Zaten öyle yapıyoruz. Kendisi 5 karış surat oturuyor. Ben kimseye bakacak Halim yok 10 aylık Bebeğim ile. Bakılacak durumda değil benden güzel hayat yaşıyorAblanızla annem neden böyle diye konuşacağıniza gidip çocuklara iki çorba pişirin, kahvaltılarını hazırlayın.
Yani anneniz bu onu değistiremeyeceginize göre Siz eve çocuklara bakacaksınız yapacağınız başka bir şey yok.
geçen hafta annemin evine tatile geldik bebeği ile. Ayrı şehirlerdeyiz. 10 Aydır gelmemiştik. Dinleniriz denize gireriz diyerekten çıktık geldikBenim kimseye yıkılma gibi bir derdim yok olamazda. Tatil işini zaten eşimle yapacağız. Ben 10 aydır görmediğim annemi ziyarete geldim sadece. 10 aylık bebekle ben ona değil o bize yardım etmeli. Annelik budur. Annelik bitmez yası kaç olursa olsun evlatlarına iyi güzel davranabilmektir. Kendisi herseye yetebilen gezen tozan sabahlara kadar internet başında oyun oynayan biri. Yorulması etmesi yok.
Herkes beni yanlış anladı sanki ben buraya hizmet edilmek için gelmişim gibi geldi insanlara. Siz anladınız. Olay o kadar başkaki. Annesi çocuğunu istemiyor babası yani kardeşim bakıyor. O da anneme bıraktı bir sürelik. Annemde itip kakıyor seneler evvel bize yaptığı gibiİstediklerin fazla değil senede 1 kere görüyorsun daha doğrusu özlüyorsun görmek istiyorsun annen sonuçta.
Biri bebeğe bakar diğeri yemek yapar. Gitmesen kızımın umurunda değilim gelmiyor der.
Hadi döneceksiniz ama yeğeniniz hep annen mi bakacak umarım böyle bir şey yoktur. Annesi nerede yiğeninizn neden bakmıyor Allah ananede babaannede olsa bir yavruyu kimseye muhtaç etmesin itilip kakılıyor ayrıca o anneye ne demeli
Yemek yapmak bu kadar zor gelmemeli bir anneye. Tabiki bekleyeceğim kendisinden. Çocukkende böyle hep söylenirdi şimdide. Beklediğimiz sadece yemek yapması senede bir o da yanına geldiğimizde. Senenin 12 ayı zaten tek yanlız
Benim kimseye yıkılma gibi bir derdim yok olamazda. Tatil işini zaten eşimle yapacağız. Ben 10 aydır görmediğim annemi ziyarete geldim sadece. 10 aylık bebekle ben ona değil o bize yardım etmeli. Annelik budur. Annelik bitmez yası kaç olursa olsun evlatlarına iyi güzel davranabilmektir. Kendisi herseye yetebilen gezen tozan sabahlara kadar internet başında oyun oynayan biri. Yorulması etmesi yok.
şimdi sizden hariç o evde kaç kişi var bilemem ama sanırım kardeşleriniz de orada. zate n sizler varken akdından kahvaltı vs beklemek yanlış bir tutum herkes tutar bir işin ucundan yapılır yemekti temizlikti vs masraflarda bölüşülür 3-5 neyse artık...Ben oğlumla ilk kez yanına geldik ziyaret hem dinlenme. Diğer çocuklar torunlar ise ben geldim diye geldiler. Senede bir kaç sefer bayramlarda hepsi o. Bilemiyorum benim evlatlarım torunlarım gelecek yanıma etraflarında 4 dönerim onlar için canım feda
Siz çocukluğunuzdan beri bu anneyle büyümüşsünüz. Beklentiniz olmasın ..Zaten öyle yapıyoruz. Kendisi 5 karış surat oturuyor. Ben kimseye bakacak Halim yok 10 aylık Bebeğim ile. Bakılacak durumda değil benden güzel hayat yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?