Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah.çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar
Allah şifa versin
ççok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.Lütfen positiv düsünmeye calissin.....Hersey temiz cikacak Allahin izini ile....
Rabbim acil sifalar versin Annenize.....:Saruboceq:
Çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın:Saruboceq: ablacım inan evde en güçlü ve kendini bırakmayan bi ben bi annem var sanki annem hasta değil gibi olmaya çalışıyor ama çevre evdekiler annem ölcekmiş gibi davranım ağlayıp zırlıyorlar:gitme: ne kadar kızsamda milellet hala moral bozuyorlar off inş tez bizamanda aTLAtırız mafoldumbenGeçmiş olsun canım. Üzülmekte çok haklısın; ama bunu mümkün olduğunca anneciğine hisettirmemeye çalış. Moral çok önemli, biliyorsun.
Ayrıca kanserin çok korkunç olduğunu da düşünme. Yeni atlatmış biri olarak söylüyorum, kanser sanıldığı gibi mutlaka öldürücü değil. Evet, zor bir tedavi süreci var ama en azından olumlu sonuç verebiliyor.
Sevgiler...
çok tşk ederim ilgin için canım saol.sevgili alya-arda lenf kanseri yse şayet tedavisi mümkün bi tanem en yakınımdan ve çevremden biliyorum allah devasını veriyor bizimkilerin tedavisi bitti şükür sadece kontrolleri var allahıma şükür herşey yolunda ,sen annenin şikayetlerini bana anlat sanırım daha başında annen bu işin erken teşhis sanırım
çok teşekkür ederim.arkadaşım acil şifalar diliyorum dualarım sizinle
canım acil şifalar inşallah.çok gecmiş olsun rabbim sizlere bağışlasın dilerim.
Pet-Ct
bu linke mutlaka bakarmısın...ssk karşılayabiliyor..dikkatinize.araştırın mutlaka,orda burda boşa zaman gecirmeyin ne var ne yok ilk etapda öğrenin biran önce tedaviye başlayın tatlım,diretin isteyin ısrarla hemde.birgün bile zaman kaybı anneniz için çok şey ifade edebilir.
tekrar gecmiş olsun