Konu bu arkadaslar. Annemle oglumun arasinda kalmaktan yoruldum. Evladim daha 2 yasinda. 25 aylik. Biraz zor cocugum kabul ediyorum. Baskasinin evinde yemek yemek istemiyor. Baskasinin evinde uyumak istemiyor. Bizim eve herhangi biri gelse yemiyor uyumuyor. Meyve eline verirsem yiyor. Ama corba yemek tarzi asla tutup da yediremiyorum. Kilosu 12.5 kilo. Bana gore ideal. Anneme gore hep zayif. Yan yana binalarda oturuyoruz annemle bu cok guzel birsey Allah basimdan ikisinide eksik etmesin. Ama yoruldum. Annemle bir yere gidince bu cocuk ac bu cocuk cok zayifladi bu cocuk niye boyle. Her sabah gelir bana annem yada ben giderim hergun ayni mevzu hergun ayni laf olur mu yaBunaldim.. Ben evde tekken cocugumla okadar iyiyimki yemekde yiyor (yarim kase ama) meyvesinide yogurdunuda herseyinden gule oynaya yediriyorum. Birlikte oyun oynuyoruz yatip tv izliyoruzml bir gunum mukemmel geciyor. Annemin geldigi gun cocugumu asiri hirpaliyorum. Dovmuyorum ama psikolojik siddet uyguluyorum bagriyorum o da agliyor sinir krizleri geciriyor bende yipraniyorum cocugumda. Ben kafayi yicem artik. Bunaldim