- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
Benim annemde çok benziyor sadece fazla şiddet yok
Örneğin annem dısarı cıktıgında bir keresinde evi toplamıstık kardeslerimle süpriz olsun diye.Eve geldi bu evin hali ne çok dağınık diye bağırdı.Topladık ama diyince de sustu
Bir keresinde yemekte karpuz var mı evde demistim bağırmıştı yine o önündekiler yetmiyor mu diye
Babam filme gidelim sinemaya gidelim demisti annem güzel filmler çoktan geçti diye adama bağrındı
Bunlar hastalık derecesinde bence.Sabredin zaten evleniyorsunuz
Annenden Yana maalesef yüzün gülmemiş canım, inşallah evlenince çoook mutlu olursun Veee mükemmel bir anne olursun.
Canımmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim annem de bu kadar olmasa da buna yakın. Çok zorluk çekti inanılmaz azimli egolu kontrolcü bi kadın o yüzden huzur nedir bilmez. Hep bi sorun bulur rahat etmediği gibi ettirmez de. Ben de böyle bi konu açıcaktım ama sonra düşündüm ki bunun bi çözümü yok ancak dertleşmek için açılabilir. 30 umda evlendim evlenene kadar yedi beni resmen. Ben de çok dirayetliyim onun baskısı yüzünden bulduğumla evlenmedim çoook iyi bi eşim var milletin yuvasında huzuru olmaz benim tam tersi evimde huzurum var zaman zaman annem ağlatır eşim teselli eder. Ama asssla değişeceklerine inanmıyorum bu hayattaki sınavımın annem olduğunu düşünüyorum. Ben de eşimin annesinin çocuklarıyla iletişimine olgun tavrına saygısına çok imreniyorum. Tek bi çözüm buldum eşimle yüzgöz olmaktan çekiniyor kavgalarımızı ona anlatmamı istemiyor ben de anlatıyorum üzüldüğüm için anlıyor soruyor diyorum o yüzden artık bana daha az bulaşıyor tabiri caizse. İletişimi sınırlı tutuyorum açıkçası soğudum da artık insanın annesi için bunu demesi çok kötü ama öyleCanımsın benim kuzum benim.
Sen beni çok daha iyi anlarsın o zaman.
Yoruldum cidden.
Ben çocuğumun tırnağı taşa deyse yureğime hissederimm canının acısını.
Nişanlımın annesine bakıyorum oğluna karşı öyle şevkat dolu ki.
Nasıl kibar.
Nişanlım diyor ben daha çok kuçukken bile annem bi yetişkinmişim gibi konuşuyordu bana diyor.
Nasıl iç çekiyorum.
Dediğin gibi guzelim bizi böyle bir yapıda anne buyuttu ama biz evlatlarımızı çok daha farklı yetiştireceğiz.
Ömrumuz komşunun çocukları ile kıyaslanmakla geçti.
Ki her sene taktirlik bir çocuktum.
Sen yine ergenliğini doyasıya asi yaşamışsın uzum benim öyle bir hakkım bile yoktu sessizce odamda ağlardım.Böyle geçirdim.
Kardeş olabilir miyiz :)))Yapıyor zaten canım, nişanlım annemin böyle biri olduğunu bilse şoka girer.
Çunku dış çevreye öyle modern, seven bir kadın olarak gözukuyor ki anlatamam.