Annem ..

Iste basta birazcik kontrolsuz davrandigin icin isler o noktaya gelmis, ama duzelecektir illa ki. Annen yumusayacak, sen sakinleseceksin, bu sureci kisa tutmak da senin elinde. Sakin ol, ufak ufak hareketlerle, ufak isaretlerle annene kuslugun bitmesini istedigini goster, buzlar bir erisin. Sonra tekrar konus bu konulari detaylica. Tartismaniz sirasinda soylemis olabilecegin kotu sozler uzerine dusun, soylememen gereken seyler soylediysen annenin gonlunu al. Su an annene ters gitmen sadece sana zarar verir. Her sey yoluna girecek, hic uzulme. Sakin ve sabirli ol, ilimli davran, iletisim kurmaktan da vazgecme yeter Unutma, insanlar bizim aynamiz oluyor cogu zaman. Nasil yaklasirsak oyle karsilik bulmamiz olasi.

Bana bunları söyleyebilir karsisina alıp konuşabilir , bunları hic dusunmedm haklisiniz dusunemedigimi bildiği için bir anne olarak bana öğretebilir ama bağırarak çağırarak bana laf sokrak beni tehdit ederek bunu yapması normal mi sizce . zaten bende tanışmasından yana değilim ama dediğim gibi sadece fikrini almak için sordum kendisine cevabına da üzülmedm olgnlkla karsiladm çünkü erken bende farkndyim ama boyle yaparak beni cezalandırmaya mi calisiyo?

İnanın iki gündür o kadar şey yaklaşmaya çalışıyorum ki annem benim tek dostum arkadaşım ailem aramızın bozulmasını asla istemem ama ben cabaladgmda sürekli itiyo beni işlerine yardımcı oluyorum bana ters ters konuşuyo bilmiyorum coktum su bir haftadır gerçekten .s inş herşey iyi olur inşallah . Şimdide diken üzerinde şikayet edecek mi diye bekliyorum .s

Canım yapsın hic bir şey demiyorum kızı bende sevdim daha fazlasını yapsın gözüm yok ama insani uzuyo yerime koyun kendinizi nolur tanisali bir ay olmadı ya olmadı ki ne bu?

Bende 2 -3 yil oldu sandim..
Ozaman gercejten abartiyor annen .ne acelesi varmis hemen boyle .

O erkek çocuk olduğundan siz kız isteyeceksiniz kızı ve ailesini annen tanımak istemiş olabilir o yüzden. Ama senin için kız evi naz evi ya seni istemeye gelecekler onlar, o yüzden mesafeli olmak istemiş olabilir. bir de abin büyük olduğundan daha zamanı var demiştir. çok büyütme bence ikiniz de kız ya da ikiniz de erkek olsaydınız sorun olurdu da ikinizin durumu biraz farklı.

Bu annenle konuşurken nasıl davrandiginla ilgili. Agir konustuysan, kirdiysan ve bagirdiysan ceza vermek istemiş olabilir. Ben anne olsam senin dediğin gibi alır karşıma nazikçe anlatırdım. Annen senin dediğin gibi ayrımda yapabilir ilerde bilemem. Ve su anki tavrı da doğru değil, kotu davranması da. Tek diyeceğim, anneni başka insanlar için üzme. Aranızda sorun cikacaksa bile ikinizle ilgili şeylerden çıksın. Kiziyorsan, kiriliyorsan sana yönelik tavırlarına kiril. Başka insanları araniza sokma. Senden 4 yas büyüğüm. Anne sözünün önemini 2 yıl önce öğrendim.

Simdi annem ne zaman birşey dese, can kulağı ile dinlerim. Tüm önemli konularda ona danisirim, fikrini almadan adim atmam. Zamanı geldiğinde sende ogreneceksin bunu. Umarım benim öğrendiğim şekilde olmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…