Annemden duyduklarım

Tutturmuslar bir hormon herhalde belli kisilere geliyor bu hormon. bahane ,sonra erkeklere deyince inanmiyor. E her seye hormon dersen inanmaz tabi. Hormonal duygusallik diye bir sey var ama o her şey degil.
Sen nasıl düşünceni belirliyorsan oda belirtmiş doğru veya yanlış.kimsenin ne düşüncesini değiştiremezsiniz..erkekler deyince ne alakaa.o iş anlayış işi demek senin karşına hormonlarıni anlamayan erkekler çıkmış

Canım herkesin düşüncesi kendine biri sabi dogmamis diğeri 21 yaşında bunu bir ayırt etmek lazım..ben arkadaşın ne demek istediğini anladım ..Konu sahibi neden asagilansinki annesinin karşına geçip ben ilişki yaşadım diyebilecek kadar cesur bir kadin .. ben bunun normalmiş gibi göremedim . Oyuncak konusuna gelince arkadaşın fikri o birşey diyemem o konuya.belki oyuncak derken kendiyle dalga geçirmesi demek istemiş olabilir bilemiyorum.ama sonuçta onun fikri bu kimseyi ilgilendirmez kimsede kimseyi birseyi dusunuyo diye yadirgayamaz

Ailenize karşı herşeyi açık açık söylemeyin. Gerek yok. Başınızı ağrıtır bu durumlar. Tabi ki de geleceğinizi bir kenara bırakmayın. Ailen en iyisini bilir, senin için en iyisini ister laflarını eden polyannalara kanmayın. Keşke öyle olsa. Bir erkek arkadaş uğruna (ki bu yaşta bu hislere sahip olmanız tabi ki çok normal) geleceğinizi yakmak isteyen ailenize fırsat vermeyin. Okullar açılırsa da bir şekilde okulunuza dönün. İlişkinin geleceğini de ileride düşünürsünüz. O çok da önemli değil. Zaten doğru kişiyse kopmazsınız birbirinizden. Koparsanız da demek ki doğru kişi değilmiş.(konuda farklı şeyler de çıkmış herhalde. Ben ilk mesaja istinaden yazmıştım. Diğer kısımları kaçırdım.)

Sizde haklısınız. Öyle insanlarla gercek hayatda muhatap olmuyorum bile. Burda niye laf anlatmaya calisiyoruz o ayri. Iyi aksamlar

Sizde haklısınız. Öyle insanlarla gercek hayatda muhatap olmuyorum bile. Burda niye laf anlatmaya calisiyoruz o ayri. Iyi aksamlar
Aynen öyle canim bazen insanlar gerçekten ne demek istediğini burdan yanlış anlatabiliyor..allah yardım etsin konu sahibinede ailesinede kendi ortaya bir konu atmış ortalık karışmış ortada yok bile.iyi geceler canım

Ben hanımefendi fikrini beyan etmesin demedim. Üslubunu eleştirdim. Her neyse iyi akşamlar.

Sagolun sizede. Konu sahibi yukarda cevap yazmisti egitimine agirlik vermek istedigine dair. Insallah kendine güzel bir yok cizer. Bütün kizlarimizin iyi bir hayat yasamasini isteriz :)

Yo , ben diyorum zaten hormon ne alaka diye.
Kimsenin düşüncesini degistiremezsin tabii ama kimseye de böyle hakaret edilmez ,edilmemeli. Hormonla hakaret etmenin hic ilgisi yok.
Dusunce belirtmek hakaret etmek degil.
Yanlış olmasi degil hakaret icermesi sorun.

Benimde bir kızım var. Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben asla kızım için ne böyle düşünürüm ne de böyle konuşurum. O benim canım kanım ya ne demek böyle laflar. Elalemin saçma salak zihniyeti için kalkıp böyle kızımı rencide etmem etmeye kalkanın da alnını karışlarım.
Gençtir böyle şeyler olabilir ya önemli olan kalbi kırılmasın gururu incinmesin. Bunun içinde doğru kararlar versin.
Ama eğer ki okula gidiyor diye durmadan gezer erkek peşinde koşar eğitimini göz ardı ederse o zaman işler değişir işte.
Anneni çok ayıpladım bu yüzden. Senin ilk önceliğin eğitimin olsun. Böyle büyük tepkiler veren aileni ikna etmen zor gibi görünüyor.

Canım kendine gore demek hakaret deil bu ki söylemiş arkadaş..Oyuncak etmiş derken dalga geçilmesi anlamında söylemiş olabilir konu sahibi böyle bir konuyu açarken her cümleyi de duymayı göze alabilmeli diye düşünüyorm ki kaldıki eminim burda bunun ne kadar normalmiş gibi goren insanlar var olsada hiç bir anne karşısına geçipde ben ilişki yaşadım demeyi kolay hazmedemez helede bu yaşta . . Rabbim ailesine sabırlar versin..alan veren memnun kimseyi ırgalamaz.ben sadece kız hamile belki.yanls aksetmiş olabilir hassas olabilir kendi düşüncesidir belirtmiş olabilir demek istedim ayrıca kendi ailesi hakaret etmişken burda hiç tanımadığı bir insanın bi kelimesinden hiç yanlış anlayacağını sanmıyorum..ayrıca beni sizide de kim ne yaşamış ne yapmış ilgilendirmiyor...ailesi ile kız arasında herkes işine baksin . Bunu dışarda başka birilerine anlatsa daha farklı şeyler soyleyecegine eminim hakaret ettiğini düşünmüyorum şahsen ... ben anneme ben ilişki yasadim diyemem bu kadar da normallestiremem bunu...iyi geceler..

Seninki yobazlık değil terbiyesizlik ama yoksun olduğun şeyi anlayamıyosun ki.
Bana ne senin kafa yapından ister yaşa ister yaşama ama kimseye hakaret edemezsin nokta. Kimseye oyuncak falan diyemezsin herkes sınırını bilecek. Hadi şimdi iyi forumlar benden alacağın cevap hakkın bitti.

Ben de kız annesiyim kimsenin ona zarar vermesine müsade etmem kızıma da değil bu tür cümleleri kurmak kimsenin kurmasına izin vermem ancak önce okulunu bitirmeli kendi ayakları üzerinde durmalı sonra isteklerini yaşamali herşey onun daha güzel hayat yaşaması için hayat bir kocadan ibaret değildir önce okul sonra ayakta durmak gezsin görsün dünyayı

Çocuğu falan bilmem de okulunuzu asla asla asla bırakmayın Bitirmek için elinizden geleni yapın Geleceğinizi ailenizin de sevgilinizin de ellerine bırakmayın

Son mesajları okurken konu sahibinin hamile olduğunu sandım kendisi 4-5 mesaj atıp konuyu nasıl çözeceğini söyleyip gitmiş konu hala sürüyor o da güzel

Bu konudaki hangi mesajımdan dolayı banlandım ? Sorunun cevabını bilene büyük ödül

Seks ile ailenin ne alakası var anlayamadım. Seksi bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Hayvanlar da yapıyor. Cinsellik için aileye gerek yok. Bu bir tek islam ülkelerinde böyle. O da dünya nüfusunun 10 da 1 i falan ediyor. Azınlık yani.

Anneniz çok ağır konuşmuş , olan olmuş bundan sonrası için aslında yanınızda olduğunuzu vurgulamalıydı önce eğitimini tamamlayıp sonrası evlilik olayları sizinle sizi aşağılamadan konuşup yönlendirmeye gitmeliydi işte çoğu anne bu olaylarda çuvallıyor kızını iyi yönlendirme becerisine sahip olmayıp kızlarımız yanlış yollarda heba oluyor

"Coğrafya kaderindir."
Ya istediğin hayatı herşeyi göze alarak söke söke alırsın.
Ya da ailenle bu kaderini yaşarsın.

Hayat senin, seçimler senin haydi çık yola.

Ya annene bı yorumda bulunmak istemiyorum.
Hadi diyelim cinsel ilişkiye girdiğini kizdi.
Diğer söylediği cümleler olacak gibi değil.

Ben yeni yeni yetişme çağındaydım.
Abim bugün karşısına aldı.
Bak kardeşim hayatta herşey bizler için.
Başına bi iş gelir, seni tehdit ederler vs.
Sakın boyun eğme.
Hemen bana söyle, birlikte hallederiz. Bu ülkede polis var hukuk var biz varız demişti.
Bak abim bu yüzden benim için çok çok kıymetli.
Kaç abi bu konuşmayı yapar kardeşine.

Hecsen dersen ki bişey yaptın mı, başına bişey geldi mi?
Hayır yapmadım, başıma bişey de gelmedi.
Ama biliyordum başıma bişey gelse abim yanımda.
Belki beni çok zorlasalardı.
Daha farklı olurdu herşey.

O yüzden iyi düşün iyi karar ver.
Bende erkek arkasın için değilde okul için önce mücadele et.
Erkek arkadaşın için de şu durumda ki davranışına göre mücadele et.

Son düzenleme:
Gereksiz bir mücadeleye girmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…