Annemden nefret edoyorum oda benden tabi..

Ne muskası Allah aşkına uzak durursan canını yakmaz.
Baban ne diyor bu duruma?
Çocukken de boyle miydi aranız?
Babam hepimize eşit.Babamın bi ağırlığı var evde annemi ufak uyardığı zamanlar oldu.Babam genelde akşam evde olur o yokken olan oluyo zaten.Babam yokken kendimi rahat hissedemiyorum zaten ya inanın derdim o kadar büyükki ne bi arkadaşıma ne bi akrabama anlatacağım durum değil.

Ne muskası Allah aşkına uzak durursan canını yakmaz.
Baban ne diyor bu duruma?
Çocukken de boyle miydi aranız?
Hayır çok severlerdi okuldan gelirdim en sevdiğim yemekleri yapardı.diyorum ya çocukluktan beri ilk defa üniden mezun oldum evdeydim 1 yıl.Bu süreçte yaşamadığım şey kalmadı.2 ablam var beni hep överler severler onlar geldiğinde bana çok normal davranıyo.

Dur şuraya iki nokta virgül serpiştirem de Türkçe öğretmeni olduguma inansınlar.
Valla nasıl İnsanlarsınız ya bi dertleşiyim dedim derdim dışımda herşeye takıldınız.Öğretmen olduğum konusunda niye yalan söyleyeyim.Ayrıca orda öğretmenlikten bahsetme sebebim olurda aranızda soran olur çalış atan uzaklaş diye.O yüzden belirttim başka amacım yok inanın.

Muska işlerine hiç bulaşmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…