Ozaman da cocuklarda ozguven eksikligi oluyor biliyormusunuz. Ben cok arastiran bir insanim sadece uygulamama izin vermediler. Karisik kahvalti vermek istemedim zorla verdirdiler. Ekmek yedirmek istemiyordum zorla herseyine ekmek ici attirdilar. Uyku saatinde zorlatiyorlardi cok sukur dinlemiyorum artik istedigi saatte yatiyor ve tam zamaninda yatiyor 9 bucuk 10 da kendi basina uyuyor. Ben bugun corba icirmeyi gosterdim cocuguma okadar mutlu olduki kendi birseyleri basarsin istiyorum ama hep bi baski var uzerimde.Vallahi ben de çocuğum bir şeyi sevmezse asla vermedim. Hiç zorlamadım. O da bir birey dedim. Asla bir şeyleri karıştırıp vermedim. Yumurta peynir vs vs karistirip veren arkadaşlarım vardı. Bence kötü görünüyordu vermedim. Her şeyi ayrı verdim şu bu. Şimdi 9 yaşında nur topu gibi çoğu şeyi yemeyen çocuğum var. Bildiğin çok az şeyi yiyor. Damak zevki varmışmış. Gözüne güzel görünmeyen şeyin tadına bile bakmıyor. Mesela lahmacun gözüne hoş görünmediği için bugüne kadar tadına bile bakmadı. Ama arkadaşlarımın çocukları iyi yiyor yani. Acaba diyorum zorlasam fark eder miydi yoksa bu cocuk yine mı böyle olurdu. Yahu muz bile yemiyor çok tatlıymismis..muz sevmeyen insan var mıdır ki şu dünyada.. ağzına sürmez daHa neler neler. Saysam bitmez. Ama çok sağlıklı beslemiyormuş eşim öyle diyor. Gel de bana sor. Ne desem bilemedim..acaba peşinden yemekle koşan annelerden mı olmalıydım diyorum bazen.