- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Ben hamile kaldım mutluluktan herkese ima ederek söyledim sonra bir hafta sonra filan düşük yaptım ben de anneme kimseye söyleme dedim sorarlarsa şaka yaptı de dedim bir şey söyle yani dedim düşük yaptığımı söyleme dedim sonra annem gitmiş abime söylemiş eşi de laf taşır ha direk annesine yetişir olup biten herşeyi annesi de maşallah bütün dünyaya söyler
Sonra abim arıyor hal hatır soruyor sa*ak gibi
Annemi aradım ertesi gün söyledim sen yalan söylemeye sevmesin diye söyledim dedi arkadaşım ben sana deme dedim şimdi gitmiş söylemiş aynı abim eşi hamile kaldı 2 3 ay olduktan sonra bana söylüyor hamile diye abim de çünkü ona kimseye söyleme demiş şimdi ben sana dedim de yapmıyorsun o söylediğin de mi yapıyorsun bana bunu ilk defa yapmadı ama yine de annem diye söylüyorum bir daha söylemeyeceğim hiç bir şeyi yüzüne söyledim ona sonra dedim ki bana hiç bir şey söylemiyorsun diyorsun ya dedim tabki söylemem söylemeyeceğim
Sonra kendi kendime dedim ki hamile kalsam 5 6 ay sonra söyleyecğime yemin ettim
Ama anneme şimdi herkes sorarsa hamilik filan yok mu diye sorarlar yine söyler
Benim bozulup bozulmayacağımı kırılır mıyım düşünmüyor bu kadın
her şey Allah'ın elinde biliyorum düşük yaşamam takdir ama her şey direk açıklamanın bir manası yok yemin ederim
Yazımdan dolayı özür dilerim ama can sıkıntısından nasıl yazdığımı anlamıyorum bazen
Sonra abim arıyor hal hatır soruyor sa*ak gibi
Annemi aradım ertesi gün söyledim sen yalan söylemeye sevmesin diye söyledim dedi arkadaşım ben sana deme dedim şimdi gitmiş söylemiş aynı abim eşi hamile kaldı 2 3 ay olduktan sonra bana söylüyor hamile diye abim de çünkü ona kimseye söyleme demiş şimdi ben sana dedim de yapmıyorsun o söylediğin de mi yapıyorsun bana bunu ilk defa yapmadı ama yine de annem diye söylüyorum bir daha söylemeyeceğim hiç bir şeyi yüzüne söyledim ona sonra dedim ki bana hiç bir şey söylemiyorsun diyorsun ya dedim tabki söylemem söylemeyeceğim
Sonra kendi kendime dedim ki hamile kalsam 5 6 ay sonra söyleyecğime yemin ettim
Ama anneme şimdi herkes sorarsa hamilik filan yok mu diye sorarlar yine söyler
Benim bozulup bozulmayacağımı kırılır mıyım düşünmüyor bu kadın
her şey Allah'ın elinde biliyorum düşük yaşamam takdir ama her şey direk açıklamanın bir manası yok yemin ederim
Yazımdan dolayı özür dilerim ama can sıkıntısından nasıl yazdığımı anlamıyorum bazen