canım annen bir boşanma atlattığı için biraz problemli olması doğal,bide şöylle oluyor yaş geçtikçe anneler daha sinirli oluyor biz büyüyoruz bende annemle hep kavgalar ederdim hemde hiç bir neden yokken batıyordum ona hemde tek çocuğum ona rağmen o zaman üzülüyordum ölmeyi bile düşünüyordum hep,maalesef anneler bilinçsiz muhakkak kı senin iyliğini istiyor ,sende paylaşacak bir kardeşin olmadığı için ona gidip anlatıyorsun ilşkini ufacaık bir mutluluğun olsa anneciğinle paylaşmak istiyorsun seni çok iyi anlıyorum ama ben böyle agrasif olmasının nedeni boşanma yani baban aslında sorun biz atlattık bitti dediğimiz şeyler slında bastırdığımız duygular ve ara ara karşımıza çıkıyor işte annen bunu sindiremmeiş ki bu doğal ben ne olursa olsun boşanmaya karşıyım bir erkek evlendim dedği kadına ömür boyu sahip çıkmalı oratada aldatma gibi büyük nedenler yoksa öyle çekip gitmemeli asla sana gelince
hayatta ne olursa olsun sen tek başınasın bunu unutma erkek arkadaş,aile,koca hepsi gelip geçici ,güçlü ol kendi sınırlarını çiz ,hayatta bir duruşun olsun ,güçlü görün güçlü olmasanda, istersen dertleşriz de senle ama dedğim gibi hayyataki herşey güçtür unutma bunu sen eğer güçlü olursan kimse sana birşey yapamaz ,annenide alttan almaya bak ,oda yaşamış bir sürü şey bilemezsin kimsenin ne hiseetğini mutlaka senin iyiliğini düşünüyor bende okul yıllarımda hep kavga ederdim şimdi daha iyiyiz herşey gönlünce olsun