Annem

Mym5134

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
98
13
8
29
Merhaba kizlar annemi çok seviyorum riskli bir kalça cıkığı ameliyati oldu ben ve kardeşlerim yogun ilgiyle ona baktık ilgilendik evde her işini yaptik neyseki iyileşti her işini yapabiliyor ama sürekli olarak hep bizi yaninda istiyor abimin eşi yani gelinimiz tam annemin ameliyat gunu gelmeden bir ay once o koye gitti annem iyilesene kadar ne geldi ne aradi ne sordu biz evlatlari olarak ona okadar cok ilgi gosterdik bebek gibi baktik desem yerdir ama hala annem bir gun gitmeyelim triplere giriyor aliniyor hemen adimiz hayirsiz evlat oluyor daha dogrusu encok kiz kardesimle biz baktık annemize abim uzman cavus oldugu icin baska sehirde gorev yaptı karisida koye gitti ama zorlu surecleri biz atlattik agrisindan gece inlemelerini biz duyduk

Sonra ne oldi dersiniz annemi cumartesi gunu aradigimda parkta oldugunu torununu goturdugunu soyledi ama ben anlamistim ortada dönen yalani olay burda patladi megersem kiymetli gelinimizin dogum gunuymus onun dogum gununu kutlamak ocin parka gitmisler banada cocgu parka goturduk dedi bu yalani kiz kardesim fark etti onuda nasil farketti annemdeymis kardeşimin kizinin elindeymis annemin telefonu galeri acik kalmiş bi bakmiski pastayla fotograf cekinmisler pastanin ustunde iyiki dogdun gelin kizim yazıyormuş ve kardeşim şok olmuş gorunce uzulmus direk anlatti bana ben annemlerden biraz uzak oturdugum icin kardesim daha yakin anneme ev gelir gider surekli anneme onunda esiyla arasinda problem oldugu icin 4 senedir dogum gunusu pastayla kutlanmiyor zoruna gitmis ve benimde zoruma gitti dogum gunu kutlansin umrumda degil annemin bana yalan soylemesi cok zoruma gitti

Yalan söylemesinin zorunuza gitmesi normal ama gelin bakmak zorunda da değil annenize. Sonuçta sizin anneniz, onun için el

Some bazı ebeveyn problems.

Özellikle kız çocuklarına kendilerini baktırır erkek çocuklarının totosunu yerler.

Gelin iyi yapmış hem kendi annesi değil hem baksa aynı size davrandığı gibi davranırdı ona da.

Bazı insanlar iyiliği haketmediklerini düşündükleri için kendine iyilik eden insanlara önem vermeyip kendilerine kayıtsız kalan insanları göklere çıkarırlar.

Anneniz de bu model ha yine yapın ona bakın tabiki annenizdir ama karşılığını böyle almaya da hazırlıklı olun değişmez.

Tam bir görümce konusu. Eşi başka bir şehre görevi gitmiş kadın da tabiyki ailesinin yanına gider. Kayınvalidesine bakacak iki tane çocuğu var yanında, eşi de başka şehirdeyken niye ailesine gitmesin? Siz çocukları olarak annenizden sorumlusunuz gelini değil. Annenizi de yalan söylemek zorunda siz bırakmışsınız. Biliyo huyunuzu mecbur yalan söylemiş.

Yalan söylemesinin zorunuza gitmesi normal ama gelin bakmak zorunda da değil annenize. Sonuçta sizin anneniz, onun için e

Gelininiz "sizin" annenize bakmak zorunda değil. Annenize bakmakla yükümlü olan abiniz ve sizlersiniz.
ya tabiki bakmak zorunda degil ama kaynanasi ameliyat olmus bi aramazmi konusmazmi biz okadar anneme iyilik edelim gelsin elin kizin dogum gunu kutlasin

Tam bir görümce konusu. Eşi başka bir şehre görevi gitmiş kadın da tabiyki ailesinin yanına gider. Siz çocukları olarak annenizden sorumlusunuz gelini değil.
Tam bir görümce konusu. Eşi başka bir şehre görevi gitmiş kadın da tabiyki ailesinin yanına gider. Siz çocukları olarak annenizden sorumlusunuz gelini değil.
madem oyle ozaman neden annem bana yalan soyluyor ayricada biz baksin annemize demedik gitto koye bir gun bile aramadi ve okadar kiymetliyken yani

ya tabiki bakmak zorunda degil ama kaynanasi ameliyat olmus bi aramazmi konusmazmi biz okadar anneme iyilik edelim gelsin elin kizin dogum gunu kutlasin
O annenizin bileceği iş. Demek ki durumdan rahatsız olmamış. Evet nezaketen arayıp geçmiş olsun diyebilirdi ama dememiş o onun insanlığı. Aramak zorunda da değil ayrıca belki sevmiyor umursamıyor. Anneniz rahatsız olmamış hala peşinde geziyor da size ne oluyor ki? Neden yalan söylediğini de annenize soracaksınız gelininize değil.

Bence anneniz gelinine şirin gözükmek istiyor çünkü gelini ile iyi olmazsa torununu ve oğluyla iyi olmaz. Bence bu olayı görmezden gelin annenizin tarafından bakın. Size pasta almamasinin sebebi sizi sevmemesi değil geliniyle mesafeli olmak istememesi. Gelinle arayı iyi tutmazsa oğluyla iyi olmaz.

Hayir niye bilsin huyumuzu biz ona bebek gibi baktik zaten biz gelinimize birsey dedgimiz yok zaten onemli olan annemin yalan konusmasi annemin bir dedigini iki etmeyiz biz her işine kosariz ama yaranamayiz

Hayir niye bilsin huyumuzu biz ona bebek gibi baktik zaten biz gelinimize birsey dedgimiz yok zaten onemli olan annemin yalan konusmasi annemin bir dedigini iki etmeyiz biz her işine kosariz ama yaranamayi,

Sizin probleminiz ne annenizin yalan söylemesi ne de annenize sizin bakmış olmanız . Tam olarak abinizin eşine karşı iki kız kardeş bir olmuş kendi kendinizi kuruyorsunuz , dolduruyorsunuz .
Annenize bakmamış aramamış sormamış vs ama anne bu durumdan gayet memnun , siz o kadarda dahil olmayın bence .

Kizlar bence burda konu sahibinin asil problemi. Biz annemize baktik nankorluk etti. Gelin hiç sallamadi el ustunde tutuyor. Gizli sakli dogum gunleri kutlaniyor kendi kizlarina asla yapilmayan seyler.
Ee tamam burda söylenmesi gereken kişi annesi. Gelin bakmadı, aramadı diye suçlanmamalı. O onun bileceği iş. Annesine sorsun madem "seni bir kere bile merak etmemiş insana neden böyle süpriz yapıp neden bize yalan söyledin" diye.

Ben zaten geline birsey demiyorum benim kizmam anneme okadar iyilik ediyoruz ona yinede yaranamiyoruz

Arkadaşım el kızı yengende olsa annene bakmak zorunda değil herkes kendi annesinin yaşamıyla mükellef…

Artık vazgeçin şu düşünceden abin bakmıyor karısı neden bakacak?

Görümce olarak ileride gelin olacaksın sorarım sana sen kv bakmak zorunda mısın?
Bakacak mısın?

Belki annen bile bu kadar dert etmemiştir, arayıp sorması ayrı bakmak zorunda değil DEĞİL.

Kocası göreve gitmiş tabiki annesinin yanına gidecek…

Herkes kendi annesine baksın lütfen el kızı dediğiniz insandan bir şey beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…