Annem2

Esil3535

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
72
12
33
Bu konu hakkında daha öncede konu açmıştım. Sorun annem ve kız kardeşim. Kardeşim 17 Yaşında ben 24 ve üni son Sınıfa geçtim başka bir ilde okuduğum için yaz tatilinde burdayım ve nişanlıyım okul bitince seneye evlenicez. Kardeşimle aramız pek iyi değil yani onun bana karşı bitip tükenmeyen bir kıskançlığı ve asabiyeti var. Annemde 5 yıl önce hastalık atlattı çok zor dönemler yaşadık hepimiz yıprandık.şimdi iyi ama ben iyi Değilim. Okuduğum ilden buraya 1 haftalık tatile gelsem bile bikaç gün sonra burnumdan geliyo kardeşim hemen kıskançlığını belli ediyo babam kesinlikle beni tutmaz ya kardeşim ya da annem haklıdır annemde kafasına göre sinirlenip sinir krizi geçiriyo ama sebep hep beni gösteriyo hep suçlu ben oluyorum. Ama yeminler ederimki mübarek günde Oruçlu ağzımla benim bir sucum yok ne yapıyorsam onların tavırlarına Karşılık o da bşy demedim sadece bana çok müdahale etme ben kaç yaşındayım dedim bana yaptığını kardeşime asla yapmıyor o bu Yaşında oğlanlarla konserlere gidiyor kimse bşy demiyor ama ben nişanlım ve abimlerle bi yere gitsem surat yapıyor kızıyor falan. Nişanlımı istemiyorlar diye düşünüyorum. Nişanlım da son derece saygılı bi insan kavgalarımız oluyo ama seviyoruz çok seviyoruz ve 7 Yıldır birlikteyiz ve daha seneye evlenicez bunun verdiği gerginlik var zaten ama sorunları bi şekilde hallediyoruz ama annem sürekli müdahale sürekli sorular soruyo kv görümcem hakkında alttan alttan dolduruyo ama insanlara karşı kesinlikle ikiyüzlü davranıyo hep gülüyo bana iyi davranıyo falan ama evde böyle değil. Son olayı anlatıyım çok uzattım biliyorum ama aşırı doluyum daha neler var içimde. Nişanlımla abisinin dükkanında iftar yaptık ve bayramlık falan bakıp Eve gittim saat 11 Di kardeşimde dışardaymış ve bana surat yapan annem benden sonra gelen kardeşime hiçbirşey demedi. Sonra neyse takmadım babama tatlı falan koyuyorum geceden gidecekti işe sonra ütüleri yapacaktım. Nişanlımla gğZel vakit geçirmiştik ve çok mutluyum sonra bi anda imalı bir ses ( keşke o toplamayı yapabilsem size ) evdeki fasulyeyi beğenmediniz heralde bugün dedi ancak ne ben Nede nişanlım annemin yemeklerini beğenmemezlik yapmayız hep iltifatlar yağdırırız onu demesi Saçma geldi zaten ne zaman Nişanlımla onlar olmadan bi yere gitsem eve geldiğimde kıyamet kopuyor. Direk söylemesede Acısını çıkarıyor. Sonra bende dayanamadım neden ima ederek konuşuyosun dedim ve babam annem hepsi bir ağızdan Üstüme geldiler bende odama gittim. Sonra kardeşim geldi annemi neden üzüyorsun senin hareketlerinden bıktık hep sen mi Haklısın diyerek saygısızca Şeyler söyledi bağırdı bende bşy demeden banyoya girdim duşumualıp yattım. Sabah erkenden postaneye gitmem gerekti babamın işleri için Kalktım giyindim uyuyor diye ses yapmadan çıktım gece kuran okuyor uykusuz kalıyor diye ayakkabılarımı giyerken aniden kapıyı açıp neden gidiyorum demiyosun dedi bende rahatsız etmemek için dedim takkk suratıma kapıyı Çarptı neyse Çarşıda işlerimi hallettim dedemlere geldim ninem burda kal bugün yarın arefe yardım edersin dedi zaten eve gitmek istemiyordum tamam dedim. Annemde vardı o da Yemeğe kalacaktı sonra kardleşn aradı anahtarım yok hemen eve gel diye kalktı hazırlandı gidiyorken sen gelmiyor musun dedi bende ben bugün burda kalcam dedim ki her zaman kalırım burda sorun olmaz pek neyse ben gelmicem deyince bi anda elindeki poşetleri fırlatıp sinir krizi geçirdi ben ağzımı açıp tek kelime etmedim ağlaya ağlaya gitti. Şimdide dedemlere geldi gene bayram hazırlığı için ama konuşmuyo sanki suçlu benmişim gibi. Ya ben napayım şimdi yarın bayram neden bana bunu yapıyorlar neden beni istemiyorlar ben bunları hakedecek ne Yaptım nolur nasıl davranmam gerektiğini söyleyin nolurrrr (

Evlenene kadar yut her şeyi seni aşırı kıskanmış annen ve kız kardeşin birde başka birine değer verdiğinden oturu sağlam komplekse girmişler...yazık.

Ayni seyleri yasadim ve yasiyorum inanirmisin.gercekten kiskancliktan oluyor.kv nisanlim ve ben fotograf cekildik annem cekti hatta.aylar sonra onunla fotograf cekilirken gozlerin guluyor bana gelince surat bir karis.halbuki alakasi yok.hic ses etmiyorum konusmuyorum nisanida attim zaten.kibirleniyordu eş dosttan simdi nisani attigimi nasil soyleyecek merak ediyorum.hic umursama nisanlina da anlatma insan annesine ve babasina bile sirtini dayamamali kendi kendine dimdik ayakta durmalisin.cok zor ama oyle olmasi lazim

sabret. en fazla yaz tatili boyunca ailenin yanında kalacaksın sonra okul ondan sonra evlencekmişsin ne güzel :)

Canim gercekten cok uzun yazmissin keske biraz daha kisa olsaydi hepsini okuyamadim ama okicam

Teşekkür ederim kızlar yalnız olmadığımı bilmek güzel bi his. Dayanmak çok zor Allah hepimize sabır versin gerçekten içim o kada
Canim gercekten cok uzun yazmissin keske biraz daha kisa olsaydi hepsini okuyamadim ama okicam
içim o kadar Doluki canım inan sadece nişanlım ve siz varmışsınız değer veren gibi hissediyorum vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hepinize

Allah yardımcın olsun benimde kız kardeşim var bende üni son sınıfım o da lise son sınıf herşeyimi kıskanır en basit i ben dışarı çıkayım hemen evde kıyametler kopar Allahtan annem babam huyunu biliyor. Neyse evlenene kadar sabırlı ol evlendikten sonra da tavsiyem başka şehirde otur yoksa o anne ve kardeş seni hiç rahat bırakmaz.

Bu zamane gençlik de bir tuhaf. Biz dr o yaslarda olduk ve hic ablalarimizi kiskanmadik.. Insanin kendi ailesi boyleyse başkaları neden iyi davransin??
Bence oturun duzgunce konuşun. .

anlıyorum seni özellikle evlilik arefesinde olan kızlara bu eziyetleri çektirmek moda herhalde ..Yazık ,ne diyim,sabret zaten az kalmış..Evlenince değerli olursun da ,neden hepsi aynı tavrı sergiliyor onu anlamıyorum ..
Mesela benim kardeşim annemle tartışsak bile araya girmez,bana müdahelede bulunmaz,kötü söz çıkmaz ağzından,babam da öyle ama sizinkilerin hepsi aynı oraya biraz takıldım ..
Suçlamak için sormuyorum yanlış anlamayın ama evleniceksiniz diye biraz pervasız davranmış olabilir misiniz ?

Uzgunum ama hikayenin eksik oldugunu dusunuyorum. Kendi acindan anlatiyorsun tabi, ama evde herkes haksizda birtek senmi haklisin? Belki gercekten asabi yaklasiyosun, belki cok elestiriyosun, belki saygisiz yaklasiyosun, belki begenmemez tavirlar takiniyorsun ve ailenin buda zoruna gidiyordur ve hep birlikte senin ustune geliyorlardir?

Durdur yere ana baba kardes cephe almazlar canim.

Hayır kesinlikle öyle davranmadım ne ben ne nişanlım yapmadık sözlerinden çıkmadık ne derlerse öyle oldu herşey hala da böyle oluyo ama neden yapıyorlar anlamıyorum hala

Aynen öyle yapıyorlar canım evet inanacağınızı düşünmüyordum zaten ama kesinlikle ben onlara birşey Yapmıyorum kıskançlık yaptıklarını düşünüyorum her dedikleri Yapan Kızın Evlenip artık yapamıcağını bildikleri için böyle olduklarını düşünüyorum ben her zaman Özeleştiri yapan biriyim hatam var mı derim hep düşünürüm varsa düzeltmeye çalışırım işin içinden çıkamadım da buraya yazdım şimdiye kadar hep sustum ama kendimi Köle izaura gibi hissetmeye başladım artık gerçekten sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü size anlatamadığım çok şey var

kardeşinin kıskançlığını oldukça çocukça buldum. benim de o yaşta anne ayrı bir kız kardeşim var. birbirimizi değil kıskanmak, hep korur kollarız.
annene gelince evlenecek olmanı sindirememiş gibi? alttan almaya çalış biraz. mesela fasulye konusunda ben olsam, hemen sarılır öperdim annemi, dünyanın en iyi aşçısının yemekleri önüme gelse anne yemeği gibi yok derdim. idare et canım. üzüleceğin şeyler yapma, söylememeye çalış.

Canım aramıza soğukluk koydular artık öpmeye gidiyorum tersliyolar trip atıyorlar bende yaklaşamıyorum. Bunların hepsi abartı demeyin valla billa hiçbir abartı yok anlattıklarımda

küçük kardeşler biraz kıskanç olabiliyor. azıcık sabır canım.
evliliğin için de Aallah mutlu etsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…