• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden nefret edoyorum oda benden tabi..

1
Bir yılda ne değişmiş olabilir annenizin size davranışının böyle olmasi için ?
Yıl değil eskiden hep okuldaydım 1 ay falan tatile gelirdim.Ama ilk defa bu kadar uzun kaldım.Belki daha öncede bu kadar uzun kslsaydım yine tavrı böyle olurdu.Buraya yazdım dalga geçenlerde oldu bi sorun olmasa buraya kadar gelmezdim.Kendi evimde kendimi yabancı hissediyodum.Bazen yeme içme konusunda kendimi kısıtlamaya çalışıyodum.Yazın kuzenimle köyde dışarda çay içiyoduk,yan odadayım ocağı açamadı.Kardeşime diyoki çaydanlık elinden düşmüyoki ve bu benim çok zoruma gidiyo kaldıramıyorum.Maddi durumumuzda kötü değil.Benim yaptığım herşey batıyo.Kardeşlerim istediği yere gidiyo istediği saatte geliyo .Şuan onların yanımda değilim söyledikleri aklıma geldikçe huzursuz oluyorum.

1

Yıl değil eskiden hep okuldaydım 1 ay falan tatile gelirdim.Ama ilk defa bu kadar uzun kaldım.Belki daha öncede bu kadar uzun kslsaydım yine tavrı böyle olurdu.Buraya yazdım dalga geçenlerde oldu bi sorun olmasa buraya kadar gelmezdim.Kendi evimde kendimi yabancı hissediyodum.Bazen yeme içme konusunda kendimi kısıtlamaya çalışıyodum.Yazın kuzenimle köyde dışarda çay içiyoduk,yan odadayım ocağı açamadı.Kardeşime diyoki çaydanlık elinden düşmüyoki ve bu benim çok zoruma gidiyo kaldıramıyorum.Maddi durumumuzda kötü değil.Benim yaptığım herşey batıyo.Kardeşlerim istediği yere gidiyo istediği saatte geliyo .Şuan onların yanımda değilim söyledikleri aklıma geldikçe huzursuz oluyorum.
Konuştunuz mu hiç anne neden bana karşı böylesin naptim ben diye.

Konuştunuz mu hiç anne neden bana karşı böylesin naptim ben diye.
Sormaz olurmuyum ağzında öyle bir dil varki asla baş edemiyosun.Ablam geldi diyoki sen niye Elife durduk yere bulaşıyosun diyoki "eğer bulaşıyosam Allah belanı versin"ben sorduğumda inkar etmiyo zaten ona bişe sorduğunda anında kendini büyük bi tartışmanın içinde buluyosun.Kardeşimde diyo annemin sana karşı ön yargılı olduğunun farkındayım.Ben kendimi savunamıyorum sadece yaşadığım tezilliğe üzülüyorum.Üvey anne olsaydı bu kadar kötü olmazdı.

Sormaz olurmuyum ağzında öyle bir dil varki asla baş edemiyosun.Ablam geldi diyoki sen niye Elife durduk yere bulaşıyosun diyoki "eğer bulaşıyosam Allah belanı versin"ben sorduğumda inkar etmiyo zaten ona bişe sorduğunda anında kendini büyük bi tartışmanın içinde buluyosun.Kardeşimde diyo annemin sana karşı ön yargılı olduğunun farkındayım.Ben kendimi savunamıyorum sadece yaşadığım tezilliğe üzülüyorum.Üvey anne olsaydı bu kadar kötü olmazdı.
Bahtımın kötülüğü Allaha havale ediyorum.

Merhaba herkese benim derdimi okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Konum şu arkadaşlar; annem beni sevmiyo bunu görüyorum ve hissediyorum.Ben ortaokuldan beri dışarda okuyan biriyim.Genel olarak sessiz ,sakin kimseye zarararı olmayan biriyim.akrabalarım,komşularım,arkadaş çevrem arasında çok seviliyorum.Derslerimde başarılıyım Türkçe öğretmenliğinden geçen yıl mezun oldum şuan özel bi okulda çalışıyorum.Herşey yolunda gidiyo ama en büyük sıkıntım annem.Virüs döneminde ilk kez bir yıl evde kaldım farkettimki yediğim yemekten rahatsız oluyo,hepimiz yemek yiyoruz gözü hep benim elimde.Komşular benim hakkımda iyi bişe söylese hiç üstüne varmıyo inceden inceden beni eleştiriyo.Kız kardeşimi çok seviyo beni onunla kıyasladığını düşünüyorum.Bazen bana öyle ağır laflar ediyoki sinir krizi geçirecek gibi oluyorum.Beni komşulardan biri oğlu için efendi biri buna söylemiş kızınızı bize verin yok sınava çalışıyo demiş,yanlış anlamayın evlenmek istediğimden değil,bana söylememesi beni şaşırttı.Sonra kendi akrabalarından biri hiç okumamış,çok sinirli herkes tarafından tanınan saçma bi tip diyoki niye almıyosun herkes yuvasını kuruyo,bide sanki benden bıkmış gibi söylüyo çok zoruma gidiyo.Bana hiç sınava çalış falan demiyo.Dedem bana dua ediyo dedeme bi tuhaf bakıyo.İşi gücü hep ben yapıyorum hiçbir zaman yoruldun dinlen falan demez.Bana tek iyi davrandığı zaman yazın tarlayı bellediğimiz zaman.İstiyoki bütün işleri ben yapiyim.Yani anne olarak benim iyiğimi istemiyo.Bunlar sadece aklıma gelenler daha neler var özetlemeye çalıştım sadece.Hassas ve duygusalım konuşmayı bile beceremiyorum ağlıyorum sürekli.Şuan kendime ev tutum şehrin merkezinde öğretmenlik yapıyorum çok şükür.Geldim geleli hiç birgün arayıp sormadı.Sorsada samimi değil zaten.Ama bi annemin olmaması düşüncesi zihnimi tırmalıyor sürekli.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim valla normal değil bana olan davranışı muska falan mı yaptırsam.
Herkes anne olamaz bunu kafana çok takmamaya alışman lazım inşallah karşına öyle iyi biri çıkar ki tek kişilik ailen annen baban herşeyn olur ömrün boyunca hep gül inşallah.

İsmini burada yazma. Ayrıca ilk mesajı düzenle muska muhabbetini kaldır, din başlığı haricinde forumda dini yorum yada muska, hoca, büyü falan muhabbeti yapmak yasak . Biz genelde forumda konu açarken noktalama ve imla kurallarına dikkat etmeye çalışırız. Özellikle de Türkçe öğretmeni olduğunuzu belirttiğiniz için tepki aldınız. Daha fazla umursamanız bekleniyor sizden. Siz ilk mesajı düzenleyip isminizi kaldırın, moderatörlere haber verelim konuyu bir derdim var başlığına taşısınlar.

İsmini burada yazma. Ayrıca ilk mesajı düzenle muska muhabbetini kaldır, din başlığı haricinde forumda dini yorum yada muska, hoca, büyü falan muhabbeti yapmak yasak . Biz genelde forumda konu açarken noktalama ve imla kurallarına dikkat etmeye çalışırız. Özellikle de Türkçe öğretmeni olduğunuzu belirttiğiniz için tepki aldınız. Daha fazla umursamanız bekleniyor sizden. Siz ilk mesajı düzenleyip isminizi kaldırın, moderatörlere haber verelim konuyu bir derdim var başlığına taşısınlar.
Düzelttim yazdığım metni.İsmimi temsili yazdım zaten kendi ismim değil.

Back