Annem

Amin çok teşekkür ederim umarım bende her şeyi geride bırakırım sizin gibi

Diger iki kardesinize ayni davraniyor mu? Davranmiyorsa annesinden oyle gordugu icin degildir. Davranislarini affedebilirsiniz tabi ama kabullenin o boyle. Sizi sevmesi icin yipranmayin

Diger iki kardesinize ayni davraniyor mu? Davranmiyorsa annesinden oyle gordugu icin degildir. Davranislarini affedebilirsiniz tabi ama kabullenin o boyle. Sizi sevmesi icin yipranmayin
Önceden sadece bana böyle davranıyordu son zamanlarda ise kız kardeşime de böyle yapmaya başladı ama abime böyle değil Anneannem de onun gibi erkek çocuklara değer verir kız çocuklarına pek değer vermez.Aslına buraya konu açmamın sebebi kız kardeşim kendimden geçtim alıştım artık ama ona da böyle davranmasını istemediğim için çözüm yolu bulmaktı .Yorumunuz için teşekkürle

Kardesinize sevginizi siz gosterin baskasinda yanlis kisilerde aramasin sevgiyi. Bir kadinin erkeklere oncelik verip kizi dislamasi beni cok sasirtiyor. Kendiside kadin sonucta aklim almiyor benim.

Kardesinize sevginizi siz gosterin baskasinda yanlis kisilerde aramasin sevgiyi. Bir kadinin erkeklere oncelik verip kizi dislamasi beni cok sasirtiyor. Kendiside kadin sonucta aklim almiyor benim.
Kız kardeşim için elimden gelen her şeyi yapıyorum arkadaş gibiyim onunla .Her zaman ona değerli olduğunu hissettiriyorum ben üzülünce o beni teselli eder o üzülünce ben onu teselli ederim ergen kendisi daha.Bende şaşırıyorum bu duruma öncelikleri paşa oğulları oluyor hep .Annemi en çokta abim üzüyor halbu ki

Siz calisiyor musunuz kardesinizle ayri eve cikmaniz mumkun mu?

Ben evlenene kadar annemle sizin gibi bı ilişkimiz vardı.evlendikten sonra aşırı bı sevesi geldi benimse içinde bı yerlerde bı soğukluk kızgınlık var.diger ablalarim abilerim annemin ne kadar merhametli sevecen oluşundan bahseder ama bana nedense hiç öyle gelmiyor.hatta bunun için kendimi sucluyorum herkes onun hakkında böyle diyor sen nasil öyle düşünürsün diye kendime kızıyorum.sorumun cevabını hala alamadim hatta bazen ben çok simarigim fazla duygusal bakıyorum bile diyorum.

Kızdığı zaman bunu abimin yanında yapmaz yani bu yönünü pek göstermez kimseye yanlız kaldığımızda sinirini öfkesine beli eder . Evet bende ara ara soğuk yaptığım için fazla alınganım diyorum ama öyle değil gerçekten kötü davranıyor çünkü

Sınava hazırlanıyorum ben ve yaşadığım ilçe çok küçük ayrı eve çıkma lüksümüz yok maalesef
Ne sinavi kpss mi universite sinavi mi? Ikisinide kazanirsaniz bir umut dogar sizin icin uzaklasir baska sehre tasinirsiniz.

Benim küçükken de bana karşı bı ofkesi vardı.hep acaba onların çocuğu değil miyim bile derdim.bi çocuk bunu dusunuyorsa duygusallık değildir sebebi demekki var biseyler.

Ne sinavi kpss mi universite sinavi mi? Ikisinide kazanirsaniz bir umut dogar sizin icin uzaklasir baska sehre tasinirsiniz.
Üniversite sınavı ikinci mezuna kalışım bir türlü olmuyor ailem sağlıkçı olmamı istiyor ama ben sağlıkçı olmak istemiyor. Başka bölüme gitmemi de istemiyorlar inşallah bir an önce her şey düzelir

Benim küçükken de bana karşı bı ofkesi vardı.hep acaba onların çocuğu değil miyim bile derdim.bi çocuk bunu dusunuyorsa duygusallık değildir sebebi demekki var biseyler.
Çocukken de özgüvensizdim şimdide öyle nedense kimse beni sevmezmiş gibi hissetirdi bana bu çok acı bişey

Daha kucukmussun. Hersey duzelir merak etme. Hangi bolumu istiyorsan ona git. Babanla aran nasil o destek olmaz mi universite icin sana?

Daha kucukmussun. Hersey duzelir merak etme. Hangi bolumu istiyorsan ona git. Babanla aran nasil o destek olmaz mi universite icin sana?
Babam kendi hayatını kurmuş eşiyle çocuğuyla da gayet iyi yaşayıp gidiyor . Babamın maddi durumu da çok iyi ama ben para istediğimde işi yokuşa sürüyor param yok diyip duruyor halbu ki işleri çok iyi paraya para demiyor. Onun için eşi ne derse o kadın para ver derse verir .Ben aramadığım süre boyunca aramaz sormaz asla .Yani destek olmaz babam .İnşallah düzelir ama pek umudum yok açıkcası

Cok uzuldum. Telefon harici gorusmuyorsun anlasilan. Esi iyi biri olsaydi belki ordan yururdun. Ne yapip edip sinavi kazan uzaklas ailenden kardesin haric. Burs part time is felan bi sekilde idare edersin. Sonra is bulup hayatini yoluna sokarsin. Kendine inan hayal kurmaktan cekinme.

En son geçen yıl temmuz ayında gördüm babamı o kadına çok bağlı biz umrunda değiliz .Yorumunuz için teşekkürler umarım her şey çok güzel olur .

Sınavda başarılar diliyorum şimdiden alınganlık değil bu, bazı aileler psikolojik hasar vermekten başka bir şey yapmaz ne yazıkki. Umarım istediğin bölümü kazanır, şehir dışında yaşarsın.

Bir söz duymuştum koşulsuz seven anne baba değil evlattir diye cok doğru nedense ailede en çok sorunlu olan sevilip hakli görülür genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…