anneme depremzede arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diyorum ki, zor durumda kalan insanlardan menfaat sağlamaya çalışan herkes aynı duruma düşer diyorum umarım. Ben de dahil. Bağış yapmış olması ona bu hakkı mı vermiyor? Saçmaladığınız için daha fazla cevap veremeyeceğim kusura bakmayın. Konu konu dolaşıp unlike'a devam edin. Konu sahibi ilk başta bir miktar harçlık gibi düşünüyorum derken, sonra fikrini değiştirmiş zaten.

Fayda sağlamak istemiyor Hanımefendi.
Ev müstakil, bir depremzede ailesini ağırlamaya uygun annem yatalak yada hasta değil diyor. Bir şey beklemiyor sadece akşamları yanında nefes olsa bana yeter diyor. Bu kadar. Başka beklentisi yok. Sanki eve kapatıp zorla çalıştıracakmış gibi davranıp beddualar savuracak bir durum yok.

Sizi burdaki nazik yorumlarinizla tanıyorum, o yüzden annenize bakıcı değil can yoldasi aradığınızı anladım bence güzel bir düşünceydi, yine gereksiz duyar kasmalar sonucu yanlış anlaşıldı. Çok geçmiş olsun inşallah sağlık sorunlarınız kolayca hallolur, annenizle beraber uzun omurleriniz olur hep birlikte.

Bana iyi bir teklig plarak geldi. Ben de depremzedeyim. Bence gayet guzel olur kabul eden olacaktır . Niye tepki verildi anlamadim ev arkadasi olsunlar diyirsunuz bakicılik mevzu yok zaten. Allah iyilerle karsilaştırsın.

Beklentilerinizi, ayrıntıları verirseniz sorun olmaz gibi ama.. şartlarınıza uyacak biri olur illa ki bana abes gelmedi

Yuh yani , deprem olmuş milletin ciğeri yanmış, siz millere bakıcılık yaptırma derdine düşmüşsünüz, Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin , vay ki vay halimize...

Yuh yani , deprem olmuş milletin ciğeri yanmış, siz millere bakıcılık yaptırma derdine düşmüşsünüz, Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin , vay ki vay halimize...
önce bir terbiyeli olun, kimseye bakıcılık yaptırmak niyetinde değilim.konuyu tam okumadınız herhalde.neyse hiç uğraşamam.ama tekrar söylüyorum terbiyeli olun.

Bana iyi bir teklig plarak geldi. Ben de depremzedeyim. Bence gayet guzel olur kabul eden olacaktır . Niye tepki verildi anlamadim ev arkadasi olsunlar diyirsunuz bakicılik mevzu yok zaten. Allah iyilerle karsilaştırsın.
vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum.şu konuyu yanlış anlayan,ya da işine geldiği gibi anlamak isteyen,bir elin parmaklarını geçmez insanlardan dolayı doğru bildiklerimden vazgeçmeme kararı aldım.ve başka bir platformda teklifime sıcak bakan o kadar çok depremzede oldu ki,iyi insanların var olduğuna inancımı kaybetmek üzereydim.sanırım annem yaşında ,kimsesiz bir teyzeyi alacağız.gündüz benim gidemediğim zamanlarda kuzenlerim,her ikisinin de,bir ihtiyacı var mı diye yoklayacaklar.
ben de günde 10 kere telefonla görüşüyorum zaten.birbirlerine can yoldaşı olacaklar.
bir teyzem vardı,annemle çok yakındı evi,1 sene önce onu .dokuz ay önce de babamı kaybettiksanırım bu kayıplar beni çok hassas yaptı anneme karşı,yoksa kadının benden ve kimseden bir beklentisi yok.

önce bir terbiyeli olun, kimseye bakıcılık yaptırmak niyetinde değilim.konuyu tam okumadınız herhalde.neyse hiç uğraşamam.ama tekrar söylüyorum terbiyeli olun.
Ben gayette terbiyeli ve eğitimli bir kadınım, zaten terbiyemden ötürü yazdım sizin zihniyetinizde birisi olsaydım terbiyesiz kelimesini gerçekten hakederdim, o insanlar ailelerini kaybetti biraz sağ duyulu olun , iyilik bu değil, iyilik karşılık beklenmeden yapılır...

hoş olmaz yazanlar olmuş, hasta bakıcısı gibi duruyor diyenler olmuş ama ben katılmıyorum. arkadaş olarak vakit geçirecek bence çok güzel bir düşünce.
Siz sadece arkadaş gözüyle bakılacağına ve suistimal edilmeyeceğine gerçekten inanıyor musunuz , burası Türkiye ..

sizden yaşça büyük birine "yuh"diye hitap etmek,ne kadar terbiyeli olduğunuzun ölçütü.eğitimli olabilirsiniz ama,terbiyeli değilsiniz.

Arkadaşlar şaka mısınız? Belediyeler ve diğer kurumlar barınma ihtiyacına yetişemiyor. Ben bile sıradan bir vatandaş olarak bugün deprem öncesi işi gücü olan ve bizler gibi bir hayat yaşayan avukat arkadaşıma diğer arkadaşlarımla para toplayarak başka ilde ev tuttum, idare etmelik evi döşettim zor bela. Günlerdir orda burdaydı. İnsanlar illere sevk ediliyor konaklama sağlanmıyor çoğu zaman. Barınma derhal giderilmesi gereken bir ihtiyaç, ülke şartları malum. Konu sahibinin olayı gayet win-win bir ilişki bence. Aciliyeti olan bir kadın barınma ihtiyacını gecici suretle giderecek, konu sahibinin annesi de yalnız kalmamış olacak. Kendisini toparlayınca iş bulur ev tutar gider zaten. Sanki barınma karşılığı sonsuz kölelik önermiş kadın. Gerçekten norveçte yaşıyor gibisiniz. İnsanlar sokaktaaaa çadırdaaaaa. En iyisi yurtta ya da süreli otelde. Turizm sezonu açılınca oteller yollamayacak mı insanları. Nisana kadar apart tahsis edilen yakınlarım oldu benim. Kimse nisandan sonra bu insanlrın hayatına sihirli değnek değmeyeceğini bilmiyor mu

Valla yuh demekten başka bir tepki gelmedi aklıma bu durumda ..
kitap okuyun bol bol kelime hazineniz genişlesin,böylece mahalle ağzı kelimeleri kullanmazsınız
Valla yuh demekten başka bir tepki gelmedi aklıma bu durumda ..

Çaresiz kalmış insanları hasta bakıcı yerine koymak ne kadar doğru ?
hasta bakıcı mı?nerede yazıyor annem hasta diye.asıl hasta sizin zihniyetiniz.okumadan,düşünmeden yargılayan zihniyet.toplumun her kesiminde sizin gibi ortama lap diye dalanlar yüzünden ülke bu halde.

çok geçmez,1 ay sonra göreceğiz,herkesin gerçek yüzünü.sanki köle arıyorum,yazmışım.uslubum belli.başlık da belirtmişim arkadaş arıyorum diye.

Siz sadece arkadaş gözüyle bakılacağına ve suistimal edilmeyeceğine gerçekten inanıyor musunuz , burası Türkiye ..
tamamda iki yetişkin insandan bahsediyoruz. bence siz fazla hassassınız. suistimal edilirse çeker gider bu kadar basit bence düşünce gayet güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…