• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü annemden sakallı ipten ugurböcegi ve nazar boncugu

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım çok sagol... renkler ayrı ayrı örülmüyo yani birleştirme yok eger yapmak istersende detaylı anlatırızzz:34:

annenizin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar evet verebilirse ben detay isterim çünkü bayıldım bende kızımın odasına yapmak isterim çok teşekkürler.

çok güzel olmuş annenizin ellerine sağlık ama biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız uğur böceğini kızlarımın odasına yapmak istiyorum.siyahla kırmızı berabermi gidiyo yoksa siyahı sonradan örüp dikiliyomu?:44:

evet lütfen biraz daha detay ayrıca çok güzel olmuşlar annenizin ellerine sağlık...

herkese iyi akşamlar büyük olan ugur böceginin sayısını veriyorum soran arkadaslarıma :21::21::21::21::21:

5 kırmızı 1 siyah kalın sakallı ip gidiyo

8 numaralı şişle işleniliyo

ugur böceginin kafasından baslanılıyo

20 tek baslanılıyo

sagdan soldan göz kararı arttırılıyo yuvarlak olana kadar daha sonra biraz işleniyo

arkadaslar tarife gelince ne zorms işleyen olursa takıldıgı yerden hemen bana ulaşsın ben hemen cevaplarım

hiçbirşey anlamadım desem bana güler misiniz?

vay be çok güzel olmuş :)
ben de ugur böceği yapmak istiyorum ama daha zamanı gelmedi sanırım ,

Canim harika olmuslar eger mumkunse annenden sayilarini ve nasil orulecegini de ogrenir misin acaba

Back
X