Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgü annemden sakallı ipten ugurböcegi ve nazar boncugu
- Konu Sahibi Behamer
- Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık
uğur böceğinin boyutları ve nasıl yapılıyo anlatırmısın birde maliyeti ne kadar tşkler
cnm ugur böceginin maliyeti çok yüksek degil annem ördü hepsini nasıl yapıldıgını iyice ögrenim yazarımm
ama bunlar çok tatlı anne nin ellerineee sağlıkkkk.. Nasıl yapıldığını yazar mısınız
tesekkurr ederimm cnm yazacammm iyi bi not aliim annemden
ayyy...çok tatlılar....annenizin ellerine kollarına sağlık...
tesekkurler cnm
- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
- 123
canım uğurböceği çok güzel olmuş ya nasıl örüldüğünü öğrenip yazarmısın. tığlamı şişlemi. teşekkürler.
canım tıgla degil şişle oluyo bugunyarın ebatlarını yazıcam canımm
ikisine de bayıldım ya. nazar boncuğu tam benim banyo için uğur böceği de her yere olur. Annenin ellerine sağlık. istesek bizede yaparmı acep :26:
canım öneceliklle tesekkurler.... benmde favorim nazar boncugu ki o ewdeki en özensiz olanı anneme bi sorarım yapar mı diye bide bugun güzelininde resmini eklerim buraya
Uğur böcekleri çok şekerler annenin ellerine sağlık .
tesskkurlerr canım
Eki Görüntüle 330093 Eki Görüntüle 330094 çok güzel oldular annemin ellerine saglık
herkese iyi akşamlar büyük olan ugur böceginin sayısını veriyorum soran arkadaslarıma
5 kırmızı 1 siyah kalın sakallı ip gidiyo
8 numaralı şişle işleniliyo
ugur böceginin kafasından baslanılıyo
20 tek baslanılıyo
sagdan soldan göz kararı arttırılıyo yuvarlak olana kadar daha sonra biraz işleniyo
arkadaslar tarife gelince ne zorms işleyen olursa takıldıgı yerden hemen bana ulaşsın ben hemen cevaplarım
annenizin eline koluna saglik eger siparia aliyorsaniz ugur bocegi paspasi kaca uaparsiniz acaba ozelden msj atarmisinizEki Görüntüle 330093 Eki Görüntüle 330094 çok güzel oldular annemin ellerine saglık
herkese iyi akşamlar büyük olan ugur böceginin sayısını veriyorum soran arkadaslarıma
5 kırmızı 1 siyah kalın sakallı ip gidiyo
8 numaralı şişle işleniliyo
ugur böceginin kafasından baslanılıyo
20 tek baslanılıyo
sagdan soldan göz kararı arttırılıyo yuvarlak olana kadar daha sonra biraz işleniyo
arkadaslar tarife gelince ne zorms işleyen olursa takıldıgı yerden hemen bana ulaşsın ben hemen cevaplarım
çok güzel olmuş annenizin ellerine sağlık ama biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız uğur böceğini kızlarımın odasına yapmak istiyorum.siyahla kırmızı berabermi gidiyo yoksa siyahı sonradan örüp dikiliyomu?:44:
emeğine sağlık güzel olmuş
sagol canımmm