Mesafe iyidir aynen. Yemek saatlerinde gelme dicem annemeYaşasın yanlız değilimsaka bı yana bizdede aynı sorun var ama tersi bırak yemesin bırak uyumasin bırak oynasın tüm düzen 1 günde sıfırlanıyor tekrar tekrar oturtana canım çıkıyor. Naparsin belki ilerde bizde öyle olcaz. Ben çok sert yaptım artık güzelce söylüyorum yine dinlemiyor anladım ki ne yapsam boş biraz mesafe iyidir. Kalp kirmaya degmez
Siz cok yanlis davraniyosunuz ne demek annemMalesef benim cocugum dogdugundan beri uzerimdeki baskisini size anlatamam. Okadar guzel sutum vardiki. Ama emmedi.cocugum sagiyordum hep emzirtmediki dogru duzgun agliyor kiyamiyorum dedi hep mama dayadi. Uzuntuden sutum azaldi. Zorla 10 ayina kadar emzirebildim. Ilk annem mama veriyordu sonra al emzir diyordu. Cocuk daha emer mi beni . Sert yapsam darilir diye de korkuyorum. Annemin kalbini kirmak istemiyorum ama sabrim kalmadi
Bence farkederdi çünkü ek gıdaya geçtiğinde ne verirseniz damak tadı oluşuyor çocukta..kızım fasulye yemezdi. 2 kaşık yoğurt verirdim.sonra 1 fasulye tanesini yoğurtlu verirdim, çıkarırdı..tekrar verirdim..alışınca sadece yoğurtsuz 2 fasulye tanesi verirdim yutardı. ..öyle öyle alıştı...Allah aşkına 1 tane anne çıksın da desin ki benim çocuğum 1 yaşından itibaren sorunsuz her yemeği yedi..yemezler...şükür şimdi 7 yaşında herşeyi yiyor..hiç ayırt etmez....Vallahi ben de çocuğum bir şeyi sevmezse asla vermedim. Hiç zorlamadım. O da bir birey dedim. Asla bir şeyleri karıştırıp vermedim. Yumurta peynir vs vs karistirip veren arkadaşlarım vardı. Bence kötü görünüyordu vermedim. Her şeyi ayrı verdim şu bu. Şimdi 9 yaşında nur topu gibi çoğu şeyi yemeyen çocuğum var. Bildiğin çok az şeyi yiyor. Damak zevki varmışmış. Gözüne güzel görünmeyen şeyin tadına bile bakmıyor. Mesela lahmacun gözüne hoş görünmediği için bugüne kadar tadına bile bakmadı. Ama arkadaşlarımın çocukları iyi yiyor yani. Acaba diyorum zorlasam fark eder miydi yoksa bu cocuk yine mı böyle olurdu. Yahu muz bile yemiyor çok tatlıymismis..muz sevmeyen insan var mıdır ki şu dünyada.. ağzına sürmez daHa neler neler. Saysam bitmez. Ama çok sağlıklı beslemiyormuş eşim öyle diyor. Gel de bana sor. Ne desem bilemedim..acaba peşinden yemekle koşan annelerden mı olmalıydım diyorum bazen.
Çok tatliymismismis deyisinize bayildimVallahi ben de çocuğum bir şeyi sevmezse asla vermedim. Hiç zorlamadım. O da bir birey dedim. Asla bir şeyleri karıştırıp vermedim. Yumurta peynir vs vs karistirip veren arkadaşlarım vardı. Bence kötü görünüyordu vermedim. Her şeyi ayrı verdim şu bu. Şimdi 9 yaşında nur topu gibi çoğu şeyi yemeyen çocuğum var. Bildiğin çok az şeyi yiyor. Damak zevki varmışmış. Gözüne güzel görünmeyen şeyin tadına bile bakmıyor. Mesela lahmacun gözüne hoş görünmediği için bugüne kadar tadına bile bakmadı. Ama arkadaşlarımın çocukları iyi yiyor yani. Acaba diyorum zorlasam fark eder miydi yoksa bu cocuk yine mı böyle olurdu. Yahu muz bile yemiyor çok tatlıymismis..muz sevmeyen insan var mıdır ki şu dünyada.. ağzına sürmez daHa neler neler. Saysam bitmez. Ama çok sağlıklı beslemiyormuş eşim öyle diyor. Gel de bana sor. Ne desem bilemedim..acaba peşinden yemekle koşan annelerden mı olmalıydım diyorum bazen.
patates kızartmasını görünce kaçan 2 oğlum var şok yaşıyorum yahu sen çocuksun ne demek patates kızartması yemem :)Vallahi ben de çocuğum bir şeyi sevmezse asla vermedim. Hiç zorlamadım. O da bir birey dedim. Asla bir şeyleri karıştırıp vermedim. Yumurta peynir vs vs karistirip veren arkadaşlarım vardı. Bence kötü görünüyordu vermedim. Her şeyi ayrı verdim şu bu. Şimdi 9 yaşında nur topu gibi çoğu şeyi yemeyen çocuğum var. Bildiğin çok az şeyi yiyor. Damak zevki varmışmış. Gözüne güzel görünmeyen şeyin tadına bile bakmıyor. Mesela lahmacun gözüne hoş görünmediği için bugüne kadar tadına bile bakmadı. Ama arkadaşlarımın çocukları iyi yiyor yani. Acaba diyorum zorlasam fark eder miydi yoksa bu cocuk yine mı böyle olurdu. Yahu muz bile yemiyor çok tatlıymismis..muz sevmeyen insan var mıdır ki şu dünyada.. ağzına sürmez daHa neler neler. Saysam bitmez. Ama çok sağlıklı beslemiyormuş eşim öyle diyor. Gel de bana sor. Ne desem bilemedim..acaba peşinden yemekle koşan annelerden mı olmalıydım diyorum bazen.
Emin misin?Yan yana binalarda oturuyoruz annemle bu cok guzel birsey.
Çocuğunu annene düşman ediyorsun valla. Gaza gelip çocuğu hırpalamak ne demek ya? Annesi 'yemiyor' dedi diye çocuğun gününü Zehreden yarın öğretmen 'calismiyor,tembel' dedi diye evde çocuğu döver.Annemin geldigi gun cocugumu asiri hirpaliyorum. Dovmuyorum ama psikolojik siddet uyguluyorum bagriyorum o da agliyor sinir krizleri geciriyor bende yipraniyorum cocugumda.
Kusura bakmayın ama annenizin kalbi kırılacak diye cocuga yanlış davranıyorsunuz.üstte yazdıklarınızı düşman yapmaz yazıktır ya.Malesef benim cocugum dogdugundan beri uzerimdeki baskisini size anlatamam. Okadar guzel sutum vardiki. Ama emmedi.cocugum sagiyordum hep emzirtmediki dogru duzgun agliyor kiyamiyorum dedi hep mama dayadi. Uzuntuden sutum azaldi. Zorla 10 ayina kadar emzirebildim. Ilk annem mama veriyordu sonra al emzir diyordu. Cocuk daha emer mi beni . Sert yapsam darilir diye de korkuyorum. Annemin kalbini kirmak istemiyorum ama sabrim kalmadi
Karışık kahvaltı yeyince mi özgüven eksikliği oluyormuş yanlış mı anladım?Ozaman da cocuklarda ozguven eksikligi oluyor biliyormusunuz. Ben cok arastiran bir insanim sadece uygulamama izin vermediler. Karisik kahvalti vermek istemedim zorla verdirdiler. Ekmek yedirmek istemiyordum zorla herseyine ekmek ici attirdilar. Uyku saatinde zorlatiyorlardi cok sukur dinlemiyorum artik istedigi saatte yatiyor ve tam zamaninda yatiyor 9 bucuk 10 da kendi basina uyuyor. Ben bugun corba icirmeyi gosterdim cocuguma okadar mutlu olduki kendi birseyleri basarsin istiyorum ama hep bi baski var uzerimde.
yemiyorsa yemiyor bazi cocuklar.Vallahi ben de çocuğum bir şeyi sevmezse asla vermedim. Hiç zorlamadım. O da bir birey dedim. Asla bir şeyleri karıştırıp vermedim. Yumurta peynir vs vs karistirip veren arkadaşlarım vardı. Bence kötü görünüyordu vermedim. Her şeyi ayrı verdim şu bu. Şimdi 9 yaşında nur topu gibi çoğu şeyi yemeyen çocuğum var. Bildiğin çok az şeyi yiyor. Damak zevki varmışmış. Gözüne güzel görünmeyen şeyin tadına bile bakmıyor. Mesela lahmacun gözüne hoş görünmediği için bugüne kadar tadına bile bakmadı. Ama arkadaşlarımın çocukları iyi yiyor yani. Acaba diyorum zorlasam fark eder miydi yoksa bu cocuk yine mı böyle olurdu. Yahu muz bile yemiyor çok tatlıymismis..muz sevmeyen insan var mıdır ki şu dünyada.. ağzına sürmez daHa neler neler. Saysam bitmez. Ama çok sağlıklı beslemiyormuş eşim öyle diyor. Gel de bana sor. Ne desem bilemedim..acaba peşinden yemekle koşan annelerden mı olmalıydım diyorum bazen.
Malesef benim cocugum dogdugundan beri uzerimdeki baskisini size anlatamam. Okadar guzel sutum vardiki. Ama emmedi.cocugum sagiyordum hep emzirtmediki dogru duzgun agliyor kiyamiyorum dedi hep mama dayadi. Uzuntuden sutum azaldi. Zorla 10 ayina kadar emzirebildim. Ilk annem mama veriyordu sonra al emzir diyordu. Cocuk daha emer mi beni . Sert yapsam darilir diye de korkuyorum. Annemin kalbini kirmak istemiyorum ama sabrim kalmadi
Benim de kv böyleydi. Ac, ac, ac, yemiyor, gelişmiyor, büyümüyor, falan kişinin Çocugu şu kiloda. O bunları sıraladıkça ister istemez geriliyor ve geriyor insan. Sizi anlıyorum.Konu bu arkadaslar. Annemle oglumun arasinda kalmaktan yoruldum. Evladim daha 2 yasinda. 25 aylik. Biraz zor cocugum kabul ediyorum. Baskasinin evinde yemek yemek istemiyor. Baskasinin evinde uyumak istemiyor. Bizim eve herhangi biri gelse yemiyor uyumuyor. Meyve eline verirsem yiyor. Ama corba yemek tarzi asla tutup da yediremiyorum. Kilosu 12.5 kilo. Bana gore ideal. Anneme gore hep zayif. Yan yana binalarda oturuyoruz annemle bu cok guzel birsey Allah basimdan ikisinide eksik etmesin. Ama yoruldum. Annemle bir yere gidince bu cocuk ac bu cocuk cok zayifladi bu cocuk niye boyle. Her sabah gelir bana annem yada ben giderim hergun ayni mevzu hergun ayni laf olur mu yaBunaldim.. Ben evde tekken cocugumla okadar iyiyimki yemekde yiyor (yarim kase ama) meyvesinide yogurdunuda herseyinden gule oynaya yediriyorum. Birlikte oyun oynuyoruz yatip tv izliyoruzml bir gunum mukemmel geciyor. Annemin geldigi gun cocugumu asiri hirpaliyorum. Dovmuyorum ama psikolojik siddet uyguluyorum bagriyorum o da agliyor sinir krizleri geciriyor bende yipraniyorum cocugumda. Ben kafayi yicem artik. Bunaldim
Annenize gitmeyi kesinBazen sesimi yukseltip yeter anne diyorum ama.degisen birsey yok . Hergun ayni mevzu