- 9 Kasım 2020
- 18
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi Hanzesmahh
-
Yeni üye oldum.O yüzden siteyi tam çözemedim.Sevgiyi geçtim ama sebepsizce kırılmiyim en azından durduk yere canımı yakmasın.Konuyu yanlış yere açmışsın
Muskayi annem beni sevsin diye mi yaptiracaksin anlamadım.?
Ne muskası Allah aşkına uzak durursan canını yakmaz.Yeni üye oldum.O yüzden siteyi tam çözemedim.Sevgiyi geçtim ama sebepsizce kırılmiyim en azından durduk yere canımı yakmasın.
Muska falan bu forumda yasak abla aman diyeyim.Yeni üye oldum.O yüzden siteyi tam çözemedim.Sevgiyi geçtim ama sebepsizce kırılmiyim en azından durduk yere canımı yakmasın.
Babam hepimize eşit.Babamın bi ağırlığı var evde annemi ufak uyardığı zamanlar oldu.Babam genelde akşam evde olur o yokken olan oluyo zaten.Babam yokken kendimi rahat hissedemiyorum zaten ya inanın derdim o kadar büyükki ne bi arkadaşıma ne bi akrabama anlatacağım durum değil.Ne muskası Allah aşkına uzak durursan canını yakmaz.
Baban ne diyor bu duruma?
Çocukken de boyle miydi aranız?
Ya nuskayı öylesine yazdım işim olmaz zaten çare bulamıyorum.Muska falan bu forumda yasak abla aman diyeyim.
Hele bahhh şimdi de kimi yakaladımKonuyu yanlış yere açmışsın
Muskayi annem beni sevsin diye mi yaptiracaksin anlamadım.?
Hayır çok severlerdi okuldan gelirdim en sevdiğim yemekleri yapardı.diyorum ya çocukluktan beri ilk defa üniden mezun oldum evdeydim 1 yıl.Bu süreçte yaşamadığım şey kalmadı.2 ablam var beni hep överler severler onlar geldiğinde bana çok normal davranıyo.Ne muskası Allah aşkına uzak durursan canını yakmaz.
Baban ne diyor bu duruma?
Çocukken de boyle miydi aranız?
AnlamadımBitmiyorlardi
Rica ediyorum.Dalga konusu yapmayın mesajda belkide kendimi ifade edememişim ama çok zor yaşamayan bilemez.muska böreği yap. en kolayı ablcm.
öylesine muska yazmak öylesine ban yeme sebebi olabilir aman diyimYa nuskayı öylesine yazdım işim olmaz zaten çare bulamıyorum.
Valla nasıl İnsanlarsınız ya bi dertleşiyim dedim derdim dışımda herşeye takıldınız.Öğretmen olduğum konusunda niye yalan söyleyeyim.Ayrıca orda öğretmenlikten bahsetme sebebim olurda aranızda soran olur çalış atan uzaklaş diye.O yüzden belirttim başka amacım yok inanın.Dur şuraya iki nokta virgül serpiştirem de Türkçe öğretmeni olduguma inansınlar.
Dur şuraya iki nokta virgül serpiştirem de Türkçe öğretmeni olduguma inansınlar.
Muska işlerine hiç bulaşmayın benceMerhaba herkese benim derdimi okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Konum şu arkadaşlar; annem beni sevmiyo bunu görüyorum ve hissediyorum.Ben ortaokuldan beri dışarda okuyan biriyim.Genel olarak sessiz ,sakin kimseye zarararı olmayan biriyim.akrabalarım,komşularım,arkadaş çevrem arasında çok seviliyorum.Derslerimde başarılıyım Türkçe öğretmenliğinden geçen yıl mezun oldum şuan özel bi okulda çalışıyorum.Herşey yolunda gidiyo ama en büyük sıkıntım annem.Virüs döneminde ilk kez bir yıl evde kaldım farkettimki yediğim yemekten rahatsız oluyo,hepimiz yemek yiyoruz gözü hep benim elimde.Komşular benim hakkımda iyi bişe söylese hiç üstüne varmıyo inceden inceden beni eleştiriyo.Kız kardeşimi çok seviyo beni onunla kıyasladığını düşünüyorum.Bazen bana öyle ağır laflar ediyoki sinir krizi geçirecek gibi oluyorum.Beni komşulardan biri oğlu için efendi biri buna söylemiş kızınızı bize verin yok sınava çalışıyo demiş,yanlış anlamayın evlenmek istediğimden değil,bana söylememesi beni şaşırttı.Sonra kendi akrabalarından biri hiç okumamış,çok sinirli herkes tarafından tanınan saçma bi tip diyoki niye almıyosun herkes yuvasını kuruyo,bide sanki benden bıkmış gibi söylüyo çok zoruma gidiyo.Bana hiç sınava çalış falan demiyo.Dedem bana dua ediyo dedeme bi tuhaf bakıyo.İşi gücü hep ben yapıyorum hiçbir zaman yoruldun dinlen falan demez.Bana tek iyi davrandığı zaman yazın tarlayı bellediğimiz zaman.İstiyoki bütün işleri ben yapiyim.Yani anne olarak benim iyiğimi istemiyo.Bunlar sadece aklıma gelenler daha neler var özetlemeye çalıştım sadece.Hassas ve duygusalım konuşmayı bile beceremiyorum ağlıyorum sürekli.Şuan kendime ev tutum şehrin merkezinde öğretmenlik yapıyorum çok şükür.Geldim geleli hiç birgün arayıp sormadı.Sorsada samimi değil zaten.Ama bi annemin olmaması düşüncesi zihnimi tırmalıyor sürekli.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim valla normal değil bana olan davranışı muska falan mı yaptırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?