Eyyemus Umut kaybolsada yolunu bulur. :) Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 80 98 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #161 bu nasıl kız ya şaşkınım şuan kollarını sıkıp kanatmak nedir
Bademli_Magnum Güzel haberler geliyor🥳 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 3.595 3.270 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #162 Kardeşinizin yaşı daha çok küçük. Böyle bi ruh hastasıyla çocuğun başını yakmayın. Ona ayrılması gerektiği konusunda yol gösterin. Kız tam bi hasta. Ailecek başınıza iş alırsınız..
Kardeşinizin yaşı daha çok küçük. Böyle bi ruh hastasıyla çocuğun başını yakmayın. Ona ayrılması gerektiği konusunda yol gösterin. Kız tam bi hasta. Ailecek başınıza iş alırsınız..
Oglusumubekliyorum Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 1.877 993 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #163 not aldığı kızı facede aratma hikayesi olmasaydı kardeşiniz hakliydi ama bence güven verememis çok dusunmesin kız tekmeyi basar muhtemelen
not aldığı kızı facede aratma hikayesi olmasaydı kardeşiniz hakliydi ama bence güven verememis çok dusunmesin kız tekmeyi basar muhtemelen
D dilaralinka Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 42 12 34 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #164 Oglusumubekliyorum .!.: not aldığı kızı facede aratma hikayesi olmasaydı kardeşiniz hakliydi ama bence güven verememis çok dusunmesin kız tekmeyi basar muhtemelen Genişletmek için tıkla... Bende oyle dusunuyorum arada guven saygi yok.
Oglusumubekliyorum .!.: not aldığı kızı facede aratma hikayesi olmasaydı kardeşiniz hakliydi ama bence güven verememis çok dusunmesin kız tekmeyi basar muhtemelen Genişletmek için tıkla... Bende oyle dusunuyorum arada guven saygi yok.
N nezaketli Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2012 121 151 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #165 Valla bende hepsini okumadım. Ama devam ederse Muge Anlıya cıkarsinız ailecek. Burada soracak konu görmüyorum bir an önce ayrılsın.
Valla bende hepsini okumadım. Ama devam ederse Muge Anlıya cıkarsinız ailecek. Burada soracak konu görmüyorum bir an önce ayrılsın.
D dilaralinka Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 42 12 34 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #166 nezaketli .!.: Valla bende hepsini okumadım. Ama devam ederse Muge Anlıya cıkarsinız ailecek. Burada soracak konu görmüyorum bir an önce ayrılsın. Genişletmek için tıkla... Ayrilik karari aldi
nezaketli .!.: Valla bende hepsini okumadım. Ama devam ederse Muge Anlıya cıkarsinız ailecek. Burada soracak konu görmüyorum bir an önce ayrılsın. Genişletmek için tıkla... Ayrilik karari aldi
Gizem3548 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2017 763 503 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #167 Bende kendime manyak derdim bu ne ya hu
D __Dahlia__ . Kayıtlı Üye 15 Ocak 2018 4.932 17.012 3 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #168 Allah kimseye , yanlış kişiyi doğru aşkla sevdirmesin..!! Allah aşkın bile hayırlısını versin...!!
D dilaralinka Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 42 12 34 4 Mart 2018 Konu Sahibi dilaralinka #169 _nurunnisa_ .!.: Allah kimseye , yanlış kişiyi doğru aşkla sevdirmesin..!! Allah aşkın bile hayırlısını versin...!! Genişletmek için tıkla... Amin içinden atamiyor farkindayim ama mantigi ile kendini durdurmaya calisiyor
_nurunnisa_ .!.: Allah kimseye , yanlış kişiyi doğru aşkla sevdirmesin..!! Allah aşkın bile hayırlısını versin...!! Genişletmek için tıkla... Amin içinden atamiyor farkindayim ama mantigi ile kendini durdurmaya calisiyor