• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Geçen ay kendisinden biraz soğudum fark etmiş telefonlarımı kurcaladı ne yapıyorsun sen dedim telefonu çektim aldım diye telefonu yere çaldı kendini kaybetti ama kimsenin haberi yok burda bir arkadaş bencil demiş bana anneme anlattım diye ben anneme sadece bilmesi gerekenleri anlattım bunların hiç birinden haberi yok üzülür diye anlatamadım
Evladı için üzülmeyecekse ne için üzülecek annen? Zaten senin annen üzülmez sıkma canını. Bak benim annem engelli bir birey 2 çocuğum var aldatıldım çık git evimize dedi. Kendi şehir dışındaydı hemen geldi. Şimdi oğlumu eğitime götürüyorum annem kızıma bakıyor. Aile bugğnler için aile. İyi günde herkes olur zaten.

O kadar güzel içten yazmışsınız ki çok teşekkür ederim beni ne kadar güzel anlamışsınız
Burada bazı yorumlar sizin durumunuzu ve içinde bulunduğunuz keşmekeşi düsünmeden çok düşüncesizce yazılmış.
Ben olsam annemle görüsmem şöyle asarım böyle keserimlere takılıp üzülmeyin lütfen. Aileniz istediği kadar yarım ağız konuşsun boşanınca size bakmak zorundalar. Kolay olacak demiyorum ama siz bunun altından kalkabilirsiniz. Tek başına bir çocuğu büyütmüs bi kadın her seyi yapabilir, bunun ötesi yok. Siz yük değilsiniz. Siz de çalışıp kendi paranızı kazanacaksınız. O sırada kres çıkana kadar anneniz de seve seve cocuğa bakacak. Zaten gelmiş neredeyse 3 yaşına tv izleyip kraker yemekten başka işi yok ki artık. Hem biraz cocuk neşesi annenize de iyi gelir. O da gram sağlıklı düsünemiyor çünkü. Elalemin bi tarafını kaşıya kaşıya edeceği dedikodu icin herifin biriyle ömür çürütülür mü allah askına

Ben sizi anlıyorum. Siz çok ağır şeyler atlatmışsınız. Aslında en basta kocanızın ve annenizin hastaneye yatırılıp tedavi edilmesi gerekirken el birliğiyle sizi bu ucube normale ikna etmeye çalışmışlar. Siz yine de direniyorsunuz. Daha fazla insana anlatın çünkü sesimiz çıktığı kadar varız

Burada bazı yorumlar sizin durumunuzu ve içinde bulunduğunuz keşmekeşi düsünmeden çok düşüncesizce yazılmış.
Ben olsam annemle görüsmem şöyle asarım böyle keserimlere takılıp üzülmeyin lütfen. Aileniz istediği kadar yarım ağız konuşsun boşanınca size bakmak zorundalar. Kolay olacak demiyorum ama siz bunun altından kalkabilirsiniz. Tek başına bir çocuğu büyütmüs bi kadın her seyi yapabilir, bunun ötesi yok. Siz yük değilsiniz. Siz de çalışıp kendi paranızı kazanacaksınız. O sırada kres çıkana kadar anneniz de seve seve cocuğa bakacak. Zaten gelmiş neredeyse 3 yaşına tv izleyip kraker yemekten başka işi yok ki artık. Hem biraz cocuk neşesi annenize de iyi gelir. O da gram sağlıklı düsünemiyor çünkü. Elalemin bi tarafını kaşıya kaşıya edeceği dedikodu icin herifin biriyle ömür çürütülür mü allah askına

Ben sizi anlıyorum. Siz çok ağır şeyler atlatmışsınız. Aslında en basta kocanızın ve annenizin hastaneye yatırılıp tedavi edilmesi gerekirken el birliğiyle sizi bu ucube normale ikna etmeye çalışmışlar. Siz yine de direniyorsunuz. Daha fazla insana anlatın çünkü sesimiz çıktığı kadar varız
Çok teşekkür ederim güzel zamanınızı ayırıp yazdığınız için maalesef dediklerinizde haklısınız tek başıma çırpınıp duruyorum ve aklımda o kadar şey varki ayrıldığımda sinirlenip dozunu artırıp bizleri ailemide öldürür diye çok korkuyorum haberlere çıkan ailesiyle beraber öldürürdü haberleri aklıma geliyor

Back