslı mı degıl nedır anlayamadım. Allah yardımcısı olsun. Ne diyelim.

Ne yap et dönme yüzünü dahi görme , seni öldürecek ve işkence yapacak gibi keşke kocaya kaçmasaydın anneler bilir erkeğin iyi veya kötü olduğunu tabi baba olmayan evde anne sözü de pek dinlenmez ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…