Burada bazı yorumlar sizin durumunuzu ve içinde bulunduğunuz keşmekeşi düsünmeden çok düşüncesizce yazılmış.
Ben olsam annemle görüsmem şöyle asarım böyle keserimlere takılıp üzülmeyin lütfen. Aileniz istediği kadar yarım ağız konuşsun boşanınca size bakmak zorundalar. Kolay olacak demiyorum ama siz bunun altından kalkabilirsiniz. Tek başına bir çocuğu büyütmüs bi kadın her seyi yapabilir, bunun ötesi yok. Siz yük değilsiniz. Siz de çalışıp kendi paranızı kazanacaksınız. O sırada kres çıkana kadar anneniz de seve seve cocuğa bakacak. Zaten gelmiş neredeyse 3 yaşına tv izleyip kraker yemekten başka işi yok ki artık. Hem biraz cocuk neşesi annenize de iyi gelir. O da gram sağlıklı düsünemiyor çünkü. Elalemin bi tarafını kaşıya kaşıya edeceği dedikodu icin herifin biriyle ömür çürütülür mü allah askına
Ben sizi anlıyorum. Siz çok ağır şeyler atlatmışsınız. Aslında en basta kocanızın ve annenizin hastaneye yatırılıp tedavi edilmesi gerekirken el birliğiyle sizi bu ucube normale ikna etmeye çalışmışlar. Siz yine de direniyorsunuz. Daha fazla insana anlatın çünkü sesimiz çıktığı kadar varız