Annem...

ozgecim yanlış hatırlamıyorsam nişanlın rahatsızdı sen tadavi olacaktın.konuyla alakasız olucak ama bir gelişme var mı merak ettim iyi misiniz?

Canım benim Merhaba.
Dun tedavimin son iğnesinide vuruldum bitti.
6 ay gördum tedaviyi.
Tedaviyi görduğum için korkulacak birşey olmadığını söyledi doktorlar canım.
Allahın izini ile tabi...

Canım benim Merhaba.
Dun tedavimin son iğnesinide vuruldum bitti.
6 ay gördum tedaviyi.
Tedaviyi görduğum için korkulacak birşey olmadığını söyledi doktorlar canım.
Allahın izini ile tabi...

çok sevindim uzun bir süreç olmuş ama geçmiş olsun :)

Canımsın benim kuzum benim.
Sen beni çok daha iyi anlarsın o zaman.
Yoruldum cidden.
Ben çocuğumun tırnağı taşa deyse yureğime hissederimm canının acısını.
Nişanlımın annesine bakıyorum oğluna karşı öyle şevkat dolu ki.
Nasıl kibar.
Nişanlım diyor ben daha çok kuçukken bile annem bi yetişkinmişim gibi konuşuyordu bana diyor.
Nasıl iç çekiyorum.
Dediğin gibi guzelim bizi böyle bir yapıda anne buyuttu ama biz evlatlarımızı çok daha farklı yetiştireceğiz.
Ömrumuz komşunun çocukları ile kıyaslanmakla geçti.
Ki her sene taktirlik bir çocuktum.
Sen yine ergenliğini doyasıya asi yaşamışsın uzum benim öyle bir hakkım bile yoktu sessizce odamda ağlardım.Böyle geçirdim.
Misafir çocuğu gelsin yaramazlık yapsın ona sinir olur ama benden çıkarırdı , saçlarımı iki eliyle tutar yolardı , yediğim dayaklarda cabası. Hiç konuşmazdık nerdeyse, ben bi etkinliğe katılmak istesem her zaman ne gerek var derdi hala da aynıdır ama oğlu ben müzik kursuna gidicem dese hemen gönderir oğlumun mesleği olsun diye ama ben öyle mi nasılsa kocaya gidicem , koca evinde yapayım ne yapacaksam düşün böyle bir zihniyetle büyüdüm , küçükkende öyleydi , ergenliktede , şimdi dişimi gösteriyorumda pek sesi çıkmıyor ama yine de sevgiden eksik kaldım iletişimimiz yoktu. Annemi seviyorum ama dediğim gibi bişeyler eksikti hep bende. Ergenlik döneminde o kadar kötüydüm ki , her bana kızıp bana vurduğunda ben bileğimi keserdim ordaki bir damla kanı görünce intikam almış gibi olurdum sakinleşirdim, panik atağı geç borderline rahatsızlığına yakalandım , ne zaman okulu bitirdim işe girdim işte o zaman atlattım , seni senden başkası anlayamaz kuzum , hepimiz bu hayatta tek başımayız, hepimiz kendimizden sorumluyuz. Ben bu yüzden çocuğuma yaşadıklarımı yaşatmıycam , umarım önümüzdeki hayat güzel olur.

Misafir çocuğu gelsin yaramazlık yapsın ona sinir olur ama benden çıkarırdı , saçlarımı iki eliyle tutar yolardı , yediğim dayaklarda cabası. Hiç konuşmazdık nerdeyse, ben bi etkinliğe katılmak istesem her zaman ne gerek var derdi hala da aynıdır ama oğlu ben müzik kursuna gidicem dese hemen gönderir oğlumun mesleği olsun diye ama ben öyle mi nasılsa kocaya gidicem , koca evinde yapayım ne yapacaksam düşün böyle bir zihniyetle büyüdüm , küçükkende öyleydi , ergenliktede , şimdi dişimi gösteriyorumda pek sesi çıkmıyor ama yine de sevgiden eksik kaldım iletişimimiz yoktu. Annemi seviyorum ama dediğim gibi bişeyler eksikti hep bende. Ergenlik döneminde o kadar kötüydüm ki , her bana kızıp bana vurduğunda ben bileğimi keserdim ordaki bir damla kanı görünce intikam almış gibi olurdum sakinleşirdim, panik atağı geç borderline rahatsızlığına yakalandım , ne zaman okulu bitirdim işe girdim işte o zaman atlattım , seni senden başkası anlayamaz kuzum , hepimiz bu hayatta tek başımayız, hepimiz kendimizden sorumluyuz. Ben bu yüzden çocuğuma yaşadıklarımı yaşatmıycam , umarım önümüzdeki hayat güzel olur.

Canım benim okurken nasıl duygulandım anlatamam çok kötu şeyler yaşamışsın ya :KK43:
Annemde kardeşime benden daha çok değer verir.
Nedirse erkek çocuklarına olan zaafı.
Halbuki bilmiyordu yarın birgun yaşlansalar ona ilk bakacak evladı benim.
Bana ne yaparsa yapsın o benim annem.
Ama biri gelse Özge bize bakmaz, ondan hayır yok falan der.
İnsanlara bu şekilde anlatması beni deli ediyor.
Ben onlar için neler duşunurken o benim hakkımda neler diyor.
Neyse ki az kaldı kuzum yuvamızı kurup gidelim.
O zaman akılları başlarına gelir inşallah.
Ben hep duşunuyordum annem temizlik yapmasın ben evlenince gelir yaparım haftada bi kaç gun yemeklerinide yapıp kendi evime giderim diye duşunuyordum annem bana hayırsız evlat muamelesi yapıyor.

Canım benim okurken nasıl duygulandım anlatamam çok kötu şeyler yaşamışsın ya :KK43:
Annemde kardeşime benden daha çok değer verir.
Nedirse erkek çocuklarına olan zaafı.
Halbuki bilmiyordu yarın birgun yaşlansalar ona ilk bakacak evladı benim.
Bana ne yaparsa yapsın o benim annem.
Ama biri gelse Özge bize bakmaz, ondan hayır yok falan der.
İnsanlara bu şekilde anlatması beni deli ediyor.
Ben onlar için neler duşunurken o benim hakkımda neler diyor.
Neyse ki az kaldı kuzum yuvamızı kurup gidelim.
O zaman akılları başlarına gelir inşallah.
Ben hep duşunuyordum annem temizlik yapmasın ben evlenince gelir yaparım haftada bi kaç gun yemeklerinide yapıp kendi evime giderim diye duşunuyordum annem bana hayırsız evlat muamelesi yapıyor.

Zor kuzum ne yapıcaksın et tırnaktan ayrılır mı derler ya mecbur onlar bizim ailemiz , biz çocuklarımıza yaşattmayalım hep böyle düşünüyorum... Evlenince bende farklı olucağını düşünüyorum kuzum , özler o zaman seni.

Zor kuzum ne yapıcaksın et tırnaktan ayrılır mı derler ya mecbur onlar bizim ailemiz , biz çocuklarımıza yaşattmayalım hep böyle düşünüyorum... Evlenince bende farklı olucağını düşünüyorum kuzum , özler o zaman seni.

Bencede Kuzum.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Biz çocuklarımızı öyle bir ortamda buyutmeyelim yeter.

babanız ayrılmayı hiç düşünmedi mi? bi erkek bu kadar huysuz bir kadına onca yıl nasıl tahammül eder şaşırdım.

babanız ayrılmayı hiç düşünmedi mi? bi erkek bu kadar huysuz bir kadına onca yıl nasıl tahammül eder şaşırdım.

Maalesef eski insanlar yeni nesil gibi değil.
Ayrıca babam çokta seviyor annemi çoğu kez ağladığımda odama gelir teselli verir bana kızım ben yıllardır çekiyorum duymamazlığa ver yoksa hayatı çekilmez bir hale getirirsin diyor.
Kendisi duymamazlığa veriyor, yazık napsın.
Annem bide inanılmaz iftira atan bir kadın çok önceden yine babamı sinirlendirmişti ve o sırada söylnirken annem perde asıyordu.
Babam yanına gitti iner misin duzgunce konuşalım dedi annem kendini bi attı yere ne yapıyorsun ittin beni pislik falan neler söyledi babam şok bir şekilde donup kalmıştı kardeşim geldi babamı itti ne yapıyorsun sen baba dedi ama olayı balkon camından ben gördum babam dokunmadı bile şok olmuştum annem çok tehlikeli biri :KK43:

Maalesef eski insanlar yeni nesil gibi değil.
Ayrıca babam çokta seviyor annemi çoğu kez ağladığımda odama gelir teselli verir bana kızım ben yıllardır çekiyorum duymamazlığa ver yoksa hayatı çekilmez bir hale getirirsin diyor.
Kendisi duymamazlığa veriyor, yazık napsın.
Annem bide inanılmaz iftira atan bir kadın çok önceden yine babamı sinirlendirmişti ve o sırada söylnirken annem perde asıyordu.
Babam yanına gitti iner misin duzgunce konuşalım dedi annem kendini bi attı yere ne yapıyorsun ittin beni pislik falan neler söyledi babam şok bir şekilde donup kalmıştı kardeşim geldi babamı itti ne yapıyorsun sen baba dedi ama olayı balkon camından ben gördum babam dokunmadı bile şok olmuştum annem çok tehlikeli biri :KK43:
o zaman doktora götürmelisiniz. hatta geç bile kalmışsınız.

o zaman doktora götürmelisiniz. hatta geç bile kalmışsınız.

Asla kabul etmez böyle b irşeyi maalesef.
Doktorumun bana verdiği Panik Atak ilaçlarımı almamı dahi yasakladı sen deli değilsin diyor.
Halbuki bu bambaşka bir hastalık maalesef o konularda oldukça kapalı.

benim annemde sizin ki gibi , evet hemen hemen herşeyi yapıyor fakat sonra lafını ediyor ve ben 19 yasındayım nefret etttim artık ondan her allahın günü kavga.

benim annemde sizin ki gibi , evet hemen hemen herşeyi yapıyor fakat sonra lafını ediyor ve ben 19 yasındayım nefret etttim artık ondan her allahın günü kavga.

Benim nefretim kavga esnasında oluyor sadece, yarım saat sonra onu canımdan çok sevdiğimi anlıyorum :KK43:
Sizi çok iyi anlıyorum öyke kötu ki evde ki huzursuzluk.
Hele ki bu huzursuzluğun sebebi canınınız ciğerinizse daha kötu.
Nefret etmek istersiniz edemezsiniz. vs vs ..

X