Annem...

Korkma temiz çıkar inşallah canım,seni en iyi ben anlarım anneminde boynunda kitle var parça alındı patolojiye gitti temiz çıkar da sende bende rahatlarız inşallah... Anne bi başkadır nolur kötü düşünmeyeli Alya-arda, acil şifalar canım :çok üzgünüm:

Allah yardimciniz olsun.. Rabbim sifa versin cnm..

insallah temiz cikar canim .. ne olur üzme kendini..
annenin morale ihtiyaci olacaktir eminim.. kalbini ferah tut.
allah acil sifalar versin.

of canım yaa ne dıyım hayırlı haberler al inşallah anne lafını duyunca bıle ıcım sızlıyor yaa:(

:1no2:of canım yaa ne dıyım hayırlı haberler al inşallah anne lafını duyunca bıle ıcım sızlıyor yaa:(

Çok geçmiş olsun.Şafi olan Rabbimiz Şifa versin..
Herşey güzel olacak inşallah yüreğini ferah tut gülüm.
Dualarımız sizinle...

Güçlü ol kendini salma sımsıkı sarıl anneciğine..

Hepinizden ALLAH razı olsun kızlar bütün hastalarımıza mevlam şifa versin:Saruboceq:

meger babam bize farklı söylemiş annem gırtlak kanserinden değil Lenf kanserinden şüpheleniyorlar ilk patalojide ordaki dokunun birin hasar gördüğünü gördüler bu şimdi ikinci olcak boğazdan kesip ciğerlerden parça alıp tekrar patalojiye gitçek umarım herşeyi temiz çıkar eskisinden daha sağlıklı olur anneciğim..

Lütfen positiv düsünmeye calissin.....Hersey temiz cikacak Allahin izini ile....

Rabbim acil sifalar versin Annenize.....:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım. Üzülmekte çok haklısın; ama bunu mümkün olduğunca anneciğine hisettirmemeye çalış. Moral çok önemli, biliyorsun.
Ayrıca kanserin çok korkunç olduğunu da düşünme. Yeni atlatmış biri olarak söylüyorum, kanser sanıldığı gibi mutlaka öldürücü değil. Evet, zor bir tedavi süreci var ama en azından olumlu sonuç verebiliyor.
Sevgiler...

sevgili alya-arda lenf kanseri yse şayet tedavisi mümkün bi tanem en yakınımdan ve çevremden biliyorum allah devasını veriyor bizimkilerin tedavisi bitti şükür sadece kontrolleri var allahıma şükür herşey yolunda ,sen annenin şikayetlerini bana anlat sanırım daha başında annen bu işin erken teşhis sanırım

canım acil şifalar inşallah.çok gecmiş olsun rabbim sizlere bağışlasın dilerim.

Pet-Ct

bu linke mutlaka bakarmısın...ssk karşılayabiliyor..dikkatinize.araştırın mutlaka,orda burda boşa zaman gecirmeyin ne var ne yok ilk etapda öğrenin biran önce tedaviye başlayın tatlım,diretin isteyin ısrarla hemde.birgün bile zaman kaybı anneniz için çok şey ifade edebilir.
tekrar gecmiş olsun

çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar
Allah şifa versin
amin canım inşallah.
Lütfen positiv düsünmeye calissin.....Hersey temiz cikacak Allahin izini ile....

Rabbim acil sifalar versin Annenize.....:Saruboceq:
ççok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.
Geçmiş olsun canım. Üzülmekte çok haklısın; ama bunu mümkün olduğunca anneciğine hisettirmemeye çalış. Moral çok önemli, biliyorsun.
Ayrıca kanserin çok korkunç olduğunu da düşünme. Yeni atlatmış biri olarak söylüyorum, kanser sanıldığı gibi mutlaka öldürücü değil. Evet, zor bir tedavi süreci var ama en azından olumlu sonuç verebiliyor.
Sevgiler...
Çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın:Saruboceq: ablacım inan evde en güçlü ve kendini bırakmayan bi ben bi annem var sanki annem hasta değil gibi olmaya çalışıyor ama çevre evdekiler annem ölcekmiş gibi davranım ağlayıp zırlıyorlar:gitme: ne kadar kızsamda milellet hala moral bozuyorlar off inş tez bizamanda aTLAtırız mafoldumben
sevgili alya-arda lenf kanseri yse şayet tedavisi mümkün bi tanem en yakınımdan ve çevremden biliyorum allah devasını veriyor bizimkilerin tedavisi bitti şükür sadece kontrolleri var allahıma şükür herşey yolunda ,sen annenin şikayetlerini bana anlat sanırım daha başında annen bu işin erken teşhis sanırım
çok tşk ederim ilgin için canım saol.
arkadaşım acil şifalar diliyorum dualarım sizinle
çok teşekkür ederim.
canım acil şifalar inşallah.çok gecmiş olsun rabbim sizlere bağışlasın dilerim.

Pet-Ct

bu linke mutlaka bakarmısın...ssk karşılayabiliyor..dikkatinize.araştırın mutlaka,orda burda boşa zaman gecirmeyin ne var ne yok ilk etapda öğrenin biran önce tedaviye başlayın tatlım,diretin isteyin ısrarla hemde.birgün bile zaman kaybı anneniz için çok şey ifade edebilir.
tekrar gecmiş olsun

İrna çok tşk ederim ilgin alakan için canım muhakkak araştırcam.

dünya bir küreyse yarısı annedir temelidir dünyamızın canım annene dualar ediceğiz rahat ol sen de dua et onunla bağın var ya ondan inş hiçbirşeyi kalmaz

Umarım Bir an önce en iyi şekilde düzelir.
Ama önce sen kendini düşün bebeklerini düşün tabikide "anne" ama sen iyi ol ki herkeze güç ol destek ol.

Cok cok gecmis olsun, insallah hersey guzel cikar patolojidn, rabbim acil sifasini versin insallah .

geçmiş olsun, acil şifalar diliyorm

Back