Annem

Çocuk bakabilir diye düşünüyorum sonuç itibariyle artık büyüdü maşallah en en kötü tv açsa ben işteyken o bile yeterli mesela başkasına güvenemem çünkü kanseri atlattı çok şükür maddi imkanıda zaten ben çalıştığım için sağlardım ama o arkamda oluşlarını hisstmediğim için adımı atamıyorum ne söylesem herkesin kötü huyu var bunun içinmi boşanacaksın biz neler çektik diyor

İnsanları üzmekten kırmaktan korkuyorum çok içime kapandım kendimi üzmenin insanları üzmekten iyi olduğunu düşünüyorum maalesef soramıyorum o yüzden
Tam teersisi , ben de içime atıp bana dert olacağına söyleyeyim ona dert olsun derim hep. Yoksa insanlar salak ezik sanıyor. Kibarlık naiflik yaramıyor

Madde kullanmak öyle dusta saç bırakıyo, pc'de çok oyun oynuyo yahut yazları ezine peyniri gibi kokuyo tadında konuşarak düzeltebileceğiniz ya da "minnak kötü bi huy canım amaaan" denilip geçilebilecek bi şey degil ki. Birinden boşanmak için en mantıklı sebep. Annelerde bazen böyle bi çilekesliği kabul etme hali olabiliyo bence, kendi gencliklerinden kalma bi savunma mekanizması belki de. Ama bu onun bakis açısını haklı yapmaz. Yanlış olan siz değilsiniz

Yazdıklarınızdan akıllı biri olduğunuz fikrindeyim. Ama bu yalnızlık izolasyon ve destek beklediginiz yerden desteğin gelmemesi sizi yavaş yavaş zehirlemis. En yakın zamanda bi terapiye başlamak ve bi destek grubu edinmek ve onlardan güç alıp harekete geçmek her şeyi düzeltecek. Emin olun hiçbi şey su an düsündüğünüz kadar umutsuz değil, siz boktan bi insan değilsiniz. Daha berrak bi zihne ihtiyacınız var

Bence bira bencilsiniz.Annenizin kanser olduğunu yazmışsınız. Canının derdine düşmüş kadına bunları anlatıp niye yük ediyorsunuz?

Bence bira bencilsiniz.Annenizin kanser olduğunu yazmışsınız. Canının derdine düşmüş kadına bunları anlatıp niye yük ediyorsunuz?
Bencil değilim ben öğrendikten sonra anneme söylemedim sırf üzülür diye en sonunda söylemek zorunda kaldım boşanacağımı karaşlaştırınca söyledim oda boşanma adın çıkar dedi

Kaç yaşındasın, çocuğun kaç yaşında, eğitim durumun nedir?
Mesela çocuğun okul çağındaysa okula tam gün verip bir iş bulabilirsin. Biraz para biriktirip belki bir hayat kurarsın çocuğunla. Annen yük görmüş belli ki seni. Ben olsam konuşmam bile. Herkes ne çileler çekmiş kısmı neye göre kime göre? Adam bağımlı daha ne olsun boşamak için

O
25 yaşındayım görücü usulü evlendim prensim 2.5yaşına girecek biraz oğlumun büyümesini bekliyorum ondan sonra ayrılıp oğlumla güzel hir hayat kuracağım inşallah ama o zaman da annemin yanına değil ayrı eve çıkarım annem böyle devam ederse

Allah bağışlasın yavrunu. Çok gençsin taşı sıksan suyunu çıkarırsın yeter ki iste. Ben kızımı 3,5 yaşında devletin yaz okuluna başlatmıştım. 3 yaş alan okullarda var. O zamana kadar bir iş bulmaya odaklan. Kocana da çaktırma ilmek ilmek işle

Bağımlı bir adamın yaninda kızını ve torununu nasıl bırakır bir anne aklım almıyor gerçekten..

Geçen ay kendisinden biraz soğudum fark etmiş telefonlarımı kurcaladı ne yapıyorsun sen dedim telefonu çektim aldım diye telefonu yere çaldı kendini kaybetti ama kimsenin haberi yok burda bir arkadaş bencil demiş bana anneme anlattım diye ben anneme sadece bilmesi gerekenleri anlattım bunların hiç birinden haberi yok üzülür diye anlatamadım

Yanlış anlaşılmasın antidepresan doktor vs derken sizi hatalı taraf olarak görmedim. Zaten asıl sorunlular tedavi olmadığı için biz bu haldeyiz ya. Sadece eşinizden ayrılmak ve yeni bir adım atmak için biraz daha berrak bir zihne ihtiyacıniz var gibi hissettim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Aslında doktora gittim selectra yazdı ama ilerde bağımlı olurum bırakamam diye korkuyorum ve ilaçta çok ağır geliyor hasta gibi yatıyorum sürekli istifa ediyorum nasıl yenebilirim sizdede böyle oldumu acaba
Aslında başlangıçta ilk hafta yarım içiliyor ama size dokunuyorsa bikac gun çeyrek deneyebilirsiniz bence. En azından sizi zamanla daha özgüvenli hale getirir. Ama kullandığınizi eşinize söylemeyin eşinize güvenmiyorum bunu bile koz olarak kullanabilir

O kadar güzel içten yazmışsınız ki çok teşekkür ederim beni ne kadar güzel anlamışsınız

Evet dediğinizi anladım teşekkür ediyorum haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…