Annem

Madem boyle dogum gunu kutlama
Evet oyle ama iste cok zoruma gitti dogum gunu yapmasi umrmda degil biz evlat degilmiyiz insan bizide çagirir gelin pasta alidik kutlayalim diye biz el olmusuz o evlat olmuş tersi olmuş

Madem boyle dogum gunu kutlama

Evet oyle ama iste cok zoruma gitti dogum gunu yapmasi umrmda degil biz evlat degilmiyiz insan bizide çagirir gelin pasta alidik kutlayalim diye biz el olmusuz o evlat olmuş tersi olmuş
Annen konusunda sonuna kadar haklısın
İnşallah en kısa zamanda evlatlarının kıymetini bilecek hissedecek bilince kavuşur ondan önce Rabbim sizden razı olsun

Tamam hadi dahil olmayalim ozamn dogum gunu umrumda degil değil niye demiyor annem biz dogum gunu kutluycaz hadi sizde gelin pasta aldik yiyelim gelin evlat olmuş biz el tersi olmus yani

Ben şey kısmına takıldım gelin neden sizi çağırmadı doğum gününe aranız bozuk mu

ben zaten evliyim kaynnamda var hatta hasta olsa onada bakarim
Üzüldüm sizin için. Arayıp sordunuz mu “Anne şimdi gelinin doğumgününü kutluyorsun ya niye kemdi kızlarınınkini yıllarca kutlamadın? Niye bi pasta yapıp üzerine mum dikmedin?” Diye?
Soyleyemiyor insan işte desen hasta zaten stres yapip uzulmesin diye diyemiyor kiyamiyor işte insan desen de bir sey degismicek okadar baktik ona adin hayirsiz evlat olur

Soyleyemiyor insan işte desen hasta zaten stres yapip uzulmesin diye diyemiyor kiyamiyor işte insan desen de bir sey degismicek okadar baktik ona adin hayirsiz evlat olur
Ama siz başka şeylere kızıp yengenizden çıkarıyorsunuz. Madem bunu üzüntüsünü yaşıyor annenizi de kırmak istemiyorsunuz, o zaman kız kardeşinizin doğumgününden bir gün önce diyeceksiniz ki annenize “anne geline yaptınız ya ne güzel olmuş, yarın kardeşime de sürpriz bir pasta alıp çay bahçesine gidip mum üfleyelim olur mu? Nasıl sevinir hem bize de hatıra olur” aynısını da kızkardeşiniz sizin doğumgünününzde yapacak. Sonra diyeceksiniz ki “aa ne güzel olsu yollardır niye yapmamışız, artık her sene doğumgünümüzde böyle ufak bi kutlama yapalım bizbize”

Annemin arkadan gizlice dogum gunu yapipta cağirmamasi

Yoo bozul degil hatta bizde arayip kutladik annemin arkadan iş çevirmesi sadece
Tamamda şimdi ben mesela annemi arayıp sormayan gelinin doğum gününü kutlamam siz neden böyle bir şey yaptınız annenize kızmayın sizde geline tepkinizi belli edemiyorsunuz

Tamamda şimdi ben mesela annemi arayıp sormayan gelinin doğum gününü kutlamam siz neden böyle bir şey yaptınız annenize kızmayın sizde geline tepkinizi belli edemiyorsunuz
annemin israriyla ayip olur dedi oyuzden kutladik ama kardeşim soylemiş cevabini vermiş

Kvye Allah için bakarsın bakmazsın ama zorunluluğun yok yengenin de zorunluluğu yok

Kıskançsınız

Gelin sizin annenize bakmak zorunda değil, bu yüzden gelinle arasına mesafe koyması saçma olurdu zaten. Ayrıca sizin kızacağınızı düşündüğü için söyleyememiş kadın üzüldüm şuan

Sizinde anneniz bugune kadar dogum gununu kutlamayip elin kizi gelince kutlasaydi gorurdunuz kiskanc diyip yargılamadan anlayip dinlemeden once duşunup aynisini siz yasaydiz ne yaprdiniz bi dusunun derim
Yaa bu kısmı görmemişim sizin hiç kutlamadı mı doğum gününüzü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…