Anneme bir eyler oluyor...

K

kolofun

Ziyaretçi
Dün gece saat 2 gibi annem telaşla babama bağırdı.Saat 2 den sabah 7.30 a kadar hastanedeydik.İdrar ve kan tahlilleri yapıldı,bi problem yok.Ama çok kötü olduğunu söyledi.O an bütün vücüdu ve kafası uyuşuyor nefes almakta güçlük çekiyormuş.Kalktığında titriyordu ve gerçekten kötüydü :S Gece sucuk ekmek biber falan yemişti,yememesi için uyardım.Ama yedi..1 saat oncede tavuk yemıs süt falanda içmiş öyle yatmış.Ülser hastası ve o tip şeylerde yasak.Yine birşey olur diye uyku tutmuyor,gerçekten çok korkuyorum.Bişey olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.Bunun noldunu bilen yada yaşayan biri bilgilendirirse sevnrm.

gecmis olsun annene
tahlil sonuclarina gore doktorlarin tavsiyesi uzerine hareket edersiniz bundan sonrasi icin
ama epey fazla ve karisik yemis ve ulserlei bir hasta icin yasak olan besinler
bunun icin de rahatsizlanmis olabilir

geçmiş olsun cnm inş kötü bişiler yoktur

geçmiş olsun canım.bahsettiğin rahaatsızlık dedemdede aynı sekilde oluyodu onunki tansiyondan sebepti

geçmiş olsun tahlillri çıkınca annenize ne olduğu ortaya çıkar ve ilaçlarını alır rahatlar endişelenmeyim.

Geçmiş olsun canım
ınşallah bişeyi çıkmaz annenin ve kndine biraz daha dikkat eder

geçmiş olsun canım yatarken yemek yemek zaten başlı başına yanlış en az bence 2-3 saat geçmeli üzerinden.sanırım midesini karıştırmış hem tavuk süt sucuk hepsi uyumsuz birbirine çünkü.bir reaksiyon bence vücudun verdiği.üzülme önemli birşey olsa doktorlar zaten anlardı canım.

canım çok geçmiş olsun midesi zayıf diye dokunmuş yemek nabzıda çok attıysa paniklemiştir gece uyuyamayışıda psikolojik yine aynı olcak diye bu normal bişey ama fazla enham yapmasın bence panik bozukluk olabilir allah korusun banada bir gece çok kaçırdım çarpıntım oldu ve tansyon 18 çıktı korkudan tabi titreme çarpıntı öldüm ondan sonra hep korktum yine öyle olcam diye hala bile yemeye korkuyorum ya yine aynı olurum diye sonunda panik bozukluk var onun için annene moral ver canım

Geçmiş olsun canım Şeniz Umarım en kısa zamanda sağılığına kavuşur anneciğina.s.

canım yüksek tansiyon olabilir aman dikkat edin. Yemek yiyip yatmak çok zararlı Allah muhafaza beyin kanaması geçirir...

Evet,muhtemelen hepsini karıştırdığından oldu.Şu sıralar daha iyi..Gece uyuyabiliyor.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Geçmiş olsun canım ama annen yemeği çok karıştırmış bide ülser varmış ya ondan olabilir çok geçmiş olsun tekrar canım

X