Annem...

rabbim acil şifalar versin annenizi size bağışlasın inşallah,kıyamam ben annelerin tırnağına dahi..sonuçlar temiz çıkar umarımm

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim
Annem yarın yatıyor hastaneye :( perşembe günüde ameliyat olcak off inşallah sağ sağlim çıkar hastaneden.. Hala okadar güçlü durmaya çalıyor ki bizim ona moral vercegimize o bize veriyor ana işte yaa :( Süreyyapaşa Hastanesi’nde ameliyat olçak dualarınız bizde esirgemeyin kızlar...

bol dua edin inşallah ayırlısıyla bişey çıkmadan ameliyatını olur gelir yanınıza Allah şifasını versin anneciğinizin

bugun annemi yatırdık hastaneye yarın sabah 9da amelıyata gircek dualarınızı esirgemeyin kızlar çok ihtiyacımız var:Saruboceq:

bitanem,canim,güzel yüzlü dostum
ne olur üzme kendni tamam bende farkindayim cok zor bi durum,fakat senin güclü olup annecigine desdek olman lazim.sen güclü bi insansin bunuda atlaticaksiniz ailecek hic mi hic merak etme o güzel göz yaslarini sil ve anacigina ve yavrucuguna siki siki saril Allah´in izniyle hersey düzeöecek ve canim teyzecigim eskisindende daha saglikli olacak
hepimiz senin arkandayiz dualarimiz teyzecigimle
suan senin yaninda o kadar olmak isderdimki
sana desdek olmak elini tutmak teyzecigimi öpmek
ama olsun yaninizda olmasamda oralarda farzet beni cünki kalbim hep sizinle bitanem
bol bol dua ediyorum annemler de dahil
seni cok seviyorum iyi bak kendinie minik kujummm

Geçmiş olsun canım.Korkma bırakmaz.Tıp öyle ilerledi ki,ben 30 yıl öncesinde gırtlak kanseri ameliyatı olup yıllarca yaşayanlara şahitolmuştum.30yıl sonrasında ise kimbilir ne yenilikler olmuştur..Geçmiş olsun diyorum tekrar.

bugun annemi yatırdık hastaneye yarın sabah 9da amelıyata gircek dualarınızı esirgemeyin kızlar çok ihtiyacımız var:Saruboceq:

Canım Her zaman sizinle
Allah bir an önce Saplık sıhhat versin İnşallah.
Güçlü birisin Sakın bozma kendini herkeze moral ol Şeniz

Back