Doğru söylüyorsunuz haklisınız uzülüyor insan işte bazen ama sizlerle konusmak iyi geldiBazı anneler böyle arkadaşım, kendi içinde bunu bu haliyle kabul edip kendi içinde barışmadıpın sğrece iç kavgan, sorgulaman devam edecek. El iyisi diye bir laf vardır çok severim, bazı anneler el iyisidir. Kendilerini güncellememiş, o sevgi hamuru işe yoğurulmamışır ve ben inanırım ki bu da Allah’ın bir lütfudur, nimetidir. Herkese nasip olmamıştır. Benim anneme dair de bazı hisler uyandı içimde. Ama ben kabul ettim. Küçücük bir olay aklıma geldi, paylaşmak isterim. Mesela ben bi kez kazaya karıştım hatalı değilim ama tır arabanın solundan ezdi geçti sol ayna kırıldı sol kapı içine çöktü ve ben sağdan nasıl fırlayıp kaçtım bilmiyorum. Neyse arabayı ilk etapta tamire vermem lazım ve para istemeye gittim. Olaydan 3-5 gün sonra, hemen aramadım ki olayın şoku ile onlra yansıtmayayaım üzülmesinler diye. Neyse bankada o zamanki para ile 48 bin para var yeni arsa satıldı ordan geldi para. Ben de 3 bin istedim. Bakın 16 da birini istedim. Ve vermedi! Yok para faizdeymiş bozamazmış da yok efendim o para ile kardeşime düğün yapacakmış da vs. Neyse keşke tırın altında kalıp ölseydim de öldü diye ağlardınız dedim kapıları çarptım gittim. Belki aylarca gitmedim aramadım. Bu arada annem yatağa bağımlı hasta oldu. O para evin giderleri, annemin ameliyat masrafları vs derken çar çur oldu. Ve ben şu an 2 aydır yatalak o anneme bakıyorum. Düğün zamanı heldi kardeşimin. Ama annem ne kız istemeye gidebildi, ne düğüne gidebilecek. He tabiki oh çekmiyorum, keşke böyle olmasaydı diyorum. Ama Allah kimi kimin eline düşürecek bilemeyiz. Bu tarz örnekler bende de çok, ilahi adalete güven. Kimseden bişey bekleme. Lafın yeri gelince de yapıştır gitsin. Sen bu davranışları taşıyabiliyorsan, onlar da duyacaklarını taşıyabilirler.
Kendinle barış, çocuklarını da güle güle büyüt. Sevgiler
Sizin adınızada çok üzüldüm hayat işte .. allah şifa versin anneciğinize inşallah çok çok teşekkur ediyorum