Mesajlarınıza tek tek cevap veremedim. Annemin hastalığı Tehlikeli bir hastalıkmış bir şey yok diyip göndermişler. Bugün durumu kötüleşince yeniden gittik hastaneye . Bu seferki doktorun ilgi ve alakası sayesinde ortaya çıktı
başka hastaneye sevki gerekmiş. Guillain barre sendromu … çok nadir görülen bir hastalıkmış. Ayaklardan başlayıp yukarı doğru çıkan bir sinir hastalığı… IVIC diye bir tedavi uygulanacakmış 5 gün ama o tedavi esnasında yoğun bakım desteğine ihtiyaç duyabilirmiş. Entübeye ihtiyaç duyabilirmiş çünkü diyaframı da hızlı bir şekilde etkileyen bir hastalıkmış
Önce ayaklardan başlayıp hızlı ilerleyen bir hastalıkmış o yüzden yürüyemiyormuş. Hayati riski Var mı dedim üzgünüm ama var bunu söylemek zorundayım dedi . Eğer her şey yolunda giderse sonra fizik tedaviye başlanır dedi . Ama yolunda giderse işte… 112 kabul edecek hastane araştırıyormuş bulduklarında sevk edeceklermiş hala bekliyoruz… konumda anlattığım belirtiler varsa sizde mutlaka ihmal etmeyin … bittim tükendim ben. Bol dua edin lütfen ismi nazmiye. Allahtan bir şans daha istiyorum sadece küçük bir şans
o benim sadece annem değil, arkadaşım dostum sırdaşım meleğim…