- 17 Şubat 2015
- 8.128
- 21.933
- 548
Çocuğunun hakkını içleri rahat ederek nasıl yiyorlar? Senin evladının hakkını yemeyi nasıl içlerine sindiriyorlar?Araba alırken 15 cumhuriyet almış benden onu biliyormuş sadece abim diğer bilezik çeyrek altınları bilmiyormuş güyaa
Evet isteyince de abim haberim yok dedi başka bişey demedi annem ise abinden isteme ben vericem dedi zorla zorla iki bilezik berdi onu da vermek istemiyorduÇocuğunun hakkını içleri rahat ederek nasıl yiyorlar? Senin evladının hakkını yemeyi nasıl içlerine sindiriyorlar?
Acaba onlar sana yapılırken abine daha az mı yapıldı eskiden, yani bi gram mantık göremiyorum kadın senden çalıp ötekine vermeyi nasıl içine sindiriyor? Hadi o sindirdi abin nasıl sindiriyor çocuğundan çıkar diye korkmuyor mu?
Eskiden size çok mu yapıldı yani o yüzden mi çalmışlar. İnsan gibi isteseymiş.Evet isteyince de abim haberim yok dedi başka bişey demedi annem ise abinden isteme ben vericem dedi zorla zorla iki bilezik berdi onu da vermek istemiyordu
Evet kesinlikleEskiden size çok mu yapıldı yani o yüzden mi çalmışlar. İnsan gibi isteseymiş.
Salak yerine koymasınlar insanı, haberi olmaz mı haberi olmayan insan al bu senin şu tarihte vereceğim der. Anne oğul çocuğun hakkını çalarak yemiş. Yarın annen ele ayağa düşse başına atarlar bi saniye düşünmezler
Aldım çok şükürAldin mi evi?
Annem daha almadım ama alıcam diye biliyor vazgeçirmek için çabalıyor komşular duysa ne der ,evi alırsam babama ben bakacakmışım neler nelerAldım çok şükür
Allah elden ayakdan düsürmesin, ama insan kendini bu kadar koruyan bu kadar Kollayan bir babaya zaten bakar.Annem daha almadım ama alıcam diye biliyor vazgeçirmek için çabalıyor komşular duysa ne der ,evi alırsam babama ben bakacakmışım neler neler
Ben tabiki babama bakarım ama abinler anneme bi tabak yemek vermezAllah elden ayakdan düsürmesin, ama insan kendini bu kadar koruyan bu kadar Kollayan bir babaya zaten bakar.
Evi iler mahkeme yoluyla geri alamamayacaklari sekilde almissindir insallah üzerine.
O zaman sonuna kadar haklısınız ne diyeyim.Zaten ödemiyorlar kaç senedir abimden istedim haberim yok diyor annemden istiyorum yalan söylüyor eksik söylüyor ver eye niyeti yok bunların en sonunda iki bilezik verdi zorla istemesem vermeyecek zaten iki bileziği de zor verdi söylemediğimi bırakmadım hakkımı helal etmem dedim yüzüne bakmadım yine de getirip vermedi sonra istedim yine ısrarla anca getirdi iki bilezik
Annem hala tehdit ediyor evi alırsan ben giderim babana bakarsın neler neler üste çıkıyor bi de kızıyor bana getirdiği bilezikleri de kağıda yazacakmışım el yazımla güya ispat diye
Mevlütte çeyrek gelmişti 10 tane diğerleri benim kendi birikimim be düğünde gelen bilezik annem saklıyordu çünkü evlerindeydiOğluş kayırmanın boyutu hırsızlığa kadar geldi demekmevlüdde o kadar altın takılıyor mu yaa merak ettim..bilezik dediğiniz düğün takılarınız mı?takılarınızın yerini anneniz nerden biliyor
Bence babanızla anneniz birlik olup size altınları unutturmak için ev vereceğiz diye yalan atıyorlar kusura bakmayın aileniz hiç güvenilir değil. Araba alsın diye altınınızı çalan aile birincil oğullarına diye aldığı evi size verir mi Allah aşkına? Onlar vermeye niyet etse uyanık abiniz ve gelin izin vermez verilmesine. Daha çok ayakta uyuturlar sizi bu kadar saf olmayın.Tabi şimdi ben evi alıcam diye canı sıkılıyor istemiyor
Kalanları kendi evine alsaydın bari, ev sonucunu duyunca vermez onları. Tapuyu aldığına dair de hiçbir şey söyleme, baban söylerse öğrensinMevlütte çeyrek gelmişti 10 tane diğerleri benim kendi birikimim be düğünde gelen bilezik annem saklıyordu çünkü evlerindeydi
Hemen bu günlerde alover evi o zaman bekletme hiçEvi beş sene önce almıştı babam abimler otursun diye ama onlara kızdı bu yaptıklarından dolayı vermek istemedi şimdi benim durumu da öğrenince sana vereyim dedi ama annem kızıyor bana dava açarım diyor sen nasıl alırsın diyor
Babasının haberi yokmuş vs söz verdiği gibi tapusu ile beraber vermiş evi.Bence babanızla anneniz birlik olup size altınları unutturmak için ev vereceğiz diye yalan atıyorlar kusura bakmayın aileniz hiç güvenilir değil. Araba alsın diye altınınızı çalan aile birincil oğullarına diye aldığı evi size verir mi Allah aşkına? Onlar vermeye niyet etse uyanık abiniz ve gelin izin vermez verilmesine. Daha çok ayakta uyuturlar sizi bu kadar saf olmayın.
Mevlütte çeyrek gelmişti 10 tane diğerleri benim kendi birikimim be düğünde gelen bilezik annem
Baba
Babasının haberi yokmuş vs söz verdiği gibi tapusu ile beraber vermiş ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?