Ne kadar rahat yazıyorsunuz öyle siz. Annem derdi evladı olan düşünerek konuşsun. Güç yetmez evlada derdi.okumaya gönderdigim kızım keyif sürüp elalemin oyuncagi olmuş :'( birde arsiz ki kalp krizi gecirmelik..
ayyy evlerden ırak Rabbim dusmanima yasatmasin :'(
Allah o anne babaya sabır versin.
Yazik.
okumaya gönderdigim kızım keyif sürüp elalemin oyuncagi olmuş :'( birde arsiz ki kalp krizi gecirmelik..
Yazik.
Sizinki iyi bakış açısı ama bu tip insanlar genelde kim bozdu ise o alsın mantığında olurlar böyle insanların soyu tükenir umarımBir anne kizina o** muamelesi yapiyorsa bal gibi de kendi bakis acisinda bakirelik sorun. Bu adami istemiyor zaten. Baskasinda sorun olacak diye demedigini birakmiyor. Bende evlenmeden yasanmasi taraftari degilim bazi sebeplerden dolayi, ama bizim toplumda ki gibi kadinlara "baskasinin oyuncagi" (ne kadar terbiyesiz bir yaklasim bir insana karsi) veya ikinci el insan muamelesi göstermem.
Kiz su anda cahil ve kendi penceresinden bakip görüyor sadece herseyi. Etraflica düsünmeyi de tecrübe etmemis belli ki. Ama cocuklarimizi iyiye dogru yönlendirmek bu sekilde olmamali. O kisiyi neden istemiyorlar belli degil, ama cözümü bu sekilde bulamazlar
Belki erkek kızın oyuncağıydı olamaz mi? Olmaz tabi,kadını mal olarak algılamaya devamokumaya gönderdigim kızım keyif sürüp elalemin oyuncagi olmuş :'( birde arsiz ki kalp krizi gecirmelik..
Yazik.
Sizinki iyi bakış açısı ama bu tip insanlar genelde kim bozdu ise o alsın mantığında olurlar böyle insanların soyu tükenir umarım
Zaten kadınlar bu düşünceleri desteklediği erkekler daha cesaret buluyor. Bu ülkeye reform şart.Bizim toplumda kadinin kizin deger ne ki? Bu zihniyeti bir cok kadin da tasiyor. Burda bile kadini asaglayan bir cok yorumu görüyoruz. Birsey senin degerlerine aykiri olabilir, bu ama yinede baskasina tebiyesizce yaklasma hakkini vermez. Kim cocugunun böyle bir muamele görmesini ister ki? Ama tabi herkes "benim cocugum yapmaz" modunda yapana kadar. Allah sahit iki evladim var. En iyi sekilde yetistirmeye calisiyorum, ama bu onlarin hatasiz mükemmel kul olacaklari anlamina gelmiyor. Insallah gaflete düsüp ilerde kendi evladima böyle konusmam.
okumaya gönderdigim kızım keyif sürüp elalemin oyuncagi olmuş :'( birde arsiz ki kalp krizi gecirmelik..
Yazik.
Ne biçim bir yorum bu yahu
Elalemin oyuncağı olmuş derken? Ben de kocamla sevişiyorum ay oyuncak mıyım yoksa
Kimseyi kınamayın, siz de anne olacaksınız.
Sizinde saçma sapan düşünceleriniz beni ilgilendirmiyor ve şunuda belirtmek isterim yorumlarınızdan nasıl bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Benimle aynı şeyi düşünmüyor oluşunuza sevindim.benim fikrim bu seni niye enterese ediyor?
ben senin ne düşündüğünü hiiiiiic merak etmiyorum mesela ki seninle ayni seyi düşünmek zorunda da değilim..
Sizinde saçma sapan düşünceleriniz beni ilgilendirmiyor ve şunuda belirtmek isterim yorumlarınızdan nasıl bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Benimle aynı şeyi düşünmüyor oluşunuza sevindim.
Benim bahsettiğim şey konuşma tarzınız. Hadsizlik etmekle yorum yapmayı karıştırıyorsunuz. Oyuncak lafı özellikle çok çok çok kötü
İnsan kınadığını yasamadan olmezmisbenim fikrim bu seni niye enterese ediyor?
ben senin ne düşündüğünü hiiiiiic merak etmiyorum mesela ki seninle ayni seyi düşünmek zorunda da değilim..
Yazik.
Kendimi anne babanin yerine koyuyorum. Kizimi binbir emek buyutup, okusun diye gondermisim. Orada sevgili yapmis hadi bu normal, birlikte olmus bir de. Ben de yikilirdim. Bir de karsima gecip bu benim kararim vs vs.. yani ben seni haksiz buldum.
Tabi annenin o kadar agir konusmamasi gerekirdi
Ne saçmalıyosunuz siz kimseye milletin oyuncağı diyemezsiniz haddinizi bilin.
İnsan sevişince birinin oyuncağı mı oluyor kafaya bak kafaya. Sizin de çocuğunuza sabır versin allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?