- 1 Aralık 2011
- 3.384
- 4.468
- 36
Kızlar merhaba. Bugün canımı baya sıkan bir durum hakkında sizden akıl almak istedim. 8 aylık bebeğim var. Haliyle ek gıdaya başladık ve yemeklerine de zeytinyağı kullanıyorum. Annemlerin yıllardır zeytinyağı aldığı bir yer var. Şehir dışından kargoyla gönderiyorlar. Geçenlerde bir gün laf arasında anneme ordan oğlana yağ alsak olur mu,bir goruşsene güzeldi oranın yağı dedim tamam dedi. Hatta bebek için derim ona göre yollarlar dedi. Bir kaç gün sonra da ev adresimi sordu yağı sipariş ediyorum diyerek. Bu süreçte ne kaç litrelik istediğimi sordu ne de para konuşuldu. Nitekim yağ bugün geldi. Kutuyu bir açtım ki 5 litrelik teneke. Hemen anneme yazdım yağ geldi teşekkür ederiz falan diye. Annem ne dese beğenirsiniz "ödemeyi yapabilceniz mi?" Fiyatı da 2 küsur. Yağı ilk gordugumuzde eşim niye bu kadar büyük çocuk için çok fazla dedi,bende bizde yeriz diye fazla almıştır dedim. Yani adam baya baya annemin gönlünden koptu biliyor ki bende böyle biliyordum. Anneme "eşime sorayım" dedim ama sormaya dilim varmadı. Biz al dedik mi? Litresi şu kadarmış diye haber vermeden,ne kadar istediğimizi sormadan niye kafasına göre alıyor diye baya söylenecek ki aynı seyleri bende kendi kendime söylüyorum. Annem yarım ağız bende halledebilirim dedi,bende keşke almadan sorsaydin zaten napcaz 5 litre yağı fiyatı da çok dedim hiç bişey demedi. Bende sonra versek olur mu dedim şimdilik, o da sorun değil yazmış ama gerçekten sorun değil der gibi değil. Gel de çık işin içinden. Normal şartlarda geri gönderelim yada sen al sen kullan derim ama eşim olayı bilsin istemiyorum Gerçekten güzel gol yedim.
Dipnot: detaylı yazmamisim diye yanlış anlaşıldı ama anneme yağ alsak goruşsene derken zaten parasını görüş dedim. Adres istediğinde de para konuşulmadı dememin sebebi; ben anneme ne kadarmış ki dedim o da bilmem konuşuruz dedi. Yani aramızda çift taraflı bir iletişimsizlik yok.
Dipnot: detaylı yazmamisim diye yanlış anlaşıldı ama anneme yağ alsak goruşsene derken zaten parasını görüş dedim. Adres istediğinde de para konuşulmadı dememin sebebi; ben anneme ne kadarmış ki dedim o da bilmem konuşuruz dedi. Yani aramızda çift taraflı bir iletişimsizlik yok.
Son düzenleme: