Annem...

Eşimden başka kimsem yok inanın sağlıkla kendimle ilgili hiç bir şeyi dert etmiyorum sadece yani destek korkma yaa geliriz hallederiz yani ben hayatım boyunca ailesine karşı hiç talebi olan biri olmadım ama bekler tabiki insan yani bu durumda dert etme sen kızım n'olacak gibi bir şey bekliyorum yok yapmur yağdı yok kar yağdı yok bugün şuram ağrıyor yok aman sıkılırım gelsem mi gelmesem mi.... Bunlar beni çok yordu çok yorgunum Allahım anne babalarımıza güç kuvvet versin sağlık versin

Böyle olumsuz enerji veren birinin gelmemesi daha iyi emin olun. Allah size güç kuvvet versin. Eşinizle halledersiniz daha güzel hem de

Sizin ilk çocuk değil sanırım, gelmese de tecrübelisiniz yaparsınız. Eşinizle birlikte üstesinden gelirsiniz. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi, akıllı uslu bir bebek olsun.

Sizin ilk çocuk değil sanırım, gelmese de tecrübelisiniz yaparsınız. Eşinizle birlikte üstesinden gelirsiniz. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi, akıllı uslu bir bebek olsun.
Amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ..Allah'ın izniyle her şey yoluna girer bunu dert etmiyorum zaten sadece neden bazı süreçler bizde sıkıntı oluyor buna çok üzülüyorum.Asla bilerek isteyerek eziyet eden talepleri olan biri olmadım beklentim de yok her şeyin altına kendim girerim bazen bir başım okşansın istiyorum malesef yaş kaç olursa olsun

Doğumda destek olmasını istemeniz gayet normal ama sen çocuk doğur çalış ben bakarım demesini beklemeniz çok aşırı bir istek. Kadın zaten büyütmüş çocuklarını torunla da mı uğraşacak. Ben anneme kıyamıyorum hiç. Yazık değil mi ya zaten yaşı başı var onlara güvenerek çocuk mu yapılır, bakmak zorunda hiç değil zaten.

Benim doğum sonrası çocuk bakımı gibi bir talebim yok olmadı da zor da kalsam da kendim hallettim bende kıyamıyorum zaten aslında gelse kendisi için çok iyi olur ama asla böyle bir şey beklemiyorum tabiki bakmak zorunda değil ben bütün planlarımı kendime göre yapıyorum bu konu da hem fikiriz... Zaten bir insanın tavrından ne kadar bu konuda istekli olup olmadığı anlaşılır...Sen doğur ben bakarım demesini beklemiyorum zaten ama sanki bu istenecekmiş gibi tedirgin olunmasından da kendimi suçlu hissediyorum yani demek istediğim zaten benim böyle bir amacım yok

İstekli değil gelmicem dememiş anladığım kadarıyla. Annene ilk zamanlar için destek olması adına 1-2 hafta belki sonra 40 ında da gelmesi konusunda konuşup söz alırsın planını yaparsın.İleride Sen işe gidip annen büyütecekse orası annenin bileceği bir şey, tahammül seviyesi ve dediğin gibi hastalık hastası durumlarından dolayı kendin büyütmeni öneririm kreş yaşında da kreşe göndermeni. Bugünleri hatırlayıp üzülmemen için konuşmalısın, hormonlar…

Keşke ebeveynlerimiz yetiştikleri gibi bize de lanse etmese bizleri de aynı sorunlarla savaşmaya mecbur bırakmasalar, inanırmısın son zamanlarda bende bu konuları çok düşünüyorum annem fevri olduğunda yada farklı düşüncelerde olduğunda flan.. anneni değiştiremezsin ama psikoloğa yönlendireblirsin orda yüzleştikce travmalarla kendini bulcaktır. Annenin bu davranışı isteksizliği seninle alakalı olmadığı bariz ortada hiç bence kişisel algılama beklentini minimum da tut..

Tabi insan doğumda annesini yaninda istiyor ama annenizin cok yorulmamasi icin durumunuz iyiyse temizlik,yemek icin iki üc haftaliğina yardimci tutabilirsiniz.Belli bir yastan sonra herkes hersey insana zor gelebiliyor o sizi anlasa siz de onu anlasaniz iyi olur.

Bazı yorumlar şaka gibi.
Sanki konu sahibi annesi gelsin bebeğine temelli baksın demiş.
Doğumda insan anne desteği arıyor. Bir hafta, on gün bunu evladına çok görmeyi ben normal kabul etmiyorum açıkçası.
Gelmeyeni, istemeyeni de zorlayamazsiniz ama bu o annenin sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…