• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü annemden sakallı ipten ugurböcegi ve nazar boncugu

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık
uğur böceğinin boyutları ve nasıl yapılıyo anlatırmısın birde maliyeti ne kadar tşkler

ama bunlar çok tatlı anne nin ellerineee sağlıkkkk.. nasıl yapıldığını yazar mısınız

çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık
uğur böceğinin boyutları ve nasıl yapılıyo anlatırmısın birde maliyeti ne kadar tşkler

cnm ugur böceginin maliyeti çok yüksek degil annem ördü hepsini nasıl yapıldıgını iyice ögrenim yazarımm :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

canım uğurböceği çok güzel olmuş ya nasıl örüldüğünü öğrenip yazarmısın. tığlamı şişlemi. teşekkürler.

ikisine de bayıldım ya. nazar boncuğu tam benim banyo için :nazar: uğur böceği de her yere olur. Annenin ellerine sağlık. istesek bizede yaparmı acep :26:

ikisine de bayıldım ya. nazar boncuğu tam benim banyo için :nazar: uğur böceği de her yere olur. Annenin ellerine sağlık. istesek bizede yaparmı acep :26:

canım öneceliklle tesekkurler.... benmde favorim nazar boncugu ki o ewdeki en özensiz olanı anneme bi sorarım yapar mı diye bide bugun güzelininde resmini eklerim buraya :52::52::52:

herkese iyi akşamlar büyük olan ugur böceginin sayısını veriyorum soran arkadaslarıma :21::21::21::21::21:

5 kırmızı 1 siyah kalın sakallı ip gidiyo

8 numaralı şişle işleniliyo

ugur böceginin kafasından baslanılıyo

20 tek baslanılıyo

sagdan soldan göz kararı arttırılıyo yuvarlak olana kadar daha sonra biraz işleniyo

arkadaslar tarife gelince ne zorms işleyen olursa takıldıgı yerden hemen bana ulaşsın ben hemen cevaplarım

Bu tamm mavi nazar boncugu
$Fotoğraf0218.jpg

herkese iyi akşamlar büyük olan ugur böceginin sayısını veriyorum soran arkadaslarıma :21::21::21::21::21:

5 kırmızı 1 siyah kalın sakallı ip gidiyo

8 numaralı şişle işleniliyo

ugur böceginin kafasından baslanılıyo

20 tek baslanılıyo

sagdan soldan göz kararı arttırılıyo yuvarlak olana kadar daha sonra biraz işleniyo

arkadaslar tarife gelince ne zorms işleyen olursa takıldıgı yerden hemen bana ulaşsın ben hemen cevaplarım

çok güzel olmuş annenizin ellerine sağlık ama biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız uğur böceğini kızlarımın odasına yapmak istiyorum.siyahla kırmızı berabermi gidiyo yoksa siyahı sonradan örüp dikiliyomu?:44:

çok şık olmuş annenizin ellerine saglık , kayınvalidem görmesin hemen yapar çok sviyor böyle işleri

Back
X