• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve nişanlım arasında kaldım...

benim annemle eşimde biz evlendikten sonra tartışmıştı..ben hem anneme hem eşime hak ettiklerini yaşatmıştım.bir daha beni üzmemek adına birbirleri hakkında hiçbir laf etmiyorlar.benm annemde istememişti.eşimin annemin arkasından konuşmasına assla müsade etmiyorum._onlar benm ailem bugün ayrılsak ben yine aileme giderim diyorum.anneminde eşim hakkında konuşmasına maal vermiyorum.hatta kötü brişey olsa bile tersini söylüyorum.nekadar içlidışlı olundumu okadar anneler karışıyor ailenize.biryerde sınırlarını öğretmek lazım.

Annende bencillikte var banane demesi hiç hoş değil ,yarın kendi yaptığı davranışları unutup eşine suçu bulacak seninde aklın karışacak ve nişanlınla aran bazen gerilecek ,nişanlında kinci biri ,açıkcası üzüldüm ,bunları nasıl anneniz göremiyor ?sanırım annen bu güne kadar hep dediğim dedik yapmış ,nişanlı bir kızı olan bu tür lüx,kaprisli davranışta bulunamaz

Bugune kadar evet dediğim dedik yaptı herkese ama nişanlıma pek yapamadı... Ya işin garibi bi anlık sinir var annemde sonra hiçbişey yokmuş gibi devam edebiliyor bi kaç gün sonrasında :30: Nişanlımla aram çoğu kez annemin bu tür davranışları yüzünden geriliyor adamla başka bişey tartışıyorum dönüp yine anneme çıkıyor konular bakalım dün artık konuyu açmıyoruz dedi inş. açmaz :15:

hakikaten çok zor bi durum canım ya, Allah yardımcın olsun valla :50: ama gerçekten annenle nişanlının arasını düzeltmen lazım, yoksa çok çekilmez bir hal alır bu ve evliliğinde daha beter durumlara yol açabilir. annen ve nişanlınla ayrı ayrı konuş, annene onun evleniceğin insan olduğunu, saygı duyması gerektiğini, her şeyin güzellikle olması gerektiğini vs. söyleyebilirsin. nişanlına da, ne olursa olsun o benim annem, sen istersen görüşmezsin ama ben annemle ilişkimi kesemem demelisin. tabii sert bir biçimde değil, güzel tatlı bir dille anlatmalısın bunları. ikisi de tamam derse onları bir kere bir araya getirmeni tavsiye ederim, ama sadece üçünüz olun baban falan olmasın. konuşup anlaşsınlar aralarında, sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil. ama saygı duymak zorunda :20: annen artık bu durumu kabullenmeli, nişanlın da saygı duyarak aradaki mesafesini korumalı. ayrıca öyle intikam planları vs. yapmasın canım onun saygısı daha önemli burada... umarım her şey yoluna girer

hakikaten çok zor bi durum canım ya, Allah yardımcın olsun valla :50: ama gerçekten annenle nişanlının arasını düzeltmen lazım, yoksa çok çekilmez bir hal alır bu ve evliliğinde daha beter durumlara yol açabilir. annen ve nişanlınla ayrı ayrı konuş, annene onun evleniceğin insan olduğunu, saygı duyması gerektiğini, her şeyin güzellikle olması gerektiğini vs. söyleyebilirsin. nişanlına da, ne olursa olsun o benim annem, sen istersen görüşmezsin ama ben annemle ilişkimi kesemem demelisin. tabii sert bir biçimde değil, güzel tatlı bir dille anlatmalısın bunları. ikisi de tamam derse onları bir kere bir araya getirmeni tavsiye ederim, ama sadece üçünüz olun baban falan olmasın. konuşup anlaşsınlar aralarında, sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil. ama saygı duymak zorunda :20: annen artık bu durumu kabullenmeli, nişanlın da saygı duyarak aradaki mesafesini korumalı. ayrıca öyle intikam planları vs. yapmasın canım onun saygısı daha önemli burada... umarım her şey yoluna girer

Teşekkür ederim canım yorumun için :26: daha şimdiden böyleysek evlendiğimizde ne olacak hiç bilmiorum... tavsiyelerini uygulamaya çalışıcam umarım yoluna girer :31:

yaşın küçük olduğu için henüz farında olamıyorsun canım.
annen tecrübeysiyle gayet iyi biliyor ki, eşin onu hiç bir zaman sevmeyecek ve istemeyecek.
çünkü annen nişanlına onu sevmediğini ve istemediğini en başından beri hissettirmiş.
evlendiğinizde de annen sizi rahat bırakmayacak. evliliğinizi bozmak pahasına bile olsa,
sırf kendini haklı çıkarma hırsı yüzünden sizi yıpratacak. bak ben demiştim bu adamla evlenme diye demek için.
senin yapman gereken şu,
asla annenin yaptıkları yüzünden ağlama, üzgün ve mahsun durma.
seni böyle gördükçe senin üzerindeki gücüne ve hakimiyetine daha da çok inanıyor.
daha da güçleniyor.
sanma ki sana acıyıp üzülüyor.
ileride yapacakları yada olacaklar karşısında senin karşı koyamayacağın bir pozisyona sokuyorsun onu.
tavrını ve duruşunu net ve sert olarak göstermelisin.
nişanlını savun.
annen bağırınca sen daha çok bağır.
o ne yaparsa sen fazlasını yap. üste çık yani.
senden çekinene o olmalı. yüzgöz de olma.
dert anlatmaya çalışma. isteklerini dayat. rica etme. ne sözle ne tavırla.

nişanlına hiçbişey anlatma. işler düzeliyor izlenimi yaratmaya çalış.
ona da koz verme.
durumun çok zor.
mutluluklar dilerim.

yaşın küçük olduğu için henüz farında olamıyorsun canım.
annen tecrübeysiyle gayet iyi biliyor ki, eşin onu hiç bir zaman sevmeyecek ve istemeyecek.
çünkü annen nişanlına onu sevmediğini ve istemediğini en başından beri hissettirmiş.
evlendiğinizde de annen sizi rahat bırakmayacak. evliliğinizi bozmak pahasına bile olsa,
sırf kendini haklı çıkarma hırsı yüzünden sizi yıpratacak. bak ben demiştim bu adamla evlenme diye demek için.
senin yapman gereken şu,
asla annenin yaptıkları yüzünden ağlama, üzgün ve mahsun durma.
seni böyle gördükçe senin üzerindeki gücüne ve hakimiyetine daha da çok inanıyor.
daha da güçleniyor.
sanma ki sana acıyıp üzülüyor.
ileride yapacakları yada olacaklar karşısında senin karşı koyamayacağın bir pozisyona sokuyorsun onu.
tavrını ve duruşunu net ve sert olarak göstermelisin.
nişanlını savun.
annen bağırınca sen daha çok bağır.
o ne yaparsa sen fazlasını yap. üste çık yani.
senden çekinene o olmalı. yüzgöz de olma.
dert anlatmaya çalışma. isteklerini dayat. rica etme. ne sözle ne tavırla.

nişanlına hiçbişey anlatma. işler düzeliyor izlenimi yaratmaya çalış.
ona da koz verme.
durumun çok zor.
mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için :54: uygulayacagım

nerdeyse aynı sorunları bende yaşıyorum :50:
hatta sırf annemle nişanlımın kavgası yüzünden şuan nişanlımla aram çok fena bozuk, konuşmuyoruz :50:

ben artık çareyi, evlenince kesinlikle ikimizinde ailelerinden uzak bi şehirde yaşamakta buldum canım..
birde artık nişanlımla annem ne konuşurlarsa ne yaşarlarsa yaşasınlar, değil araya girmek, karışmak; yorum bile yapmicam :47:
ne istiyolarsa yapsınlar :47:

aynen senin nişanlın gibi benimkide intikam planlarıyla dolu :26:

benim hatam, ailemle baştan çok yakın olmaları ve aradaki o çizgiyi geçmeleri oldu..
fazla samimiydiler ve iyi olmadı maalesef..

bence artık sende ne yaparlarsa yapsınlar karışma, iki tarafada bişey deme..
asla taraf tutma..
konu hakkında yorum dahi yapma..
şimdi tabi annemle aynı evde olduğumuzdan bazen konuyu anlatmaya fln çalışıyo, haklıyım gibisinden,
ben direk anne ben karışmıyorum bana anlatma ikiniz ne istiyosanız onu yapın diyorum :27:

bilmiyorum başka çözümler varsa bende açığım yani senin konun vesilesiyle :31:

Son düzenleme:
hatta sırf annemle nişanlımın kavgası yüzünden şuan nişanlımla aram çok fena bozuk, konuşmuyoruz :50:

ben artık çareyi, evlenince kesinlikle ikimizinde ailelerinden uzak bi şehirde yaşamakta buldum canım..
birde artık nişanlımla annem ne konuşurlarsa ne yaşarlarsa yaşasınlar, değil araya girmek, karışmak; yorum bile yapmicam :47:

benim hatam, ailemle baştan çok yakın olmaları ve aradaki o çizgiyi geçmeleri oldu..

asla taraf tutma..
şimdi tabi annemle aynı evde olduğumuzdan bazen konuyu anlatmaya fln çalışıyo, haklıyım gibisinden,
ben direk anne ben karışmıyorum bana anlatma ikiniz ne istiyosanız onu yapın diyorum :27:

tubi aç konunu iyi olur

asla taraf tutma..

Canım benim yaaa aynıyız şuan çok mutsuz hissettim kendimi ve seni çok iyi anlıyorum sanırım çözümleri buradan bulabiliriz. benim hatamda aynı ailemle başta çok samimiydiler ve çizgiyi aştılar artık o yuzden oluyor işte hep destek tam destek kadınlar kulubunden :52: ama artık bizi aradan çıkartması gerek her iki tarafında

biraz daha uzarsa nişanlımla bu küslük, açıcam zaten bi konu :26:
KK hatunlarından yardım isticem olmuyo böyle :50:

bende her gün tartıştım nişanlımla ama daha sonra anladı artık benim yapabileceğim bişey olmadıgını şimdilik bu konuları açmıyoruz hatta biliomusun gelişme bile oldu gelip konuşsm ailenle falan dedi seni üzmek istemiorum dedi yapıcı aynı zamanda ama fenada kinciiii

bende her gün tartıştım nişanlımla ama daha sonra anladı artık benim yapabileceğim bişey olmadıgını şimdilik bu konuları açmıyoruz hatta biliomusun gelişme bile oldu gelip konuşsm ailenle falan dedi seni üzmek istemiorum dedi yapıcı aynı zamanda ama fenada kinciiii

ailenle konuşmak istemesi çok güzel kesinlikle :31:
benim nişanlımda kincidir ve kolay kolay geçmez siniri,,
aylar sürebiliyo bazen :26:

bence nişanlın ailenle konuşacaksa bile önceden sen annenle konuş,
ona net olarak nişanlının konuşmaya geldiğinde üzülmesini istemediğini fln söyle :51:
ona dediklerin beni daha çok üzüyo fln de..
belki anlar, ama daha kötü olmasında herşey :26:

ailenle konuşmak istemesi çok güzel kesinlikle :31:
benim nişanlımda kincidir ve kolay kolay geçmez siniri,,
aylar sürebiliyo bazen :26:

bence nişanlın ailenle konuşacaksa bile önceden sen annenle konuş,
ona net olarak nişanlının konuşmaya geldiğinde üzülmesini istemediğini fln söyle :51:
ona dediklerin beni daha çok üzüyo fln de..
belki anlar, ama daha kötü olmasında herşey :26:

anlayacagını hiç sanmıyorum ama bakıcas :25:

Back